Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den naruby je úžasná komedie, ve které mají děti navrch nad dospělými. Rodiče devítiletého Sammyho a osmileté Carly jsou věčně v práci, a tak děti vyrazí na prázdniny s babičkou a s dědou. Když Sammy hned první noc na horách vysloví dětinské přání, aby „o všem rozhodovaly děti“, nemá ani ponětí, co bude následovat. Ve městě se zatím Sammyho kamarád Chas stává součástí experimentu svého ambiciózního otce, který se snaží porozumět řeči batolat. Pokus se mu ale vymkne z rukou. Dekódovací zařízení exploduje a proud uvolněné energie zasáhne město, kde způsobí, že se děti znenadání ocitnou v roli dospělých: jsou z nich policisté, hasiči, soudci, právníci... Po prázdninách se Sammy a Carla vrací do úplně jiného, chaotického světa. Zatímco Sammy si chce novou situaci užívat co nejdéle, Carla je opatrná. Společně přijdou na to, že být dospělým a nést odpovědnost není až taková legrace, jak si představovali. Jenže jejich kamarád Chas má v plánu udělat z nečekané nehody setrvalý stav. Oba sourozenci se rozhodnou mu v tom zabránit. Nejdříve se ovšem musí naučit vzájemné důvěře a pochopit, že všechny zákonitosti dospívání jsou tu od toho, aby z dětí vyrostli dobří a čestní lidé. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Prohodit role dětí a dospělých není nová myšlenka a u nás jsme ji mohli vidět třeba v nových dílech Arabely. Jenže co měli Macourek s Vorlíčkem promyšlené, to tady tvůrci nechali na náhodě. Věřím, že se u natáčení všichni bezvadně bavili, ale na výsledku to není moc znát. Je tady milion nelogičností, naprosto mizerný a ubíjející střih, strašné herecké výkony a žádný vtip. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotí tento vyslovene detský film. Diváci - deti sa na tom môžu baviť....dospelí len ironické úsmevy budú hádzať...( ja -dospelí * , dieťa **/*** ) ()

greetchen odpad!

všechny recenze uživatele

Prohodit si role dětí a dospělých sice není nijak převratný nápad a už to tu párkrát bylo, ale dal by se z toho udělat průměrně dobrý film. Předpokládá to ovšem, že herci svoje role zvládnou, což se tady naprosto nepovedlo. Ani jedinému z dětských herců jeho roli ani za mák nevěřím, dokonce i dospělí se v rolích infantilních potomků moc nevyřádili. Čeká vás jen 88 minut nudy a výkonů tak chabých, že máte chuť to vypnout. Udělejte to. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rodinná komedie, se kterou se spokojí pouze děti, či hodně nenáročný divák. Nebylo to nejhorší, ale jednou mi zhlédnout myslím stačilo. 31% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Umístnění v "TOP 300" (v době psaní mého komentáře)nejhorších filmů vůbec..........lidi, neblázněte!!! Nebudu se přít o to, že Macourek s Vorlíčkem měli záměnu osobností lépe promyšlenou nebo, že někteří herci přišli akorát omrknout catering.......ale tohle je dopolední poudačka pro děti, takže trochu nadhledu bych prosil. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

No nic moc, abych pravdu řekla. Chvílemi trapně vtipné, zahlédla jsem tam nelogické chyby. Pro děti to bude fajn, ale pro dospělého film, který mohl být natočen jinak a lépe. Myšlenka dobrá, ale tato verze dosti ubohá. ()

waltosin odpad!

všechny recenze uživatele

Mě přišlo že se herci (neherci) sešli jen tak si pokecat dát si kafe a zase zmizet. Všichni my přišli jak duchem nepřítomni, protože tak mizerný herecký výkony jsem snad ještě neviděl a to nemluvím o příběhu, kterej je úplně nezajímavej, ne že by to nebyl dobrej nápad, ale chtělo to prostě úplně jiný herce a i celej štáb! Bohužel nemůžu dát víc, to bych byl nespravedlivej k jinej filmům, které si tu hvězdičku aspoň zaslouží! Odpad jak vyšitej!!! :D ()

Sethlans odpad!

všechny recenze uživatele

Průjem už šel poznat z Traileru, ale že to bude až tak velký průjem jsem vážne nečekal. Film nemá vubec žádný "vtip" a herecké výkony jsou naprosto "příšerný". Pan režiSÉR musí trávit spoustu času na toaletě. ()

Tristanian odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím z dabingu a pěti minut filmu. Byl to příšernej zážitek a ač to nedělám, tak víc nešlo a je to odpad jak vyšitej... ()

Anette3 

všechny recenze uživatele

Film je velmi kritizován z pohledu dospělých diváků. Podle mě je film spíš pro děti do 10 let. Pro dospělé nic extra, ale nejhorší film to teda není. ()

Reklama

Reklama