Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery? (Zeebonk)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ne moc výrazný kousek, jak jde poznat podle počtu hodnocení (jen 78?) Ale za to jeden z těch kvalitních a slušných. Abigail Breslin mám ráda a díky ní, se film pozvedl o úroveň výše. S režisérem ani hlavním mužským hercem jsem se ještě nikde nesetkala, což je možná dobře. Aspoň pro mě byli oba velkým překvapením. Co se týče příběhu, v podstatě se tam nic zvláštního neděje, ale ta cesta, kterou je vyprávěn a jak, ho dělá zajímavým. Jediné co mě mrzí, že té té společné hudby otce a dcery není víc, nebo jen samotné hudby Janie...je to hodně centralizováno hlavně na Ethana, i přestože se film jmenuje podle dcery. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezký a vlastně dost obyčejný příběh ze života, který se může stát jakékoliv rockové hvězdě. A důležité je vnímat to, jak se taková hvězda pak zachová, když nastane takový problém. A asi málokdo se zachová tak, jako starej Jones, když zjistí, že na světě už je přes 15 let jeho dcera, o které do té doby neměl ani ánung. Celkově, i když je ve filmu plno smutných momentů, je tenhle film vlastně dost pozitivní. Místy i melancholický. No a hudba samotná? To je panejo třešnička, že i ta největší třešeň na jaře osetém stromě by byla oproti téhle prd. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemné nezávislé road movie hudební drama, které sice nabízí na road movie obehraný a často použivaný koncept, ale zároveň s ním pracuje co nejvíc realisticky a rozhodně nedospěje k žádnému cukerínovému konci, kterého jsem se při objevení tohohle filmu docela obával. Je tu spousta pěkné hudby, obě ústřední postavy si mě získaly, i když jsem s nimi ne vždy sympatizoval a mělo to i příjemnou atmosféru, která mě na tom vlastně bavila taky. A hlavně to i přes tu příjemnost dokáže působit uvěřitelně, protože je tu jasně vidět, že se tu jak s Ethanem, tak i s Janie život zrovna nemazlí. Škoda jen, že to postavy nepředstaví ještě víc a že to celkově není ještě víc propracované (jelikož i tak je ten koncept docela odhadnutelný), protože bych pak možná ani neměl co vyčítat. Spokojenost z mé strany je ale určitě i tak a jsem rád, že jsem to vůbec objevil. 4* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ethan Brand a jeho comeback. Jenže aby to nebylo tak jednoduché vrací se mu i jeho bývalá láska, která má třinácti letou dceru. No a jak to tak někdy chodí je to i Ethanova dcera. Situace se dokonce vyhrotí tak, že ji musí hlídat. Zajimavé, pěkné a komediálně laděné osudy jednoho rockera. Režisér vychází z vlastních životních zkušeností. ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Docela škoda tohoto dílka. Potenciál to mělo docela slušný.. aspoň teda dějovou linku. Bohužel ale důležité aspekty jako režie, kamera či samotná práce s hudbou jsou slabé jako čaj. Ústřední dvojice otec-dcera je docela sympatická (Abigail má ode mě další "bod"). Bohužel podle papírů neměli spolu moc co hrát. Nicméně atmosféru má film docela dobře stravitelnou a tak těch 100 minut uplyne vcelku rychle. 65% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Režisér David M. Rosenthal v tomto snímku vychází z vlastních životních zkušeností. [Zdroj : dvd.mag] (Terva)
  • Washington Post pochválil Breslin a Nivolu za ich výkony a nazval ich „úžasným nesúrodým párom, ktorý dokáže harmonizovať nielen obrazne, ale aj doslova“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama