Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Dilema je příjemně svěží oddychová záležitost. Snímek se nesnaží být nějak bránici trhající komedii. Spíše jde o úsměvnou snahu jednoho se dvou přátel nějak šetrně sdělit druhému ze dvou přátel, že jeho žena trochu zalítává. Samozřejmě shodou ( filmových ) okolností a nečekaných situací je pro ostatní přátele dvou přátel trochu blázen. Příjemný mix jemného humoru a jemně dramatická linka je v tomto případě příjemně vyvážená a děj ani příliš nespadá do nějakých klišé, či trapnosti. Balancuje sice na hranici, ale záleží na jednotlivém vkusu, co si ze snímku chce vzít. Já se vcelku pobavil a byl jsem zvědavý, jak to nakonec dopadne. A zklamaný nejsem. Herci fajn a své role zvládli. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Nevtipná ale poměrně koukatelná ukázka toho, že i když máte oscara, lidé se nemusí smát každému vašemu pokusu o vkusnou komedii. Vlastně mi při sledování, až na rvačku Vince Vaughn VS. Channing Tatum, ani nebylo příliš jasné, v jakých místech tvůrci očekávali ty požadované úsměvy. Pokud však zamýšleli hlubší rozbor řešení takto komplikovaného dilematu, to se mi pak příliš nezdá být šťastnou volbou duo hlavních představitelů. Zkrátka ani ryba ani rak. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O čem, že tenhle film vlastně byl? Jo to byli ti dva, dost podobní, blázni, co rozjeli spolupráci s nadnárodním gigantem automobilového průmyslu a málem se k vytouženému kontraktu ani nedostali. Nebýt té pozitivní nálady a příjemných postav, film bych asi během pěti minut vypnul. V rámci komedie jsem se moc nezasmál a jediný, co mě drželo na kanálu byl samotný nápad. Na Howarda bych ale tenhle film určitě netipoval. Na něj je to moc obyčejný, v porovnání s Čistou duší nebo Šifrou Mistra Leonarda. I když ten nápad není nejhorší, což o to. Každopádně takový Ridley Scott si před nedávnem také natočil nenápadnou komedii Dobrý ročník a naopak dokázal, že i komedie mu nedělá problém. Tady prostě Howard pohořel. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat?? Je to typické slovní drama, které ale má určitý smysl a naštěstí je to všechno uvěřitelné. Na druhou stranu se díváme na skoro dvouhodinový příběh, který rozebírá jednu každodenně dějící situaci (i když prekérní) a sem tam to něčím zamotá. Je to spíše o těch hereckých výkonech, které stojí za to. Čistý průměr, nic víc, nic míň. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám podozrenie, že Favreau nemal čas, tak k Vaughnovi obsadili Jamesa. A světe div se, ono to funguje. Chémia, lidi, o to tu ide. A nedorozumenia. Chudák Vince; keď náhodou chvíľu netrpí fyzicky, dostáva nakladačku psychickú, aby nakoniec dostal opäť po hube. Záverečná intervention + celá Tatumova postava, tie sú na celom filme asi najzábavnejšie a aj pre nich odpúšťam Howardovi tých niekoľko zbytočných, či nedotiahnutých postáv (Latifah) a motívov (výročie svatby, celá tá vec s prácou). Ťažko pohodová bromance za 3 a pol hviezdy ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)
  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)
  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)

Reklama

Reklama