Reklama

Reklama

SeaRex 3D: Výprava do časů dinosaurů

  • Velká Británie Sea Rex 3D: Journey to a Prehistoric World (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film SeaRex 3D: Výprava do časů dinosaurů vtáhne diváky za dobrodružstvím až do dávné doby dinosaurů. Průvodcem na "cestě do pravěku" bude mladá dáma, návštěvnice muzea Julie, a paleontolog Georges Cuvier. Moderní dívka a vědec, který žil před dvěma staletími, se společně ocitnou v éře druhohor, aby prozkoumali fascinující podvodní svět obývaný nepředstavitelně gigantickými tvory. Patří k nim obří dravec Liopleurodon, dlouhokrký Elasmosaurus, obávaný Mosasaur nebo mohutný Shonisaurus, největší mořský ještěr, jaký kdy existoval. Ti všichni vládli mořím dávno předtím, než se zem otřásla pod nohama prvního dinosaura. Vedle toho, že se diváci díky úchvatným trikům a 3D efektům přímo potopí mezi T-Rexe prehistorických moří, setkají se i s několika vědci z celého světa, od nichž se často originálně dozví ty nejzajímavější poznatky ohledně dávných vodních ještěrů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No tedy mám - li být zcela upřímný, tak musím říct nic moc. Děj zajímavě podaný a slušně hudebně podpořený, ovšem jeho informační hodnota je hodně nízká. 3D technologie se tady také příliš nepředvedla. Hodně věcí si plave v poklidu v pozadí a většina vodních plazů nemá ani nejmenší pomyšlení zaútočit na vás. Většina všech grafů vyskytujících se v dokumentu, a věřte že je jich skutečně hodně, rovněž necítí potřebu vystoupit z obrazovky na nějakou delší vzdálenost. Dokument má však 40 minut, a to je stopáž stravitelná takřka pro každého. Rozhodně však dokument nějak výrazně nezavrhuji. Sem tam dostane divák možnost se i pokochat. Je to však zážitek nepříliš hojně se vyskytující. Nebojím se říct, že jsem viděl mnoho dokumentů vizuálně lepších a né všechny byly podpořeny 3D technologií. 2*. ()

IvcaP 

všechny recenze uživatele

Na Searexe 3D jsme měli jet se školou, proto jsem nejdříve hledala informace - o čem film je, hodnocení atd. Když se díváte na ukázky, film vypadá velice zajímavě, ale v kině jsem byla HODNĚ zklamaná! Těšila jsem se jak se budu bát až budou dinosauři proti mně a budou otvírat tlamy :), ale nic takového jsem ve filmu nenašla! Prvních 15 minut jsem se hrozně nudila a koukala všade možně. Pak mě to na chvilku vzalo. Tak půlku filmu si vůbec nepamatuju, protože pro mě byla nezajímavá. Film byl hlavně strašně krátký, ale to mi potom ani moc nevadilo. Byla jsem ráda, že můžu odejít. 3D Filmy mám ráda, ale tento se mi moc nelíbil, viděla jsem už i lepší. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

A tak celkem to bylo zajímavé. Efekty v IMAXU zážitek o dost vylepšily. Něco se i váce dovím. Některé pasáži byly méně zábavné, ale většinou jsem se bavil. Je to takový perfektně-vizuálně vytvořený dokument, který je postavený především na 1 shlédnutí. Čtvrtou hvězdu nedávám, to by musel být dokument stopáží delší a nápaditější. Přesto hodnotím na solidních 67% = *** ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Já tomu prostě nevěřím. A basta. Jako že na základě nějakých kostí udělají figuru, zjistí, co (koho) ten "plaz" žral a ukážou, jak rodil, z toho odvodí, že vládl mořím, byl vynikající plavec a ještě dodají, jaký byl samotář... Kdyby řekli, domníváme se, chápu, ale předkládat něco takového jako holou pravdu, to chce kuráž :) Animačně slabší průměr. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Čisto dejepisná záležitosť pre deti. Síce technicky pekne spravená (všetky tie priestorové grafy a špirály pri vysvetlovaní časových období sú fajn), ale príbehový či audiovizuálny zážitok, kvôli ktorému na film príde väčšina ľudí, nehrozí. Pohyby a grafika dinosaurov je iba na úrovni drahšieho televízneho seriálu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama