Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný čtrnáctideník pro pamětníky. Vzpomínky na setkání s velkou hereckou osobností. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Marthos 

všechny recenze uživatele

Sváteční chvilky (ne)jen pro pamětníky. Setkání s výraznými osobnostmi české kultury, z nichž některá jsou vzácnější než čas, si zasluhují naši pozornost i uznání. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Milá vzpomínka na uzavřeného, až nepřístupného Rudolfa Hrušínského, kterého opatrně zpovídá začínající moderátor Marek Eben. Dialog je prokládán filmovými ukázkami a televizními záznamy některých rolí, jejichž pestrost je nejlepší ukázkou hereckého mistrovství zpovídaného. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Stařičká talk-show z roku 1991. Ale ti hosté za to stojí, ačkoli naivní otázky Pavlíny Filipovské, to je skutečně jen pro otrlé. Zita Kabátová nicméně po revoluci došla určitého zadostiučinění právě díky pořadům tohoto typu a celá ta její generace, pokud se dožila, je nejzajímavější k rozhovorům právě na začátku 90. let. Naštěstí zcela jiný přístup byl zvolen k Jarmile Novotné, kterou zpovídal Milan Friedl v Lobkovickém paláci a její zdejší vystoupení patří mezi to nejcennější, co natočila během svého návratu do ČSR na přelomu 80. a 90. let. A velmi zajímavé je setkání s Fan Vavřincou, které moderuje Jan Pixa. Z dalších dílů stojí za zmínku Soňa Červená, Raoul Schránil, Antonín Novotný, Eliška Junková, Ljuba Hermanová, Arnošt Kavka... Po letech problematické dostupnosti se některé díly postupně objevují na ČT 3. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama