Reklama

Reklama

Nezvratná diagnóza

  • USA All Things Fall Apart
Trailer

Obsahy(1)

Deon mal všetko - peniaze, úspech u žien, zdravie a sľubnú karieru v americkom futbale. Pár týždňov pred draftom, v ktorom mal byť hlavným lákadlom pre najlepšie tímy, sa celý jeho život a sny obrátili naruby kvôli neúprosnej diagnóze - rakovina.
Film je nakrútený podľa skutočnej udalosti, ktorá sa stala dobrému priateľovi 50 Centa. (tahir)

(více)

Recenze (29)

Joppo88 

všechny recenze uživatele

Filmu nechcem nejako ublížiť, ale predsa si myslím, že filmov s touto tématikou a podobným scénarom je natočených už príliš... Priemerne spracovaný jeden ľudský osud, i keď smutný, ale byť M. V. Peeblesom vniesol by som nejaký prvok novosti, niečo nečakané - toto mi prišlo ako novodobý remake iného filmu o rakovine... ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla jedna velká křeč od první do poslední minuty. Úvodní část (před nemocí) se snaží vypdat jakoby strašně "cool", ale výsledek vypadá spíš jako nějaká parodie, ve který jsou všechny ty negerský způsoby chování, jejich mluva a nejrůznější zvyky vyhnaný úplně do extrémů. Když konečně přijde na řadu rakovina, tak to vypadá, že možná ten film úplně špatnej nebude, ale za chvíli se opět dostaví křeč a vydrží až do úplnýho konce. Mimochodem film se tak trochu snaží i propagovat ekologii, takže se tam pořád kecá o solárních elektrárnách, o recyklaci a tak podobně. Ale nejvíc jsem se zasmál, když tam 50 cent kecá se svym kámošem o autě s hybridnim pohonem a oba jako maj hroznou radost, že je to ekologický. Doufám, že brzy uvidim 50 centa v nějakym videoklipu, jak přijede do ghetta v Toyotě Prius, vystoupí a začne třídit odpadky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kde teď můžu já běloch fňukat, že jediná bílá barva tady byla použitá na trenýrky černochům a jediná zmínka o běloších tu byla v souvislosti s bohatejma studentama? Tyhle filmy by měli zakázat. Ne kvůli rasový diskriminaci, nýbrž proto, protože jsou k hovnu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Konečně se 50 Cent předvedl a zahrál roli do které se hodil. Příběh nebyl bůh ví jak originální, ale rozhodně snesitelný. Sportovní drama jak by mělo být, až na emoce. Na béčkové drama slušná podívaná, která neurazí.. 6/10 = 60% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Zbežne som si pozrel tvorbu Maria Van Peeblesa a väčšina jeho filmov zapadá do žánru dráma, ale jeho úspešnosť sa pohybuje stále okolo priemeru a bohužiaľ ani teraz zo seba viac nevyžmýkal. Film nie je zlý a navyše aj herecké obsadenie na čele s Curtisom "50 Cent" Jacksonom naznačilo svoje kvality a dobrý individuálny prístup, ale k lepšiemu hodnoteniu mi tam chýbala lepšia práca režiséra, ktorý by tomu dodal "viac života" a vyššie vystupňovanie napätia v dramatických momentoch. Za slzy z chlapských očí, dávam zaslúžených 50%. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

50 Cent v charakternej úlohe? To vo mne ako v divákovi vzbudzovalo veľké obavy, aj keď ako speváka ho milujem. A keď sa objavil s tým három na hlave, tak sa moje obavy ešte zväčšili, no po chemo ma svojim prejavom dosť prekvapil, aj tým, ako schudol, klobúk dole. Ale pokiaľ ide o príbeh, aj športových, aj rakovinových je dosť, ktoré sú podstatne lepšie. Toto zo mňa veľa emócií nevyžmýkalo a to väčšinou filmom netreba veľa, aby sa im to podarilo. No keď je 50 Cent aj na poste scenáristu a béčkar Mario Van Peebles ako režisér, to nemohlo skončiť lepšie ako priemer. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Příběh nadějného fotbalisty, který padne na dno aby se po nějakém tom čase pomalu a bolestivě zvedl a dostal od osudu/boha/života další pecku. Příběh jako takový je smutný, jak jinak. Chválím i fakt, že zde nejsou šílené romantické kotrmelce a ohromující happy end. Ale jinak jsem tomuto snímku nevěřil ani jeho existenci. Je to opravdu divně poslepované, mnohdy pitomé, prostě celkově hrozné. Už i 50 Cent v roli "studenta" který vypadá, že šel k zápisu tak ve 12 letech, je asi trochu nedomyšlené. Nicméně, celý film je jako pocta kamarádovi a to by se mělo ocenit. Už za tu snahu respekt! ()

katzo 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo hodne slabé. Pri dojímavých filmoch mi často ubehne slza (len keď som sám) :) ale tento film so mnou ani nepohol. Na jednej strane klobúk dole pred 50 centom, čo všetko spravil kvôli filmu, ale cez to všetko som tomu neuveril. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate aneb kdo bude chtít, najde si důvod, proč se mu film nebude líbit. Já jsem ale mile překvapenej. 50 Cent dokazuje, že neni žádnej bezmozek, jak si spoustu lidí díky jeho hudební tvorbě určitě myslí. Už jenom to, že si nechal kvůli hlavní roli odstranit všechny kérky a zhubnul 25 kg o něčem vypovídá. Žádnej hereckej koncert se nekoná, ale nedá se říct, že by hrál 50 Cent špatně. Na jeho poměry rozhodně slušnej a místy uvěritelnej výkon. Přiměřeně emotivní příběh byl slušně napsanej a já vážně věřim, že se něco takovýho stalo. V kategorii "černošskejch" filmů (téměř všichni herci černoši) je tohle hotovej poklad. S lepší režií mohly být čtyři hvězdy, nakonec jen tři silnější. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý. Scénář o ničem, 50 Cent utáhne možná občas nějakou vedlejší roli, ale hlavní rozhodně ne, béčkový herci a příběh, který by v lepších rukou byl možná zajímavější, ale je tak prázdný, že ani od zkušenějších by to byla nejspíš průměrná nuda. Liotta je sice fajn, ale má tak malou roli, že jeho obličej na plakátu má jen přilákat pár diváků navíc. Srdceryvný drama, který by chtělo z diváka vytřískat slzy, a místo toho dokáže jen unudit. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Příběh mladého sebevědomého muže jehož talent ho může vynést do NFL. Vše ovšem změní zákeřná nemoc, která Deona srazí až na samé dno. Poslední dobou jsem měl to štěstí vidět víc podobných filmů, filmů o lidském neštěstí. I když takového snímky se snaží ve vám vzbudit lítost. Buď se to povede a nebo ne. Tento film byl asi v porovnání s těmi ostatními nejlepší. Trochu lítosti ve mě vzbudil, ale víc než na tři hvězdy to není. Celkově 60% ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Na béčkové sportovní drama to je více než dobré člověk a 50 cent tu je k nepoznání. V rámci možností to dopadlo vice než dobře jsou tu emoce, které se můžou stát komukoliv. ()

Hookins86 

všechny recenze uživatele

Je hezký, co udělal pro kamaráda, kterej měl špatnej osud. Ale Fifty a s ním spojené filmy jsou prostě blbosti bez hlavy a paty... 2* za to, že ho mám rád jako repera a za to, že si nechal odstranit kérky a zhubnul tolik, až vypadal jak mrtvola... ()

Reklama

Reklama