Reklama

Reklama

Bratz 4: Pohádková říše

  • USA Bratz: Fairy tales (více)
Animovaný / Rodinný
USA, 2008, 70 min

Režie:

Phil Weinstein

Hrají:

Andrew Toth

Obsahy(1)

Holčičky Bratz čeká další velké dobrodružství. Kouzelný žabák je přenese do země pohádek. Z Jade se stane Sněhurka, musí vařit a uklízet sedmi trpaslíkům. Sasha jako Červená Karkulka se pokusí přelstít zlého a věčně hladového vlka. Cloe se promění v Rapunzel, která čelí nástrahám zlé čarodějnice. A Yasmin vklouzne do Popelčiných střevíčků. Všechny na vlastní kůži poznají, jak těžký je život pohádkových bytostí a také odhalí, jaké je nejmocnější kouzlo… Další z příběhů neohrožených a zvědavých kamarádek Bratz začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Podivuhodne vynaliezavá zápletka má svoje resty, ale v rámci konkurencie je Z rozprávky do rozprávky ešte celkom slušný počin. Každopádne slovenský dabing to opäť totálne zaklincoval... ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Bože, jak já jsem tohle žrala :D Perfektní návrat do dětství a naprosto ultra nostalgická záležitost. Je to připitomělé, některá jednání jsou padlá na hlavu, ale celkově to funguje, je to zase trochu jiné hraní si s pohádkovými postavami a jejich příběhy (a z vlka a jeho královní večeře mám *ehm* tak trochu trauma asi doteď), i teď mě to bavilo. A ty písničky si zřejmě zase budu zpívat tak ještě týden. ()

Kristych535 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč někdo hodnotí pohádku, jako film pro dospělého. Už od obrázku je naprosto očividné, že cílová skupina jsou děti. Já osobně jsem tu pohádku měla ráda a jela u nás docela často. Pohádky od Bratz jsme měly se sestrou opravdu rády, tahle patřila dokonce k našim nejoblíbenějším. ()

Reklama

Reklama