Reklama

Reklama

Barbarella

  • Francie Barbarella (více)
Trailer

Obsahy(1)

Barbarella (Jane Fonda), mezihvězdná zástupkyně Země 41. století, má za úkol najít vědce jménem Durand Durand z planety Tau Ceti. Durand Durand vynalezl mocnou zbraň Positronic Ray. Země je nyní mírumilovná planeta a zbraně jsou pro pozemšťany něco zcela neslýchaného. Tau Ceti se zdržuje v neznámé oblasti vesmíru, kde je velmi pravděpodobné, že zbraň padne do nesprávných rukou. Barbarella se v psychedelické vesmírné lodi plné okouzlujících oblečků vydává na Tau Ceti, kde bohužel ztroskotá. To jí ovšem nebrání, aby pomalu ale jistě vědce vystopovala. Přesouvá se z jedné exotické lokality do druhé a při plnění svého úkolu objevuje kouzlo mezihvězdného sexu. (Cinemax)

(více)

Související novinky

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

Tvůrce Drive a sexbomba Barbarella?

25.06.2012

Vesmírnou agentku, která umí ženské zbraně používat ještě zručněji než zbraně klasické, stvořil legendární komiksový tvůrce Jean-Claude Forest. Celosvětově ji ale striptýzem v beztížném stavu… (více)

Předělávky a pokračování útočí

Předělávky a pokračování útočí

09.08.2009

Jistě, útočí už odpradávna (když se v tom začneme vrtat, zjistíme, že i Ben Hur byl vlastně remake), ale poslední dobou jakoby jejich nápor sílil a válcoval všechno ostatní. Až má člověk dojem, že… (více)

Pořádně žhavá špionáž

Pořádně žhavá špionáž

14.04.2008

Kočky, zbraně, těsné kostýmy z lesklé kůže, nebezpečné mise. Tak to máme rádi. A hlavně ať to není nějaký bourneovský klon v sukních! Nebojte, žádné další pokusy o realistickou špionáž u… (více)

Režiséři nestávkují...

Režiséři nestávkují...

09.11.2007

Alespoň prozatím. Ale když si scenáristé, jejichž vzpoura momentálně v Státech probíhá (a už to vážně postihlo několik připravovaných filmů a hlavně televizi, kde je přeci jen výrobní doba pořadů… (více)

Reklama

Reklama