Reklama

Reklama

Zombieland: Rána jistoty

  • USA Zombieland: Double Tap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail BreslinováEmma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem ReesemPaulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)

(více)

Recenze (520)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nad očekávání povedené pokračování,které sice nemá větší ambice než pobavit,ale to splňuje na výbornou.Někdy se holt vyplatí vstoupit dvakrát do stejné řeky a s velkou pravděpodobností jsem letos neviděl moc lepších komedií.I díky tomu se tak dá druhému Zombielandu odpustit,že nikterak nerozvíjí původní příběh ani jeho postavy a sází hlavně na akci,vtip,hlášky a sympatické obsazení.Moc rád se k tomuhle kousku vrátím stejně jako k jedničce...80% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem měl trochu výhodu v tom, že (za mě) po průměrné jedničce, nebylo moje očekávání od druhýho dílu vůbec žádný... A vida, vyplatilo se. Rána jistoty mi sedla jako sviňa. Je to rychlá čistá akční zábava, obohacená o krvavý hody a o charismatickýho bouráka Harrelsona. A určitě hlavně díky němu především je Zombieland tak populární, jako je! 70% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Osvědčený tým, rozšířený o opravdu zajímavé typy. Blbá blondýna z mrazáku, zkouřený hipík a "Bejbylon" na konci cesty, která vedla přes Elvise. Škoda jen, že krále jsme se nedočkali. Vtipné, ulítlé, milé, stejně jako první film. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Příběh naprosto absentuje, humor naštěstí ne. Ve spojení se zombie apokalypsou funguje parádně a kdykoliv je na plátně Woody a Zoey, nedá se ubránit smíchu. Násilí je zábavné, hlášky taky. Víc se nedá ani očekávat. Dobrých komedií moc není, nevidím proto důvod, proč si časem nedat i opáčko. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Fakt mě to hodně bavilo.Sledoval sem to s úsměvem na rtech.Dobrý herecký výkony,dobrej příběh.Zombie filmy povětšinou nemusim,ale jak první,tak i druhej Zombieland se mi trefil do nálady.70%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Stejně nastavená laťka, vtípky i excelentně rozehrané charaktery jako před deseti lety. Jen to pozitivní překvapení už je pryč, protože jsme všichni něco takového čekali. Ovšem až během sledování jsem si uvědomil, jak mi ta úhlavní čtyřka chyběla. A kupodivu i role hloupé blondýny zapadla do tohoto světa daleko lépe, než jsem čekal. Podobně i s místem, kde vládnou hippies. Je to vlastně celé jako jízda na horské dráze. Samé kličky, obrátky, šílenosti bez logiky. Jen víte, že tam gravitace působí na všechny stejně jako v reálném světě, ale to je tak to poslední, co tam stejné je. Ostatní už jede s cílem pobavit, ukázat něco co tu nebylo, šokovat a udělat show. A to se na jedno zhlédnutí povedlo. 75% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodnotím sice stejně jako první díl, ale pocitově mi to přišlo o něco horší. Jednička byla originální, skvělá a vtipná, tohle je hezká nostalgie, ale už to není tak dobrý. Bylo skvělé vidět je zase všechny pohromadě, akční scény jsou propracované do detailů, úžasný soundtrack a musím pochválit i nové postavy. Nicméně jednička pro mě vždy zůstane lepší a dvojku už asi znovu vidět nepotřebuji. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Málokdy se stane, že druhé neplánované pokračování je stejně dobré, jako původní film. A tady se to stalo. Za což jsem rád. A jestli bylo klíčem k úspěchu deset let počkat, tak budiž, klidně si počkám dalších deset na další. Pokud bude. Taky je někdy umění dokázat přestat. Snad to tvůrci zvládnou. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

První půlhodina čtyřhvězdičková, druhá tříhvězdičková a pak už to šlo jenom děsivým tempem z kopce vzhůru k nudě, trapnosti a nezábavnosti, což je tak to jediné, co jsem od tohohle filmu chtěl. Tři scenáristé se museli sejít, aby vytvořili tohle? Velká bída. 30% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

To se asi dalo čekat, že se v druhém díle nevyhneme novým postavám, aby příběh mohl někam směřovat. To se dalo čekat, že už to nebude tak dobré jako první díl a byla jsem i docela v šoku, jak dobře se Zombieland ukázal hned po premiéře, až se mi tomu nechtělo věřit. Nakonec to zas taková hitparáda nebyla. Příběh byl vcelku předvídatelný, zombíků bylo pomálu a ta blondýna byla taky spíš krok vedle, ač se o většinu humoru postarala ona, inteligenčnost dialogů poněkud klesla. Jako průměrná kino zábava dobré, ale je to stále jednička, kterou si budu pouštět stále dokola. ()

PodPantlofak 

všechny recenze uživatele

Kvalitní pokračování pecky, která tu s námi pomalu je 11 let. Mělo to akci, vtip a tu zombie jiskru. V kině jsem neusnul, to svědčí o dobrém snímku. Nic člověku nezvedne náladu tak, jako zabít si pár zombíků. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Westgate-on-Sea, 19.10.2019 Před deseti lety mě Zombieland skvěle pobavil a doteď ho považuji za jeden z nejlepších filmů ze zombie žánru a to hlavně kvůli tomu, že se mu podařilo přidat něco navíc vtipem. A Zombieland 2 svému předchůdci nedělá ani trochu ostudu. Já osobně bych sice trochu ubral na těch nechutnostech jako zvracení a detailech prostřelených zombíků, ale jinak je to slušná popkornová zábava. Původní sestava neztratila vůbec nic ze svého šarmu (až na Little Rock), a její doplnění se podařilo také na výbornou. Růžová Zoey Deutch byla k sežrání a Rosario Dawson taky slušně zapadla. Dostal jsem to, co jsem od pokračování očekával, slušně jsem se pobavil a jsem rád, že jsem se vydal do kina. Klidně zase za deset let... ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Jednička byla určitě lepší, ale jako oddechovka to přineslo skvělou zábavu. Fleischer filmy točit umí. Mohli si jen odpustit tu chvilku s "dvojníky" a zbytečně natažené hláškování pravidel. ... MKUH ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

O něco horší než první díl, přeplácaný, přehrávaný a celkem dost zbytečný pokračování. Nové nudné a zbytečné postavy, ze kterých 90% umře. Akce na zombie film bezduchá. Pár dobrých vtipů tam bylo hlavně díky Harrelsonovi. Snaha o podobně cool epic finále jako v jedničce se nepovedlo ani z půlky a celej nápad kolem Babylonu je debilní. Chvilkama to připomínalo recyklát jedničky. 2* za Harrelsona a prsa Little Rock. 2* a.k.a 35% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokračování údajně kultovní jedničky, se nese v podobném duchu. Tzn. na pozadí zombieapokalypsy se někam jede, u toho se vtipkuje, občas se to zpestří nějakým tím zabíjením a ...to je asi tak všechno. Zatímco jednička měla Murraye, tentokrát dostanete růžovku blonďatou, která jakoby z oka vypadla vzhledem i projevem Zuzaně Norissové před deseti lety. Zajímalo by mě, jestli se neozvaly nějaké odbory sdružující blondýny, kvůli genderovému týrání a prohlubování schématického vnímání blondýn ve společnosti. Taky dostanete trochu podivnou pasáž s Lukem Wilsonem a vše se zakončí poněkud fofrscénáristicky, jako by to už chtěli mít tvůrci za sebou. Stejně jako jednička, ani tento počin určitě neurazí a má potenciál pobavit, ale musíte být trochu vstřícní a nečekat zázraky a zvraty...Zombieland 2 je totiž i scénáristická Rána jistoty. ()

campix 

všechny recenze uživatele

První Zombieland je pro mě kultovka, a tak jsem se dlouho odkládané pokračování dost těšil. Za těch deset se, ale asi změnilo mnohé a jak tomu tak bývá druhé pokračování Zombielandu je pouhá recyklace s menším množstvím invence. Nedá se říci, že je to špatný film. To rozhodně ne, ale přeci jenom implementace nových postav se úplně tolik nepovedla, a když už ano, tak pouze na kratičkou chvilku. Problémy ústřední skupinky nejsou nikterak zajímavé a finále je naprosto hloupé. To se asi jinak ani nedá říct. Sice je to docela svižná zábava, která vyplní prázdné odpoledne, ale podruhé už to chtít vidět nebudete a další pokračování už by bylo hodně zbytečné. Škoda. Já si zase někdy pustím jedničku, kde těch svěžích nápadů bylo více a chemie ústřední skupinky nebyla tolik vyčpělá. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

„Vieš, prečo je stále nažive? ... Pretože zombie jedia mozog a ona žiadny nemá“ ... Táto veta ma úplne dostala. Výborné pokračovanie ,ktoré sa vyrovná prvej časti. 7/10 ()

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (více)

Chystá se návrat do Zombielandu

Chystá se návrat do Zombielandu

18.05.2018

Ačkoliv to zní neuvěřitelně, příští rok uplyne 10 let od premiéry Zombielandu. Ujetá komedie s Jessem Eisenbergem, Woodym Harrelsonem, Emmou Stone a Abigail Breslin celou dobu čeká na pokračování. A… (více)

Reklama

Reklama