Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Recenze (199)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O čem, že tenhle film vlastně byl? Jo to byli ti dva, dost podobní, blázni, co rozjeli spolupráci s nadnárodním gigantem automobilového průmyslu a málem se k vytouženému kontraktu ani nedostali. Nebýt té pozitivní nálady a příjemných postav, film bych asi během pěti minut vypnul. V rámci komedie jsem se moc nezasmál a jediný, co mě drželo na kanálu byl samotný nápad. Na Howarda bych ale tenhle film určitě netipoval. Na něj je to moc obyčejný, v porovnání s Čistou duší nebo Šifrou Mistra Leonarda. I když ten nápad není nejhorší, což o to. Každopádně takový Ridley Scott si před nedávnem také natočil nenápadnou komedii Dobrý ročník a naopak dokázal, že i komedie mu nedělá problém. Tady prostě Howard pohořel. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Hrozný film. Jediné co stojí za zmínku je, jak si Vince dávají s Channingem spolu do držky, u toho jsem se mohl smíchy potrhat:)) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Velmi mazaně jsem se zbavil dilematu, zda mám či nemám svému nejlepšímu příteli pošeptat do ouška, že do jeho milované ženušky je zasouváno cosi, co nepatří do společného jmění manželů. Stačilo zrušit funkci nejlepšího přítele a podobné hovadiny řešit nemusím. Ať si to dělá kdo chce s kým chce, hlavně abych se již nikdy nemusel dívat na snímek, v němž bych zatoužil hlavnímu hrdinovi zakroutit krkem a užít si to se slečnou pozůstalou na jeho pohřbu. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné drama, půměrná komedie..ale každopádně to mělo světlé chvilky, kdy se mi chtělo čůrat smíchy! Rok 2011 má mnoho skvostných filmů a tak si asi občas může i ujet, no..Níž už ale nemusíme, ne? ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Další z řady impotentních komedií Rona Howarda. Občas se v těch 2 hodinách najde něco k zasmání, ale celkově mi to přišlo jako totálně promrhanej potenciál. Mně to připadá, že Ron Howard točí filmy podle pravítka. Řemeslně jsou zvládnutý dobře, ale prostě to nemá "říz". ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Allan Loeb | Hudba: Hans Zimmer, Lorne Balfe | Produkcia: Brian Grazer, Vince Vaughn | Distribúcia: Universal Pictures | Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 69,7 miliónov $ || ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Mám tak trochu dilema. Na jednu stranu je tu rvačka Tatuma s Vaughnem, která zaručeně pobaví + zajímavé téma, protože se tohle může stát každému. Jenomže je to tak šíleně roztahané a ukecané, že to zazdí většinu potenciálu. Kromě toho nevím jak se to stalo, ale Winona Ryder mi leze s každou svou novější rolí na nervy víc a víc a to jsem ji prosím kdysi měla ráda. Pominu-li ty trapné rozpačité dialogy, je to celkem slušná jednorázovka, nic víc nic míň. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

'' A: Are you gonna be shooting birds ? B: Yes. A: What kind ? B: Unfaithful ones. '' Vince Vaughn udělá i ze sebevětší blboviny zábavnou podívanou a když přidáte komedianta, jako je Kevin James, je to i se zárukou. Podobným komediím se poslední dobou vyhýbám, ale tímhle výběrem jsem určitě nic nezkazil. Doporučuji všem, kdo někdy v přátelství zažil podobné Dilema a věřte, že se to může stát i Vám :) - 70%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se nám zde nějak rozšiřujou udoudané a nudné filmy, do kterých si přišlo hvězdně obsazení vyzvednout jen hromadu prachů. Po Cizinci, Fotři jsou lotři a Poznáš, až to přijde? totiž přichází otřesné Dilemma, které se k těmto nudným a zbytečným filmům může směle zařadit. Příběh filmu by vystačil možná na epizodu 40minutového seriálu, zde je však díky debilnímu chování postav natahován až do stopáže 2 (!!) hodin, přičemž člověk stihne usínat už po první půl hodině. Dialogy jsou nudné, humor žádný a hvězdné obsazení prachbídné a nevyužité. Rozhodně nejhorší film Rona Howarda, který timto ještě překonal nudnost Šifry mistra Leonarda a asi také nejhorší film všech herců (ano, i Channinga Tatuma) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ron Howard si natočil film. Asi už jej unavilo po všech těch parádních dramatech a komerčních blockbusterech (zdravíme Toma Hankse) točit zábavné snímky pro diváky, a tak si řekl, že pro jednou udělá radost hlavně sám sobě. Výsledkem je žalostně neatraktivní ukecané drama s několika osvěžujícími komediálními prvky, jehož pomalé tempo nutí diváky v kině zívat únavou. Ty tři hvězdičky ode mne jsou horko těžko vydolované odkudsi z nejhlubších propastí sbírky průměrně natočených konverzačních filmů, jež jsem zatím shlédl: zásluhu na tom má jednak dobré herecké osazenstvo (další nepočítaná pusa pro Connelly) a jednak skutečnost, že když se nad dílem člověk později šířeji zamyslí, dojde mu, že to vlastně Howard nemyslel vůbec zle. Inu, ne každý je P.T. Anderson. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Skoro dvouhodinová cirkulace tří schémat: 1. Mezi dobrými přáteli nebo partnery se něco děje, ale oni si to nedokážou říct a řeknou si místo toho něco jiného. 2. Ronny se snaží chránit svého nejlepšího kamaráda a stane se mu u toho něco komického. 3. Sejde se víc lidí a stane se něco trapného nebo patetického. Přes tuto monotónnost to takové lítostivé krávě, jako jsem já, mohlo být sympatické. Bohužel se tam postupně nahromadila kupa vyložených chyb – nelogičností, přetažených scén a tak. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani jednou nezasměju, téma mající budit drama mi připadá banální a ani má milá Winona mou pozornost neudrží, to je evidentně něco hódně špatně. Nebýt skvělých Rivalů, bála bych se, že nám Ron senilní. Ale asi byla spíš chyba v nijakém scénáři. A to ani nemluvím, že herectví Vince Vaughna je jedno z těch, kvůli kterým mám husinu na rukou i ve 40°. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Už když jsem viděla trailer tak jsem si myslela, že to nebude nic moc, takže mě to vlastně nepřekvapilo. Příběh o dvou nesympatických chlápcích a jejich stejně nesympatických partnerkách. Opravdu mě to moc nebavilo a ta výsledná délka skoro dvou hodin, byla příšerně moc! Zkrátila bych to tak o hodinu, vymazala půlku scén a možná by to mohla být docela vtipná komedie, která rychle odsýpá. 2* jediný na koho se tam dalo dívat byl Channing, i když ten smajlík co měl na zadku, to mě dostalo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film Rona Howarda a snad poslední "komediální" role Vince Vaughta - na toho tlusťocha se nedá dívat. Komedie ani omylem! (až na 2-3 boží scény), spíš stoprocentně vykastrvané a nezajímavé moralizování. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám podozrenie, že Favreau nemal čas, tak k Vaughnovi obsadili Jamesa. A světe div se, ono to funguje. Chémia, lidi, o to tu ide. A nedorozumenia. Chudák Vince; keď náhodou chvíľu netrpí fyzicky, dostáva nakladačku psychickú, aby nakoniec dostal opäť po hube. Záverečná intervention + celá Tatumova postava, tie sú na celom filme asi najzábavnejšie a aj pre nich odpúšťam Howardovi tých niekoľko zbytočných, či nedotiahnutých postáv (Latifah) a motívov (výročie svatby, celá tá vec s prácou). Ťažko pohodová bromance za 3 a pol hviezdy ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vince Vaughn zjistí, že je jeho nejlepšímu kámoši nevěrná žena a má dilema, jestli mu to říct. Ve hře jsou ještě další komplikace. Takže americký průměr plný spousty keců (těmi mi leze Vince pěkně na nervy), málo humoru a díky bohu únosná míra trapnosti. 50% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Priateľstvo, dôvera? hodnotenie klesaaá... nevera v svadobnú noc od Chrena hodnotenie stúúpa, takí skazení sme (ste)! Ja dilemma nemal, pretože tento snímok príjemne odreagoval od každodenných strasti a slasti, síce povrchným spôsobom formulácie no budiž. Príjemná herecká sešlosť. 5/10 Kruhové dýchanky sú fakt účinné, človek sa dozvie vecí. A dobre to bolo ku*va... hipokrati. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Každý z nás činí různá rozhodnutí. Samozřejmě se lépe konají ty jednodušší. My se zde však podíváme na zoubek jednomu z nejtěžších rozhodnutí a to...říci svému nejlepšímu příteli o nevěře jeho přítelkyně či manželky nebo nikoliv? No, sami uznejte, že je to setsakra těžké rozhodnutí a tento snímek všechna jeho úskalí zdokumentovává věrohodně. Bohužel je to málo vtipné a zbytečně dlouhé. Herecké výkony netřeba komentovat, Vinc už je prostě za zenitem. 40% ()

Reklama

Reklama