Reklama

Reklama

Film o filmu Kuky se vrací

(TV film)

Obsahy(1)

Jak vznikal nový český loutkový film Jana Svěráka o dobrodružné cestě plyšového medvídka. (oficiální text distributora)

Recenze (17)

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Minutu, co minutu jsem si přál, abych se podílel na natáčení. I kdybych štábu chodil jenom pro pivo. Prostě být u toho. Nadšení Jana Svěráka je jednoduše nakažlivé. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nebojím se říci, že tento film bude hitem roku 2010. Dva měsíce jsem nebyl v kině a nyní nadešel čas, abych vyrazil právě na Kukyho. Svěráci jsou mistři. Jejich filmy miluju. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Výborných 28minut o filmu. Věci ohledně natáčení, tvorby postaviček, okolí, dabování postav i zvukařina je samo o sobě zajímavé a když vidíte jak to kombinují všechno dohromady, jaké věci musí řešit a jak to nakonec vyreší, tak se na to velice dobře dívá. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Film o filmu Kuky se vrací byl natočen před, ale já ho viděl až po... Zajímavé nahlédnutí do zákulisí nás ve zhruba půlhodince poutavě provede všemi úskalími z natáčení kukyho... ()

Vignette 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda, kdybych někdy mohla být u natáčení něčeho tak úžasnýho (a nejlépe taky animovanýho ;-)), splnil by se mi sen : ). Vidět tři generace Svěráků pracovat v takový harmonii mě skoro až dojalo a sledovat Jiřího Macháčka, jak dabuje Anušku, mě naopak dostalo do kolen. Fandím! :o) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Krátký, výstižný a můj osobní návrat k úžasnému Kukymu. Hudba filmu o filmu naprosto podmanivá a doplňující kouzelný svět Kukyho za oponou. Pan Svěrák zde vysvětluje své záměry. Už aby tu byl film na DVD :-) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Takto má vypadat film o filmu. Spousta informací o zákulisí a né jen pění chváli na své kolegy, byť zde by to bylo na místě. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Za prvé- Petr Forman je loutkoherec? Cože? A asi ne ledajaký.... Tak, hodnotit film o filmu o stupínek výš než film samotný je trošku troufalé, jenže z tohoto dílka na mě ještě více dýchla radost z tvorby filmu, který očividně nedělá NIKDO! pro peníze, ale pro potěchu, i když to není procházka růžovým sadem. Atmosféra byla krásně rodinná (a to nejen mezi hlavním hercem, režisérem a jedním z hlavních dabérů) Viděno na výstavě k filmu Kuky se vrací v kladenské Zámecké galerii. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kuky se vrací je zajímavý počit, ale mě se snad více líbí film o filmu, než samotný film, aby těch filmů bylo málo. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Ač se tvůrci v celém filmu o filmu snaží diváka přesvědčit, že chtějí natočit něco, co bude v co největším souladu s přírodou, na mě to působilo spíš opačně, že tu přírodu těmi postavami narušují. Oceňuji snahu pracovat s tradičními technikami, ale vůbec mě film o filmu nepřesvědčil, že bych na ten film měl jít. *** Ve zkratce: A tak jsme pařez odvezli do ateliéru... ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Nádherný pohled do kuchyně pana Svěráka. Nemohla jsem se dočkat, až uvidím film! Taky bych si chtělo chodit hrát do práce s loutkami a válet se v lese :) ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

O Kukym jsem se dozvěděl díky Machinariu a Jakubovi Dvorském. Když mám hodnotit tenhle Film o filmu, dělá se to těžko, ale už jsem viděl daleko lepší "making of" (například k Návštěvníkům). Samotného Kukyho se už ale nemůžu dočkat. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Příjemná procházka natáčecími záběry, kdy se člověk dověděl hodně o tom, jak se takový film natáčí. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

Reklama