Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Počiatočná a záverečná fáza filmu hrozná, ale inak zvyšok bol celkom dobrý a zaujímavý. Avšak to čo mi na tomto filme extrémne vadilo bola tá neustála snaha o to, aby mnoho dialógov a scén vyznelo nejakým spôsobom ako komédia, avšak v tomto prípade to bola kolosálna chyba, ktorá poškodila celý film. Už len preto, že príbeh by mohol mať za normálnych okolností dramatickú a vážnu atmosféru, keďže aj zápletka tomu viacmenej zodpovedala. Vince Vaughna mám rád, len mi občas ide fakt na nervy s tým jeho hereckým prejavom, aj keď za to často môžu tie role, do ktorých býva obsadzovaný. No a trochu mi v závere chýbala nejaká vsuvka, čo sa stalo medzi Nickom a Beth, resp. kam sa Beth vlastne potom pobrala. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Je to shit. Občas sa to tvári strašne vážne. Nemám rád Vinca Vaughna. Hrá v komédiach ale tie sú slabé alebo dobré s tým že on je v nich slabý článok. Proste nevtipný chlap. Trochu bodov zachraňajú Winona Ryder a Kevin James, ale nič moc. Jediný, kto znesie prísnejší meter je Channing Tatum asi s 2-3 vtipnými vcydarenými scénami. ()

Reklama

Radush 

všechny recenze uživatele

Ovlivněna zdejším hodnocením + po zjištění, že námětem je už tak ohrané téma, jsem nějak podvědomě očekávala nudu největší, ale tak to nebylo. Slabé momenty střídaly vtipné sekvence, takže vcelku (vezmu-li v potaz, že Vince Vaughn není rozhodně můj herecký favorit a o Kevinu Jamesovi radši pomlčím) jsem se pobavila. Co se týče ženského obsazení - Jennifer Connelly bude skvělá vždy a všude a Winona Ryder skvěle zahrála herečku :) Sice mě mrzí, že režisér mé milované Čisté duše poslední dobou míří do močůvky filmové tvorby.. ale uklidňuje mě, že Dilema nepatří mezi to nejhorší. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

"Říct či neříct. To je, oč tu běží." O tom je film, jehož zápletkou je dilema hlavního hrdiny, jestli říct či ne svému nejlepšímu kamarádovi o nevěře jeho ženy. Nějak se film plácá v tom, jestli to má být komedie nebo drama, ale není to nijak špatné, i když od režiséra Howardova formátu bych asi nejen já čekal něco víc. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

'' A: Are you gonna be shooting birds ? B: Yes. A: What kind ? B: Unfaithful ones. '' Vince Vaughn udělá i ze sebevětší blboviny zábavnou podívanou a když přidáte komedianta, jako je Kevin James, je to i se zárukou. Podobným komediím se poslední dobou vyhýbám, ale tímhle výběrem jsem určitě nic nezkazil. Doporučuji všem, kdo někdy v přátelství zažil podobné Dilema a věřte, že se to může stát i Vám :) - 70%. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Rozpočet: 70 mil. USD, tržby za první víkend: 18 mil. USD (Giuseppe)
  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Ronny (Vince Vaughn) sa vozí na Dodge Challenger R/T 426 Hemi z roku 1970. (Laslo)

Reklama

Reklama