Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ocenění Primetime Emmy® Award je považováno v televizním světě za velmi prestižní, podobně jako Oscar ve filmovém průmyslu. Emmy oslavuje jedinečné pořady určené pro hlavní vysílací čas a nejlepší počiny každoročně odměňuje.  Primetime Emmy® Award je nejvyšším oceněním v televizním průmyslu a vyjadřuje uznání za vynikající počiny mezi pořady určenými pro hlavní vysílací čas. Ceny se každoročně udělují v sedmadvaceti kategoriích a nezapomínají ani na mimořádné zásluhy. Slavnostní ceremoniál předávání Emmy je jednou z nejvíce vzrušujících a nejpestižnějších událostí v americké televizi a tato velkolepá zábavná show přitahuje miliony diváků po celém světě. Nominace na letošní 63. ročník budou oznámeny 14. července a samotný galavečer, plný kouzelné atmosféry a hvězdných umělců, proběhne 18. září 2011. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Letošní Emmy mě zklamalo - a to nemluvím jen o výsledcích. Jane Lynch se snažila, co to šlo, ale scénáristé jí nepřipravili tolik scének (předělů atd.), aby byla plně využitá. Úvodní scéna byla fajn, "Jersey" skeč výborný, ale chybělo mi tam více zapamatovatelných výstupů. PLUSY: Jane Lynch, "In Memoriam" (Hallelujah v podání The Canadian Tenors byla skvostná), Emmytones (zpívané předěly v podání např. Zacharyho Levyho, Joela McHalea a Cobie Smulders). MÍNUSY: Sterilnost (hraničící až z Oscary), výsledky (samozřejmě subjektivní pocit, ale kromě Dinklage, Parsonse a Winslet zklamání). Ročník 2009 zůstává stále nepřekonán. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Letos vůbec poprvé jsem se rozhodl podívat na udílení cen Emmy, a to v přímém přenosu. V minulých letech mě tento ceremoniál nechával chladným, ale tentokrát jsem se rozhodl podívat na předávání Emmy hlavně kvůli souboji mých dvou oblíbených seriálů, a to sice seriálů Glee a Taková moderní rodinka. Musím říci, že více jsem fandil Moderní rodince, která je ve všech směrech dokonalým, originálním a velice vtipným seriálem, a tak jsem byl naprosto nadšený, že tento seriál vyhrál ve všech kategoriích, ve kterých byl nominován. Jistě, už v loňském roce Moderní rodinka získala několik cen včetně jedné herecké a celkové ceny pro nejlepší komediální seriál, ale letos to bylo ještě drtivější vítězství. Zatímco pro Glee nezbyla ani jedna cena, tak Moderní rodinka jich posbírala pět a já jsem absolutně nadšený. Ocenění se dočkaly ale i další osobnosti, které si to plně zasloužily. Kate Winslet a Guy Pearce za minisérii Mildred Pierce, Peter Dinklage za Hru o trůny, Maggie Smith za minisérii Downton Abbey nebo Martin Scorsese za Mafii v Atlantic City. Celým večerem provedla úžasná, galantní a sympatická Jane Lynch, která v úvodu přenosu pobavila v předtočeném materiálu například tím, jak sama na sebe (respektive na tělocvikářku Sue) vylila ledovou tříšť. Celkově tedy musím říci, že ty tři hodiny s přímým přenosem mi utekly neskutečně rychle. Já se bavil, užíval jsem si to, a co se týče výsledků, nemohl jsem být spokojenější. Snad mě jen trochu mrzí, že Steve Buscemi vyšel naprázdno, ale tak třeba to vyjde za rok. Ceremoniál ode mne získává nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Reklama

Mišísek 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím Emmy cenám mě čekalo bohužel jen velké zklamání. Bylo tam pár skvělých vtipů (například "Welcome back to Modern Family Awards."), pár skvělých hostů (Kate Winslet, Ian Somerhalder, Lea Michelle, Kaley Cuoco), ale jinak mi pořad nepřišel nějak extra zábavný a nominace také nebyli moc světoborné. Asi by to chtělo znovu jako moderátora našeho milého Barneyho z HIMYM. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ak by som bol velky fanusik serialov a stihal by som sa divat na velke mnozstvo serialov, urcite by bola tato udalost ocenovania mojim obrovskym zazitkom, avsak mnohych serialovych hercov som nepoznal a okrem toho prvu hodinu sa udelovali len sitcomy alebo komedie. Dramy prisli na rad az neskor, co ma uz trosku viac bavilo a potesilo ma aj vitazstvo Kate Winslet ako najlepsia herecka za dramu/serial Mildred Pierce. Vsetko ostatne mi akosi rychlo prebzucalo a tak mi tato show zostane v hlave len ako priemer, pri ktorom si nie som isty, ci si Emmy pozriem aj o rok. Avsak ako premieru ma to celkom bavilo a pacila sa mi ukazka spomienok na hercov, ktori nas opustili: In Memoriam. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Mám za sebou zhruba polovinu záznamu (musí to být úmor, sledovat show živě s tou hromadou reklam) a zatím nemastné neslané. Jane Lynch dobrá, zbytek účinkujících už méně (kromě kategorie vtipných žen, které se vtipně seřadily na pódiu, aby násleně korunovaly vítězku Melissu McCarthey). Uvidím, jak to půjde dál.__Tak ani zbytek show mě neuchvátil natolik, abych hodnocení zvýšila. Radost mi udělaly snad jenom Kate a Julianna. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama