Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery? (Zeebonk)

Recenze (32)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezký a vlastně dost obyčejný příběh ze života, který se může stát jakékoliv rockové hvězdě. A důležité je vnímat to, jak se taková hvězda pak zachová, když nastane takový problém. A asi málokdo se zachová tak, jako starej Jones, když zjistí, že na světě už je přes 15 let jeho dcera, o které do té doby neměl ani ánung. Celkově, i když je ve filmu plno smutných momentů, je tenhle film vlastně dost pozitivní. Místy i melancholický. No a hudba samotná? To je panejo třešnička, že i ta největší třešeň na jaře osetém stromě by byla oproti téhle prd. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: David M. Roenthal | Hudba: Eef Barzelay | Produkcia: Eric Bassett, Keith Kjarval | Distribúcia: VVS | Štúdio: Inified Pictures/Industrial Entertainment | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Alespoň nějaké kladné stránky má nachlazení-můžu každý den sjíždět filmový maraton. A tak jsem se konečně dostala i k Janie Jones, filmu, na který jsem se už nějakou dobu těšila. Není to klasické hudební drama, jak se může zdát, spíše vztahová záležitost dcera-otec. Muzika tam funguje jen jako jejich společný jmenovatel, díky kterému najdou řeč. Hudebních momentů je tam opravdu jako šafránu, což ani není na škodu, vzhledem k tomu, že hráli samé cajdáky. Nivola se dá snést a Abigail je tu ještě hezká sympatická holka, ne plastová figurína jako v nynější době. Škoda pomalejšího tempa, které občas přináší hluchá a nudná místa. Jinak se mi to líbilo. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Dávam tri hviezdičky, ale s odretou hubou a riťou, pretože mladá Breslinová ma neuveriteľne srala! (Alebo to naozaj trinástky rozprávajú, akoby štekal pes??!) Viac už len ma môže vytočiť tá protekčná puča Luna Schweiger so svojimi tikami na držke!!! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skrachovaný rocker trtkal sfetované fanúšičky a jeho genetický fond sa preniesol, len o tom pekných pár rôčkov nevedel. A teraz si hľadá cestu k novému človeku z jeho krvi. Nič prekvapivé, téma predstavená mnohokrát. V tomto prípade nevýrazné spojenie s podpriemernými hercami a možno priemernými piesňami, pokazenými tým, že truľo gitarista sa musí v každom bare, v ktorom hrá, akosi pobiť. Alebo skôr nechať zmlátiť. Napriek tomu to celé zlepené akosi funguje a fakt človek dostane aspoň taký priemerný zážitok hoci sa celý čas pozerá na pár výrazových polôh Abigail Breslin, ktoré má naučené už od batoľaťa.  ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ethan Brand a jeho comeback. Jenže aby to nebylo tak jednoduché vrací se mu i jeho bývalá láska, která má třinácti letou dceru. No a jak to tak někdy chodí je to i Ethanova dcera. Situace se dokonce vyhrotí tak, že ji musí hlídat. Zajimavé, pěkné a komediálně laděné osudy jednoho rockera. Režisér vychází z vlastních životních zkušeností. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Krásný příběh otce a dcery, kteří si k sobě najdou cestu skrze hudbu. Musím dodat, že ta hudba je vážně nádherná. 8/10 ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Od začátku je to o ničem. Nemá to žádnou šťávu, žádný švih. Asi až po necelé hodině to začalo být teprve zajímavé. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ne moc výrazný kousek, jak jde poznat podle počtu hodnocení (jen 78?) Ale za to jeden z těch kvalitních a slušných. Abigail Breslin mám ráda a díky ní, se film pozvedl o úroveň výše. S režisérem ani hlavním mužským hercem jsem se ještě nikde nesetkala, což je možná dobře. Aspoň pro mě byli oba velkým překvapením. Co se týče příběhu, v podstatě se tam nic zvláštního neděje, ale ta cesta, kterou je vyprávěn a jak, ho dělá zajímavým. Jediné co mě mrzí, že té té společné hudby otce a dcery není víc, nebo jen samotné hudby Janie...je to hodně centralizováno hlavně na Ethana, i přestože se film jmenuje podle dcery. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Vynikající chemie mezi Abigail Breslin a Alessandrem Nivolou. A pak taky skvělá muzika. Vyšlo z toho něco, co mě za srdce chytilo. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páčilo, hlavne po hudobnej stránke to bolo pekné, dej možno trošku pokrivkáva a miestami trochu nudí ale prišlo mi to také od srdca, milé a láskavé a to sa veľmi počíta ... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie filmy su tie, ktore tvoria tzv. obycajny pribeh. Oj je skracovana hudobna hviezda a nevie co, kto kedy a s kym. Dozvedel sa ale, ze ma dceru a .. film sa moze zacat. Reziser David M. Rosenthal /Single shot 2013, Perfect Guy 2015/ natocil film plny posmutnelej nalady, vybornych pesniciek, ale celkoveho pozitivneho vyznenia. 89 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který neurazí. Nepatří mezi ty nejlepší, ovšem Abigail Breslin předvedla skvělý výkon a má naprosto nádherný hlas. Film je silný hlavně po hudební stránce, co se příběhu týče, je to trochu slabé, jak jsem psala, film vede hlavně hudba a nádherný zpěv Abigail Breslin. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemné nezávislé road movie hudební drama, které sice nabízí na road movie obehraný a často použivaný koncept, ale zároveň s ním pracuje co nejvíc realisticky a rozhodně nedospěje k žádnému cukerínovému konci, kterého jsem se při objevení tohohle filmu docela obával. Je tu spousta pěkné hudby, obě ústřední postavy si mě získaly, i když jsem s nimi ne vždy sympatizoval a mělo to i příjemnou atmosféru, která mě na tom vlastně bavila taky. A hlavně to i přes tu příjemnost dokáže působit uvěřitelně, protože je tu jasně vidět, že se tu jak s Ethanem, tak i s Janie život zrovna nemazlí. Škoda jen, že to postavy nepředstaví ještě víc a že to celkově není ještě víc propracované (jelikož i tak je ten koncept docela odhadnutelný), protože bych pak možná ani neměl co vyčítat. Spokojenost z mé strany je ale určitě i tak a jsem rád, že jsem to vůbec objevil. 4* ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Janie Jones" je jedným z realistickejších zobrazení toho, aký je v skutočnosti životný štýl rock'n'rollu. Je to väčšinou autentické až do vymysleného konca, ktorý zanechá sladkú pachuť v ústav. 7/10 ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Dlouhá, občas i bolestivá cesta sbližování dvou tolik si podobných duší. Klíč k srdci = společná láska k muzice. Pro takovéto filmové vztahy otců a dcer mám slabost , takže hodnotím srdcem. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Scenár filmu s kvalitnou kamerou a osvietením scén si počína prefíkane. Zobrazuje comeback speváckej hviezdy Ethana spolu s jeho kapelou a k tomu musí riešiť náhly príchod dcéry, o ktorej nevedel a má sa o ňu postarať. Dajú sa tieto dve témy vôbec zlúčiť dohromady? Zdá sa, že nie. Preto sa Ethanovi najskôr rozpadne kapela, aby sa dcére mohol venovať viac a intenzívnejšie. K emocionálne silnému scenáru sa pridáva aj autentickosť hercov a tak vytvára výborný filmový zážitok. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Pekny film, urcite doporucim kazdemu, najma tym co maju radi hudbu, prijemne filmy, a mlada Abigail Breslin teda vie ako nato :) ()

Reklama

Reklama