Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Recenze (520)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Naše čtveřice zestárla o deset let, ale nic jí to neubralo na chuti zabíjet zombíky a trousit hlášky během cesty zamořenou Amerikou. Znovu tak sledujeme kreativní likvidování zombíků, vtipná pravidla přežití a hromadu popkulturních narážek. Funguje to stejně dobře jako v prvním díle, takže za mě veliká spokojenost. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zbytečnější a prázdnější píčovinu jsem dlouho neviděl. Rádoby road movie, rádoby komedie... Rádoby všechno. Jedničku ještě beru, ale přijít o 10 let později s tím samým bez jakékoliv inovace? Ooo, dear. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejvydařenějších komedií roku. Nikdy bych nečekal, že se může pokračování tak šílené řežby tak podařit a ve výsledku mile překvapit. Druhý díl se zejména opírá o rukopis stejného režiséra a hlavně o hlavní hereckou tetrádu, jenž se za těch deset let nezměnila, tudíž opět divák vidí již známé tváře (Eisenberg se jako jediný může pochlubit tím faktem, že těch deset let ho nezměnilo ani o kousek - jak charakterově, tak i po fyzické vnější stránce). Zejména interakce Woody - Jesse stály za to, taká kadence vtipů úctyhodná. Přibyly i nové charaktery, ale každého diváka si získala trhlá bloncka Zoey Dutch, ta dvojce dodala neskutečné grády. Po stránce příběhové takový ničím nevyčnívající žánrový průměr, neurazí ani nenadchne. Ale vizuál opět na úrovni, pár scén mě opět zaujalo svou stylizací. Suma sumárum, pobavil jsem se, herecky film jednoduše nadstandard, najdou se zde samozřejmě chyby, ale i tak povedené dílko. 80 % P.S. Scéna s Columbia Pictures nemá chybu, scénáristicky úžasná záležitost :D ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Takže... jednička je v dnešní době už takový menší kult a je prostě perfektní. Dvojka vyhání spoustu scén do extrému, víc než často odkazuje na první díl a nabízí T-800 zombíky - rozuměj, terminátory. Woody si krade pro sebe každou scénu, chemie mezi Jessem a Emmou také funguju, Zoey vnesla spoustu čerstvé energie a její barbie-girl byla jedním z pilířů filmu. O vtipné scény, nadupané hlášky a wtf momenty opravdu není nouze a já se vážně bavil, ale jednička je nepřekonatelná. Tak třeba za dalších 10 let, na tenhle film se čekalo strašně dlouho, spousta odkládání, ale nakonec vznikl a jako pokračování perfektního filmu splnilo očekávání řekl bych na jedničku. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Zombieland nabízí vše, co od něho můžete chtít a očekávat. Nic míň a až na Madison v podstatě nic moc navíc. Za mě i tak 100% spokojenost. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím, i po těch deseti letech to zkrátka a dobře nebylo ono. Asi mě svět Zombielandu prostě tolik nebere, ikdyž je vše myšleno jako sranda a parodie. Woody Harrelson skvělej, Eisenberg jakž takž, holky špatný a celý příběh je takový břitký zombie prostřelenej mozek... Takže asi tak no... ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Konečně komedie, na kterou je radost se dívat :) prostě originální to není, ale některým vtipům se clovek opravdu od srdci zasměje. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa bavil od začiatku do konca. Našľapaná veľkorozpočtová jazda plná akcie, gore, humoru a skvelých hereckých výkonov. Až sa nechce veriť, že tak drahý film má srdce na správnom mieste(čo najvynaliezavejšie kills, gore, ktoré je síce aj CGI, ale nejako s vkusom a nerušivo..). Prekvapivo jedna z najlepších zombie komédií ever. Áno, dej je poskladaný hlavne z vtipov, ale fuck it, keď to takto bezchybne funguje. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Zombieland dvojka je fakt parádní! Jediný co, tak že já nějak skalně nemusím zombie-komedie. Jako viděl sem samozřejmě všechny (Haha!! Jak jinak Mojmo, Tys přece nejlepší!) ... Ale moje nadšení, opravdová transcese ...teda vlastně chci napsat transcedence, tak ta skončila v devadesátkách u Braindead a od tý doby už je to jako když dáte pusu ženský ve čtyřiceti, tak to taky není jako v šestnácti (a i když tenkrát ne, tak ve čtyřiceti hned po puse myslíte na to, jak jí tam nasoukáte svýho zombie-slymejše...). No prostě časy a lidi se věkem mění, nebo tak nějak. Zpět k Zombieladnu dvojce!! Tramtadadáááá!! ... Tyvole já ten koment asi nenapíšu, jsem dnes nějakej ... jako za mlada ... heh, no Zombeland dvojka je supr. Jsou tam parádní postavy, který jsou parádně zahraný. Řůžovka (i když jsem to nečekal) tomu fakt kraluje, neskutečně parádně vymyšlená a zahraná. Ale jsou parádní všichni. Má to i dobrej vizual, mega teda MEGA digi triků, ale ve filmu tohoto typu, kde jde spíš o ty nápady, hlášky a vtipný situace, to ani tak moc nevadí. I akce je supr, třeba ten fight 4 postav versus zrovna proměnění kámoši, kterej je bez střihu a kamera chodí, jezdí a točí se jak v Berandalech v Indonésii, to je nádhera. Jsou tam fakt i dobrý myšlenky a kritika dnešního celosvětovýho vytepleneně-sluníčkářskýho trendu, což fakt quituju (kvituju? - já jsem dobrá češtin a taky yntelektuál, vždyť jste to viděli i kdysi na youtube ;-) ) (pozn. : já byl samozřejmě vtipnější než herci v Zombieland 2 :-D ). Jediný, proč tomu nedávám plnej počet, tak že ten žánr není pro mě žánru(sub...) kterej by si o to přímo říkal a zasloužil si to. Ale fakt zábava parádní, jeden z těch kvalitnějších ... (mých komentářů ;-) ). ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stává, že by si fanoušci po mnoha letech vybojovali pokračování svého oblíbeného filmu, ale v případě Zombielandu se to opravdu stalo skutečností. Stejně nepravděpodobné také je, že by sequel komedie překonal první díl. Rána jistoty jede opravdu na jistotu a servíruje milovníkům jedničky jeden povedený vtip za druhým. Původně jsem byl skeptický k tomu, že se na scéně objeví tolik přeživších, ale nakonec z nich bylo prominentních jen pár a celé to dávalo smysl. Zápletka je samozřejmě o něco předvídatelnější a plná amerických klišé, ale přeci jen je to komedie, takže to filmu můžu odpustit a dávám mu tak s klidným srdcem čtyři blbé blondýny z pěti. 85% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek neočákavaným problémom pri online kúpe lístka do kina v mojom meste, ktoré som zapríčinil svojou nepozornosťou ja ma už pred filmom potesila komunikácia Multikina Ster Century Cinemas v spomínanom mojom meste a rovnako tak síce o niečo neskoršie ale rovnako tak pohotova reakcie zákaznickej podpory siete ticketware a Ranu istoty sme si spolu s filmovym nadšencom zo susedného historickeho mesta vychutnali. Je pravdou že sme zažili mierne sklamanie ale aj trak sme sa pri filme bavili. Dozviete sa, prečo blondynky a Psychor zaručene prežijú zombie apokalypsu a budete sa celkom prijemne baviť. Škoda niektorych menej zvladnutých pasáži, ale po nádielke slabučkého Haunted z produkcie Netflixu bola Rana istoty prijemnym osviežením.Rovnako tak piesne v bare v ktorom sme sa po filme zastavili, aby sme si ako dvaja veľký futbaloví nadšenci pozreli výkon Slopana proti vlkom. Ako správne podotkol môj súputník v kine, poľské rádio hralo lepšie ako Slopanisti. Dobrý film a prehra belasých, co viac si človek môže večer želať. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Pamatujete si na deset let starou komedii Zombieland? Líbila se vám? Pokud jste odpověděli dvakrát ANO, rozhodně vyražte do kina na její pokračování. Vrátilo se kompletní herecké obsazení z jedničky (trochu šok uvědomit si, že Abigail Breslin už není ta malá baculatá holčička), přibydou nové postavy ("blbá blondýna" Zoey Deutch vás spolehlivě rozchechtá, případně rozpláče smíchy) a kadence vtipů je na skoro stejné úrovni. S ničím novým sice tvůrci nepřišli, ale jak už jsem řekla, prvnímu dílu se v podstatě vyrovnali. Nemám s tím jediný problém, královsky jsem se bavila. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Pokud se Fleischer rozhodne kráčet ve stopách kolegy Linklatera, můžeme se za deset let dočkat dalšího dílu. V něm bude zase všechno přes (docela zábavný) kopírák a Stoneová s Breslinovou definitivně dokážou, že nepatří k tomu šťastnému typu žen, které s věkem zrají do krásy. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že tenhle díl mě bavil o hodně více, než ten předchozí. Na to jak nemám zombíky ráda, tak mě to opravdu bavilo. Pořádná várka komedie a jednotlivé chování postav to u mě vytáhly o hodně výš. Projekci jsem si užila. ()

Parlay 

všechny recenze uživatele

Je tomu skutečně tak aneb "opětovně důvěřujte zdejším recenzentům"... Jednak se až příliš se hraje na jistotu. Stačil by i svěží větříček, ale kdepak. Šmrnc a glanc prvního zombie dobrodružství je v trapu. Nejhorší je ovšem ta zbytečnost. Kdyby zůstalo jen u originálu, nezměnilo by se zhola nic. Není to průšvih, ale přesto zůstává hořký pocit zklamání. Pokračování si už znovu nepustíte, zato po jedničce sáhnete znovu a rádi. ()

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama