Reklama

Reklama

Uwakizuma: Chijokuzeme

  • USA Unfaithful Wife: Shameful Torture (více)
Drama / Thriller / Pornografický
Japonsko, 1992, 64 min (Director's Cut: 75 min)

Režie:

Hisajasu Sató

Hrají:

Issei Sagawa

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Raritní, maximálně bizardní exploitaition s docela dobrým nápadem a myšlenkou. Dívka dochází na jistá "sezení", kde se napere drogou zvanou "halcion". Ta ji uspí, příjdou nějací bizardní úchyláci a ukájí se na ní různými způsoby. Dívka chce vědět, co se s ní vlastně v tu dobu děje, tak si drogu nevezme, pak chce vědět, kdo vlastně s ní co dělá, nevezme si ji znova a je tak vystavována zvráceným praktikám při vědomí, aniž by to "druhá strana" tušila ... Všechno se ale nakonec tak zamotá a rozuzlí, že výsledek - závěr filmu je docela slušně překvapivý. Je to fakt hodně zvláštní snímek, který ani tak nešokuje nějakou extrémností jako spíš celým pojetím, atmosférou a závěrem filmu... ()

rivah 

všechny recenze uživatele

V underground sex klubu v Tokiu se odehrává příběh sexuální vášně, vraždy a drog. Jako mnoho jiných hostesek užívá Kjoko mocný halucinogen "hallusion", který ji vymaní z okolí, zatímco muži platí velký peníz, aby si s ní užívali po svém. Když strašně zohavené tělo prozrazuje, že maniak je na lovu, Kjoko podezřívá seého mlilence Keie, že může být zodpovědný za zločiny. Kjoko zjistí, že pravda je silnější, než se domnívala....Vzájemné natáčení ruční kamerou, dlouhé soulože a záhadná smrt milence nejen předávkováním drogy.(70%) ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V roli voyeura se objevil Issei Sagawa, nechvalně známý zavražděním a aktem kanibalismu na své spolužačce při studiích na Sorboně v 80. letech. (KlonyIlony)

Reklama

Reklama