Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Příběhy s majitelem jsou s nadsázkou pravdivé, a proto výborné a velmi vtipné. Je vidět, že Tofield čerpá z vlastních zkušeností. Ale ty epizody, kde se kočka setká s jiným zvířetem, už zdaleka tolik vtipné nejsou a i když taky možná čerpají z reálu, na mě působily nudně nebo jednotvárně. Nebo obojí. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tahle vynikající záležitost tady má profil. Jasných pět, neskutečně vtipné i dojemné. Zde platí, že v jednoduchosti je síla. Při sledování těch videí jsem se hodně nasmála, a to ani doma kočku nemám (ale budu mít). 2 minuty, řeknete si, a dáte si jednu epizodu s úmyslem se hned vrátit k jiné činnosti, jenže vzápětí sledujete další díl a nakonec bez přestání jedete až do konce. Škoda, že už dlouho nic nového nevyšlo. 10/10 ()

Reklama

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Naprosto unikátní. Kočky nemám v oblibě, ale stejně jakou u komixů Garfielda, tak i u Simonovi kočky musím udělat vyjímku a otočit svůj názor na kočky o 180 stupňů. Kočka je neuvěřitelně vychcaná a způsobuje záchvaty smíchu přecházejícího až do pláče. Některé díly jsou slabší, ale na tom přece nesejde, celek je vynikající a animace je táké velice příjemná. Možné shlédnout na Youtube http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Režisérova kočka asi zlobí a majitel se asi snažil vyzobrazit kousky svého mazlíka v jakémsi krátkém seriálečku. No, celkem slušné a většina dílů nenudí, avšak ani nějak extra nepobaví a namísto zasmání o reklamní pauze se spíše čeká, než tato rádoby komedie skončí. Jako internetový "pořad" fajn, ale i na vzdory mým očím perfektní způsob animace to neudrží mou pozornost a se vší chutí budu nadále čekat na seriál, jež dávají po této skeči. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Paráda. Nejlepší je zatím díl Double Trouble. A nedá mi to, musím zde uvést dva anonymní citáty, které jsem si před časem opsal z jinak nepříliš zajímavé knihy, jejíž název jsem zapomněl: 1) "Kočka je vždycky na špatné straně dveří," 2) "Psi mají majitele. Kočky mají služebnictvo." V kontextu tohoto seriálu to sedí absolutně dokonale. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama