Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery? (Zeebonk)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skrachovaný rocker trtkal sfetované fanúšičky a jeho genetický fond sa preniesol, len o tom pekných pár rôčkov nevedel. A teraz si hľadá cestu k novému človeku z jeho krvi. Nič prekvapivé, téma predstavená mnohokrát. V tomto prípade nevýrazné spojenie s podpriemernými hercami a možno priemernými piesňami, pokazenými tým, že truľo gitarista sa musí v každom bare, v ktorom hrá, akosi pobiť. Alebo skôr nechať zmlátiť. Napriek tomu to celé zlepené akosi funguje a fakt človek dostane aspoň taký priemerný zážitok hoci sa celý čas pozerá na pár výrazových polôh Abigail Breslin, ktoré má naučené už od batoľaťa.  ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ne moc výrazný kousek, jak jde poznat podle počtu hodnocení (jen 78?) Ale za to jeden z těch kvalitních a slušných. Abigail Breslin mám ráda a díky ní, se film pozvedl o úroveň výše. S režisérem ani hlavním mužským hercem jsem se ještě nikde nesetkala, což je možná dobře. Aspoň pro mě byli oba velkým překvapením. Co se týče příběhu, v podstatě se tam nic zvláštního neděje, ale ta cesta, kterou je vyprávěn a jak, ho dělá zajímavým. Jediné co mě mrzí, že té té společné hudby otce a dcery není víc, nebo jen samotné hudby Janie...je to hodně centralizováno hlavně na Ethana, i přestože se film jmenuje podle dcery. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemné nezávislé road movie hudební drama, které sice nabízí na road movie obehraný a často použivaný koncept, ale zároveň s ním pracuje co nejvíc realisticky a rozhodně nedospěje k žádnému cukerínovému konci, kterého jsem se při objevení tohohle filmu docela obával. Je tu spousta pěkné hudby, obě ústřední postavy si mě získaly, i když jsem s nimi ne vždy sympatizoval a mělo to i příjemnou atmosféru, která mě na tom vlastně bavila taky. A hlavně to i přes tu příjemnost dokáže působit uvěřitelně, protože je tu jasně vidět, že se tu jak s Ethanem, tak i s Janie život zrovna nemazlí. Škoda jen, že to postavy nepředstaví ještě víc a že to celkově není ještě víc propracované (jelikož i tak je ten koncept docela odhadnutelný), protože bych pak možná ani neměl co vyčítat. Spokojenost z mé strany je ale určitě i tak a jsem rád, že jsem to vůbec objevil. 4* ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Docela škoda tohoto dílka. Potenciál to mělo docela slušný.. aspoň teda dějovou linku. Bohužel ale důležité aspekty jako režie, kamera či samotná práce s hudbou jsou slabé jako čaj. Ústřední dvojice otec-dcera je docela sympatická (Abigail má ode mě další "bod"). Bohužel podle papírů neměli spolu moc co hrát. Nicméně atmosféru má film docela dobře stravitelnou a tak těch 100 minut uplyne vcelku rychle. 65% ()

stuplik20 

všechny recenze uživatele

Tichá a Kľudná atmosféra popretkávaná talentom a úletmi ne-dospelého otca. Vlastne som sa nikdy nezmýšľal čo sa stane s rokovou hviezdou keď už len dožíva svoje posledné dni slávy. Možno si už len pri počutí "danej" piesne spomeniem ,áno toto sa mi niekedy páčilo. Mal by to byť odkaz každého hudobníka v nás pripomenúť nám čas ,miesto ,vek city a čokoľvek s tým songom spojené. Už sa ťahám moc do svojich úvah tak radšej :) ... som rád že som náhodou na tento príjemný kúsok narazil a výrazne ho doporučujem aj ostatným. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Abigail Breslin (Janie Jones) se kvůli své roli musela naučit řídit. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)
  • Washington Post pochválil Breslin a Nivolu za ich výkony a nazval ich „úžasným nesúrodým párom, ktorý dokáže harmonizovať nielen obrazne, ale aj doslova“. (Arsenal83)
  • The Hollywood Reporter chválil Abigail Breslin, ktorá vo svojej úlohe prejavuje "ducha a spevácke schopnosti, herecky rastie a aj keď to pravdepodobne nebude vrchol v jej kariére, hanbu si neurobila". (Arsenal83)

Reklama

Reklama