Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nové lietadlo, ktoré je vybavené počítačom, ktorý ho dokáže riadiť sám je pripravené na prvý let. No syn majiteľa sa rozhodol nahrať ďalší softwér a ani sa neobťažoval zistiť, či sa v ňom nenachádzajú žiadne vírusy, ktoré by mohli program zničiť. Lietadlo odštartuje, pozvaní investori a ostaní cestujúci na palube oslavujú úspešný let. No v tom lietadlo vybočí z kurzu a je nekontrolovateľné. Keď armáda zistí ohrozenie, chce lietadlo zostreliť. Muž, ktorý počítač zostrojil má ale svoju ženu na palube a prosí armádu, aby ho dostala na palubu. Je si istý, že sa mu podarí dostať lietadlo pod kontrolu. Čo nevie, je že piloti na palube nie sú schopní lietadlo riadiť. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Kdyby podobnej film delal jinej zetkar skonci to tragicky viz treba Maximalni turbulence apod nicmene Fred nema problem udelat si prdel sam ze sebe i z toho co toci opet sem se nekompromisne bavil a za dalsi velesrandovni srajdu budu hodnotit opet standartne takze zlatej stred ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No Let mrti to byl. Ale pro mě :-) !!! Jasně věděl jsem, že to bude ultra ---čka a také byla. Potěšil ale ten Blackbird. Při pohledu na Van Diena s šíleným páčem jsem smutně zamáčkl slzu při vzpomínce jak s Denise Richards tehdá jako Hvězdná pěchota kosili na planetě brouky.... Koho pomalu ale jistě začínám proklínat je spisovatel A. Hailey. Nebýt jeho Letu do nebezpečí, neměli bychom tu všechny ty katastrofické filmy, kdy s letadlem přistane někdo, kdo neví jak vypadá knipl. Jeden virus tomu ale dám. * ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A co že se vtomhle filmu mělo jako stát? Někdo měl provolat zase Olen Rayiovi kredit před kamerou v letadle? Nebo co? ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Maximalni komedie. Veskere mozky cele zachranne operace, letadlo bez pilotu a oni prepravi na letadlo programatora a nikoho uz nezajima kdo s letadlem pristane. Copak ho tam prepravili v dvoumistne Cesne? To nemohli do baglu pribalit i vojenskeho pilota? Nikoho asi neprekvapi scenar deravy jako silonky zizkovsky slapky 4.kategorie, tohle a spousta amaterismu proste k ceckovejm televiznim filmum patri a ja to miluju. ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Klasická Van Dienovka, odpad jak vyšitý! Vypisování nedostatků by mi zabralo celý den, takže se budu věnovat kladům. Nic. Tak, to bychom měli. ()

viperDavid odpad!

všechny recenze uživatele

Když v něcem hraje někdo jako Casper Van Dien, je jasné, že to bude hovadina první kategorie, takže mě to nijak zvlášť nepřekvapilo. Kdo mě ale překvapil je Nicole Eggert, do které jsem se zamiloval už když jsem jí prvně viděl nahou v Blow away. Mladá byla tak krásná a tohle je důkaz co se s vámi milé dámy stane, když o sebe přestanete dbát. No nazdar ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Hodnocení tomu neodpovídá, ale já jsem spokojenej, protože jsem dostal přesně to, co jsem čekal. :-) Jednou je v záběru Boeing 747, podruhé Airbus A320, pilot se zoufale snaží nahodit motory "kvedláním" pákami ovládání plynové přípusti motorů, tah motorů se naopak zvýší potlačením kniplu, letadlo je to sice čtyřmotorové, ale kokpit je z letadla dvoumotorového, čert to vem... Podobnej ptákovin je tu fakt mraky, mohl bych pokračovat donekonečna. Musím říct, že jsem se touhle parodií v podstatě bavil. Bojím se ale, že režisér to myslel krutopřísně vážně, proto nemůže přijít víc, jak jedna hvězda (za snahu, v podstatě to byl i docela nervák). ()

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Okolnostmi jsem byl zase jednou donucen sledovat "lahůdku" z béčkových (tentokráte televizních) vod. Psát, že se jednalo o neskutečně hloupý film by nebylo nijak překvapivým sdělením. Tento film však nefungoval ani jako "divácky škodolibá komedie", protože se Let smrti snaží tvářit suverénně chytře, vážně, přestože se jedná o scénáristickou katastrofu plnou děr a špatných hereckých výkonů. Zajímavé sledovat, kam to jedna z největších koček Pobřežní hlídky, Nicole Eggert, dopracovala. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tolik nesmyslů a nelogičností v jednom filmu nebylo dlouho vidět. Znalec leteckých katastrofických snímků pozná, že je tu našroubováno vše možně od každého z nich. A tak vznikl podivný televizní guláš, který má snad televizím sloužit jako náhrada za ty opravdové kvalitní bijáky, protože aspoň ušetří na právech. Bez napětí, bez nápadu, bez kvalitních hereckých ambicí. Děkuji pěkně, ale tohle si nechte. ()

sakko 

všechny recenze uživatele

uz len to že kokpit a kabína je viditelne z B777 a pri lete je jasne vidieť ze lietadlo je B747 už značí kvalitu filmu..keby to nebol film vyslovene o lietadle tak by sa to ešte dalo jako tak pochopiť ved chyby robí každí..a myslísm si že toto si môže všimnúť aj malé dieťa ked uvidí počet motorov a plynovú páku...a o tom že pri taxovaní na runway a nakladaní batožiny je na záberoch B767 aj z vonka sa neoplatí ani komentovať...a co sa týka deja min. polovica klasické klišé ()

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne a ne. Škoda času, škoda všeho. Je to stupidní, nudný, trapný a NE. Za mě ODPAD a ROZHODNĚ NEDOPORUČUJU ()

Vairon 

všechny recenze uživatele

Vezměte několik leteckých katastrofáků, nacpěte to do jednoho, přidejte trochu omáčky a pak zaplavte logickými nesmysly. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

No je to ultramegapitchovina!!!!!!!!!!!!!!Říkám si hmm dávaj to na coolu od 20:00 třeba to za něco bude stát. Ještě , že je Cool zadarmo, protože za tohle zaplatit to by bylo na špagát!!!Tyhle rádoby katastrofický filmy co se tváří spíš jako komedie nebo možná dokonce parodie, nemají vůbec žádný smysl. Nechápu , že na tohle někdo vydá prachy. TV film jak vyšitej. Ale není to třeba jako žraločí tornádo (u toho se člověk upřímně zasmál a docela solidně pobavil), tohle je, byla prostě nuda a debilita zároveň. Hold jedním uchem dovnitř , druhým ihned ven!!!!! ()

Reklama

Reklama