Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anny Colllnsová má mimořádně špatný den. Nejlepší přítelkyně ji podvedla, šéf ji sexuálně obtěžuje, manželství se ji hroutí a vychovatelka provozuje nevázaný sex v jejím obýváku. Prostě den jako z hororu. Anny se večer posadí v baru na skleničku, aby se mohla vypovídat ze svého trápení. Seznámí se s jedním z hostů, kterému se svěří se svým zpackaným životem. Ten ji uklidňuje, že život je už občas takový a slíbí, že jí pomůže rychle vyřešit všechny její problémy. Jen tak z legrace spolu sepíšou ,Kontrakt' na papírový ubrousek z baru. Anny netuší, že pro muže je podepsaná smlouva opravdu zavazující. A její plnění záhy začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

5150 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu oceňuji především formální zpracování a dobrý písničkový doprovod, což mám rád. Hodně se mi líbily úvodní titulky, práce kamery nebo střihově zajímavá pasáž vraždy v supermarketu. S blížícím se koncem však snímek začal ztrácet na tempu, přišly na řadu dějové nesrovnalosti a ta "šokující pointa" na mě nezapůsobila zcela nijak (budete ji nejspíš taky tušit). stopáž 90 min. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru nijak zvláště nevybočující thriller, jehož tvůrci bohužel nadokázali zcela využít potenciál docela zajímavého námětu. Filmu navíc při uvedení v televizi opět dosti škodí už tradičně mizerný český dabing. Dobrá. Průměrné hodnocení za průměrný film... Byť ten závěr měl docela pointu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kazdy musi nejak zacinat - Connery pred 007 -kou ako robotnik, Stallone v planych podpriemernych filmoch ...CiernyCernoch zase akousi kravinou z roku 1970 ...... Steven R. Monroe zase slaboduchou vztahovkou za 20 % ()

Reklama

Reklama