Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spartakus je vzpurný gladiátor, zajatec Říma, ale není sám. Každý gladiátor musí zabít, aby žil a psal svou pověst stříkající krví soupeřů. Ale jak tito lidé získávají svou brutální reputaci? Seriál vypráví krvavý příběh Arkadia, Spartakova prvního nepřítele; Decima a Tiberia, kanibalistických Garganských dvojčat; Barcy, šelmy Kartága; Theokola, stínu smrti a Numidiana Doctorea. To je římská spravedlnost a toto jsou legendy Říma. (Alert)

(více)

Recenze (21)

Medvjet 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky série seriálu Spartakus nutnost. Úžasné doplnění původního (hraného) seriálu. Děj i styl vyprávění tak vtáhne do děje, že jednoduchost animace přestanete úplně vnímat a jen si budete vychutnávat (ne)známé příběhy (ne)důležitých gladiátorů z jiného úhlu pohledu. Jedinou, avšak obrovskou, nevýhodou této série je velmi nízký počet dílů. Snad se dočkáme dalších. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Veľká škoda že tento doplnok k filmu nebol sfilmovaný, pretože dej je dobrý, chytlavý a objasní ako sa kto kým stal. No má to jednu obrovskú chybu a tou je práve tá animácia ktorá už horšou snáď ani byť nemohla. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Štvordielny mini animovaný seriál, ktorý fanúšikom ponúkne zaujímavý pohlaď na slávnych, ale aj menej známych gladiátorov. V prvom diely sa nám predstaví Arkadios bojovník s hadom na štíte, prvý súper Spartaka. V druhom diely synovia šakala, proti ktorým nastúpi Crixus a stane sa Neporazeným Galom. V tretom diely sa objaví bojovník s Kartága Barca a v štvrtom sa nám predstaví tieň smrti - Theokolus. Animácia je strašná, dosť lacná a odbytá a je škoda, že to nieje spravené v trošku lepšom prevedení. Každopádne ako fanúšik seriálu som sa nenudil. 75% - 4* ()

Kaszos 

všechny recenze uživatele

Tento seriál dáva šancu nahliadnuť do života gladiátorov, ktorí sa v seriály len mihli alebo sú len spomenutý. Ku animácii nemám výhrady, síce som ešte nič podobné nevidel a keby to bolo niečo iné asi by mi to aj prekážalo, ale tu rozhodne nie. Je to Spartacus plný krvi a všetkého čo k tomu patrí, ak bude niekedy nejaké pokračovanie teším sa naň. (90%) ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Velká škoda že tahle minisérie je animovaná. Být natočená jako zbytek seriálu tak by o byl plnohodnotný doplněk. Ta animace tomu ubližuje. Jinak je to vynikající nápad. Je zde ukázáno kdo se jak proslavil. Vypráví se zde příběh Theokola - stínu smrti. Synů šakala. Souboj s nimy udělal z Crixe Neporazitelného Gala. Barcy - Šelmy z Kartága. Či Arkadia. Gladiátora s Rudým hadem na štítě. 1. soupeře Spartaka. Toto jsou legendy z arény v Capue. Moc hezký doplněk seriálu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama