Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Alex přichází na kolej, kde má strávit příštích několik let svého života. Dojde ale k malému nedorozumění. Školní počítač považuje díky jejímu jménu Alex za muže a přidělí jí společný pokoj se dvěma studenty. Počítač se nikdy nemýlí a Alex je proti jeho rozhodnutí bezmocná. Smíří se se svým osudem a zakrátko začnou mezi třemi spolubydlícími vznikat složité vztahy. Stuart totiž touží po Alex, Alex touží po Eddym a Eddy... Eddy si zatím není jistý, jaká je vlastně jeho sexuální orientace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (86)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý svoj humor stavia na básňach o veľkosti mužského lajna a následnom očuchávaní nohavičiek, šúchaním sa prirodzením o stôl v knižnici, Niektorí tunajší rozumbradovia skladajú poémy, vraj tento film je oslavou priateľstva. Ok, ak je oslavou priateľstva strkanie vtáka do riti svojmu kamošovi, tak ja o také kamarátske celebrácie rozhodne nestojím. ()

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Tento film by byl dobrý kdyby: 1) na mě vysokoškoláci nepůsobili jako třicátníci, 2) Stuart nebyl oplzlý slizoun, po kterém vůbec někdo může toužit, 3) to mělo nějaký děj/myšlenku/pointu/smysl... samozřejmě ne každý film musí mít "vyšší poslání", ale film postavený na každý s každým a nelogickým jednání hlavních postav v čelo s ukřičenou umíněnou holkou... nevěřila jsem nikomu ani slovo, ještěže alespoň Josh Charles byl aspoň trošku sympaťák. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Mlada a neklidna trojice kamaradu seznamujicich se ve spolecnem pokoji v prvnim roce vysoke skoly. Hormony bouri a objevovani vlastni sexuality propojene s necekanymi ci zamitavymi touhami dava dohromady ohromne sviznou, vtipnou a emocemi nabitou zalezitost. Nakonec nesmim opomenout zminit trojici hlavnich protagonistu (ohnive vasniva Boyle, jednodussi nadrzenec Baldwin a zmateny intelektual Charles). 85% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nevím, co by se muselo změnit, aby se film dal hodnotit ještě výše. Lepší herci, lepší scénář? Nevím. Není to v žádném případě jen další rádoby komedie z " high school", ikdyž vtipu to také moc nepobralo. Daleko zajímavější to je když ti tři přátelé řeší vážnější problémy a tam mě to bavilo nejvíc. Velmi dobrý nápad, u mne však jen lehce nadprůměrný film. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že tohle snad ani nemohli v Americe natočit. Nechť se jdou bodnout kamsi rozličné pseudoerotické komedie o náctiletých, kde vulgární slovník a litry rozličných tělních tekutin mají rozesmát. Vtipné, na americký film o mladých sexuálně odvážné, romantické - tedy většina v duchu skutečného romantismu rozervané duše, smutné, úsměvné, rychlé, pomalé a celkově neodolatelné. Jeden z mála žánrových filmů, na které se člověk znovu rád podívá. Lara Flynn Boyleová je uhrančivě přitažlivá, a tak není divu, že ti dva s ní skončí v situaci, jak název filmu napovídá. I když, konec je pak přeci jen trochu jinde... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo si ve filmu zahrál Andrew Fleming. Ztvárnil postavu, která na začátku filmu křičí z okna koleje. (Terva)
  • Eddy na hodine francúzskeho filmu rozpráva o filme o dvoch mužoch, čo sa zaľúbili do tej istej ženy. Tento film sa nazýva Jules et Jim (1962). (beso74)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama