Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry zrovna finišuje se svou výstavou v newyorské galerii, když jeho dědečka Sama raní mrtvice. Henry okamžitě odjíždí do rodného městečka, aby se o dědečka mohl starat. Všichni staří známí jsou moc rádi, že Henryho znovu vidí a snaží se být všemožně nápomocni. Shodou náhod se do města vrací i Henryho nenaplněná láska ze středoškolských let Dean. A aby vše nebylo tak jednoduché, do laskavé péče o Sama a Henryho se zapojí vdova Thayerová, partička podivných chlápků z obchodu a mlčenlivý a stydlivý indián Pike. (bllm)

(více)

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* když jsem si tento titul kdysi dávno vyhlídl, tak tu měl hodně vysoké hodnocení a než jsem se dočkal titulků, tak hodně spadl. Ale přece mě zvědavost nedala a zkouknul jsem to. Příběh jde jednoduše připodobnit dílkům z červené knihovny Danielly Steelové - tentokrát jak se přes veškeré překážky (tady jde vlastně jen o ostych) dají do kupy dva chlapi, kterým vzájemné sympatie srší přímo z očí. No prostě krásné, pozitivní a romantické. Na druhou stranu hodně naivní, ale na to jsou oblíbenci tohoto žánru určitě zvyknutí. Ostatním spíš radím ruce pryč - dlouhá nuda za velmi slabé 2 hvězdy. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Je příjemné se po létech vrátit domů a zjistit, že Vás tam lidé rádi vidí. Horší už je, když zjistí, že nejste ženatí a snaží se Vám sehnat nevěstu. A ještě horší když zjistí, že jste gay a začnou shánět chlapa. Mírně romantický a mírně komediální film, navíc koukatelný. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

Milý, laskavý příběh o lásce, kde se neobjevuje snad žádná negativní postava, žádní vymaštění homofobové, což je v prostředí amerického maloměsta opravdu hodně těžko uvěřitelné, ale proč ne - všechny romantické filmy jsou svým způsobem více čí méně pohádka. Všichni jsou mílí a chápaví a snaží se být co nejvíce nápomocni svým přátelům Hanrymu a Pikeovi. A to takovým příjemným, nevlezlým, nekřečovitým způsobem. Až to bohužel postrádá trochu dramatičnosti a vzrušení, kterou mohlo dodat třeba větší rozvedení a zdramatizování vztahu Hanryho a Deana. Ke čtvrté hvězdičce chybí lepší herecké výkony, ikdyž Tim DeKay - představitel Deana je ve své roli přesvědčívý a z jeho strany to opravdu jiskří . A nesmím zapomenout, že partička divnochlápků z obchodu fakt nemá chybu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

K tomu, aby to bylo "myšlenkově zcela plné", nepotřebuji Platóna ani socialistický realismus, a přesto to pro mě plné bylo toho hledání a nacházení nejkrásnějšího lidského citu. Hezky pocukrované, zabalené krásnou přírodou, příjemnou hudbou a pro zasmání jednou afektovanou devadesátiletou chodící plastikou. Co víc si přát na prima oddech, zasnění nad netěžkým příběhem, kdy klidně člověk s velkorysostí odpustí i ty lehké americké filmové manýry ... 6787 ()

Reklama

Reklama