Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Velká Británie Simon's Cat
Velká Británie, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizody(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenze (107)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tahle vynikající záležitost tady má profil. Jasných pět, neskutečně vtipné i dojemné. Zde platí, že v jednoduchosti je síla. Při sledování těch videí jsem se hodně nasmála, a to ani doma kočku nemám (ale budu mít). 2 minuty, řeknete si, a dáte si jednu epizodu s úmyslem se hned vrátit k jiné činnosti, jenže vzápětí sledujete další díl a nakonec bez přestání jedete až do konce. Škoda, že už dlouho nic nového nevyšlo. 10/10 ()

Psychor 

všechny recenze uživatele

Škoda, že již nejsem pětileté dítě. Určitě by se mi ta jednoduchá animace o nezbedné kočičce líbila stejně jako zdejším uživatelům. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto anglická televízna mini séria krátkych animovaných príbehov o chlapíkovi Simonovi a jeho kocúrovi je hodne, hodne podarená. Fakt paráda. Každý kto má alebo niekedy mal nejakého kočičáka sa pri tom dozaista dobre pobaví, pretože režisér, filmár, animátor a scénarista Simon Tofieldd to výborne, trefne, výstižne a hlavne vtipne vystihol. Pre mňa je titul "Simon´s Cat" perfektná, nápaditá, päť hviezdičková mačacia sranda. "Simonova kočka" je super. ***** ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Parádně milá věcička. Bál jsem se, aby Tofield nekopíroval Garfielda, a bál jsem se díkybohu zbytečně. Kočky jsou zkrátka nekonečná inspirace. Štěstí, že doma žádnou nemám. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V principu jsou ty kočky vlastně svině, ovšem svině velice zábavné. Především tehdy, kdy jsou svině k někomu jinému. Dokonale výstižná a hezky zpracovaná minisérka. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Většina těchhle animovaných filmečků se drží v nadprůměru, ale epizodka o spaní "Cat-man-do" je na 5* - ta je podle skutečné události, znám to na vlastní kůži a své sedmiměsíční kokoťátko v době spánku (pokusů o spánek) upřímně nenávidím. Co jsem tu malou bílou bestii přijala pod střechu, neznám onen dříve běžný sladký stav - spát od večera až do rána. 75% Odkaz: http://www.simonscat.com/films.html ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Jednoduché vtípky o kočce, která si může dělat, co se jí zlíbí, roztažené do dvou minut. A to mám kočky ráda. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Příběhy s majitelem jsou s nadsázkou pravdivé, a proto výborné a velmi vtipné. Je vidět, že Tofield čerpá z vlastních zkušeností. Ale ty epizody, kde se kočka setká s jiným zvířetem, už zdaleka tolik vtipné nejsou a i když taky možná čerpají z reálu, na mě působily nudně nebo jednotvárně. Nebo obojí. ()

taira 

všechny recenze uživatele

Milé a krutě pravdivé. Všichni, co máme kočky, moc dobře víme, jak jsou to zákeřná stvoření a musíme se před nimi mít na pozoru. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Většinou dvouminutové filmečky, které se dají pouštět dětem, pokud je potřebujete zabavit u počítače :). Evidentně vytvořeno milovníkem koček :). Jednoduché a milé. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Dávam 3*, lebo je to tak pol na pol. Niektoré časti sú geniálne a niektoré slabé, vychádza mi to cca na 70%, ale aby som vyrovnal hladinu, prikloním sa k nižšiemu hodnoteniu. 92% je strašne veľa! Aby to bolo relevantné, museli by byť všetky časti ako tie najlepšie. Napriek nedostatkom, je to jeden z najpravdivejších formátov, ktoré sa dajú vidieť. Nikdy som nemal vlastnú mačku, ale mám s nimi skúsenosti a tak viem, že toto je úplne presný obraz tohto "nevinného" stvorenia. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na to, že jednotlivé díly mají jen dvě minuty, mi to přijde slabé - jednoduchý vtípek roztažený na dvě minuty, často i bez pointy. Animace je skvělá, ale jinak mne to moc nezaujalo. Zlatý Garfield. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Buď má autor doma jednu z mých koček nebo jsou ty potvory všechny stejné Příjemně jednoduché a přitom tak výstižné. ()

Reklama

Reklama