Reklama

Reklama

Poslední vymítání ďábla

  • USA The Last Exorcism (více)
Trailer

Reverend Cotton Marcus přijíždí na odlehlou louisianskou farmu Louise Sweetzera, aby tu provedl další ze svých rutinních seancí „vymítání ďábla“. Náboženský fanatik Sweetzer v charismatickém knězi vidí poslední naději, jak ze své dcerky Nell, kterou podle něj s jistotou posedl ďábel, dostat zlo dřív, než její děsivé utrpení vyústí v nepředstavitelnou tragédii. Cotton, kterého po letech, co z kapes zoufalých věřících tahá peníze, trápí výčitky svědomí, chce se svým štábem natočit při této poslední seanci dokument se svou zpovědí a doznáním. Po příjezdu na krví prosáklou rodinnou farmu je ale hned zřejmé, že tady na něj čeká skutečné a ryzí zlo, na které se nemohl nijak připravit. Cesty zpět už není. To, co tady reverend Marcus zažije, do základů otřese jeho vírou. Podaří se mu najít způsob, jak Nell – a všechny ostatní – zachránit dřív, než bude pozdě? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Veľmi milé prekvapenie,nakoľko som čakal sračku,takú tú "jednu z mnoha" o exorcizme,ale je to husté a dusné od okamihu,keď zastaví ten psycho chalan reverendovo auto pri príchode na farmu..jedine koniec mohli trochu viac rozviť,no zrejme je tak robený kôli DVOJKE,ktorá sa už derie do kín..70%

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

film, by si rozhodně zasloužil více reálné a děsivé zakončení, smrt celému štábu klidně ano, ale naprosto jiným způsobem.

 (hodnocení, recenze)

dvd vyjde 16.11. a český název je poslední vymítání dábla

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Myslím že problém tohto filmu je že veľa ľudí si ho proste par krat pretočilo o niečo dopredu, takže nevideli všetko od začiatku do konca. Ten film tým zabili a už vobec nemaju pravo hodnotiť kvalitu.
Myslím stupňovanie napatia, celkove spracovanie je na vybornej urovni. Síce som si skoro do konca myslel že si z neho robia srandu ale ten koniec mi vyrazil dych a presvedčil o opaku. Odporučam pozrieť. Nič pre hyperaktívnych ľudí ktorí potrebujú vidieť všetky filmové počiny. P.S. Ta kamera bola dobre zvolená vzhľadom na zámer. Veľa krát si vlastne trebalo aj domýšľať čo sa vlastne deje ale myslím že to divaka vtiahlo do deja a zapojilo aj predstavivosť.

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Čekal jsem že to bude horší ale nakonec jsem se u filmu bavil sice nepřináší nic nového kamera je tradičně u těhle filmů na ....... ale na to už sem si zvykl ale to jak nahrál to vymítaní mě hodně nadchlo bylo to povedené chytré a zábavné. Pro mě trošku lepší než film Ďábel.

 (hodnocení, recenze)

living dead.podla coho hodnotis filmy ???

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Nečekal jsem žádnej zázrak ve svém žánru a odvětví ale tohle bylo slabé ikdyž námět byl zajímavej jak už to u tohohle bývá.

Rendiss

Rendiss (hodnocení, recenze)

Je zajímavý, když čte člověk v diskuzi, že je te to shit.. A v komentářích to skoro všichni vychvalujou. Já jsem toho názoru, že je to fakt blbost, takovej ohlas to mělo před uvededím a pak to stáo za prd. Půl filmu jsou jen debilní kecy, druhá půlka jsou debilní záběry, fakt mě to naštvalo. Kameraman je asi celou dobu sjetej, nebo drží kameru v ruce poprvé, herecký výkony bych nepřirovnal ani k našemu ochotnickýmu divadlu. Pokud jde o démona? Ten je kde? Fakt kokotina viz. komentář..

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

dost ma tento film sklamal...ziadna poriadna scena...zaciatok nudny, stred o nicom a koniec radsej ani nekomentujem...nuda bola to velka nuda...cakala som trosku hrozostrasne sceny s lezenim po plafonoch a prekrucanim koncatin a miesto toho to bola nuda...

pufe

pufe (hodnocení, recenze)

strasna nuda, slabe "bu bu" sceny a koniec aky uz bol v xy filmoch

Mgiel

Mgiel (hodnocení, recenze)

tak jsem se tešil , koukal, nudil a nebál, konec mne akorat tak na...l . Asi už jsem na to starej nebo nevim, ale k tématu horor ani tak nejde o krev, jako o provedení vtáhnout diváka do děje a hlavně aby se bál. Rozklepanou kameru si můžou už odpustit, nějak se to k tomu ani myslim nehodilo.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

I když to provedení vedené jako skutečná událost, nahráváno jako dokument- Vypadá to zajímavě, ale bez shlédnutí je nemožné dělat závěry.

GodKnows

GodKnows (hodnocení, recenze)

vikend by mal priniest cca 22-25 mega co pri rozpocte 1,8 mega je bomba vysledok, a ohlasy divakov a kritikov tiez nie su zle.....

2-Xtreme

2-Xtreme (hodnocení, recenze)

Podobné námety mám rád a teším sa, že to to spravene dokumentárnym sposobom. šetrí to prachy a povedal by som, že to ešte nieje okukané.

Reklama

Reklama