Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anny Colllnsová má mimořádně špatný den. Nejlepší přítelkyně ji podvedla, šéf ji sexuálně obtěžuje, manželství se ji hroutí a vychovatelka provozuje nevázaný sex v jejím obýváku. Prostě den jako z hororu. Anny se večer posadí v baru na skleničku, aby se mohla vypovídat ze svého trápení. Seznámí se s jedním z hostů, kterému se svěří se svým zpackaným životem. Ten ji uklidňuje, že život je už občas takový a slíbí, že jí pomůže rychle vyřešit všechny její problémy. Jen tak z legrace spolu sepíšou ,Kontrakt' na papírový ubrousek z baru. Anny netuší, že pro muže je podepsaná smlouva opravdu zavazující. A její plnění záhy začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

igi B. 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru nijak zvláště nevybočující thriller, jehož tvůrci bohužel nadokázali zcela využít potenciál docela zajímavého námětu. Filmu navíc při uvedení v televizi opět dosti škodí už tradičně mizerný český dabing. Dobrá. Průměrné hodnocení za průměrný film... Byť ten závěr měl docela pointu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu oceňuji především formální zpracování a dobrý písničkový doprovod, což mám rád. Hodně se mi líbily úvodní titulky, práce kamery nebo střihově zajímavá pasáž vraždy v supermarketu. S blížícím se koncem však snímek začal ztrácet na tempu, přišly na řadu dějové nesrovnalosti a ta "šokující pointa" na mě nezapůsobila zcela nijak (budete ji nejspíš taky tušit). stopáž 90 min. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kazdy musi nejak zacinat - Connery pred 007 -kou ako robotnik, Stallone v planych podpriemernych filmoch ...CiernyCernoch zase akousi kravinou z roku 1970 ...... Steven R. Monroe zase slaboduchou vztahovkou za 20 % ()

Reklama

Reklama