Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Komedie, ktera se snazi byt zaroven i dramatem dopada vetsinou vzdycky stejne - podprumerne. Ano, par smesnych scen ve filmu The Dilemma najdeme (sceny po rozbiti akvarka), ale tech nekolik gagu jeste nedela komedii. A tak The Dilemma zustava nejasnym problemem, zda film doporucit nebo ne. Ale asi jo. Kvuli Latife, ktera je, ac pokazde stejne, porad k sezrani. Zbytek dost nuda, bohuzel - a dlouhaaaaa (bezmala dvouhodinova). Ze scenare ale zrejme vic vytriskat neslo. Skoda. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má film tak nízké hodnocení (53%), jelikož mě přišel fakt v pohodě. Byl jsem až mile překvapen, co se z toho vyvrbilo. Hlavní pánská dvojice mi rozhodně sedla, zápletka vkusně vtipná a po celou dobu jsem se bavil. Ne, že bych čůral smíchy, ale byl to sympatický úsměvný snímek, který byl v podstatě ze života. Tohle se děje každý den a filmů o nevěře by se mohly točit mraky. Vaughn a James patří mezi mé nejoblíbenější komediální herce, takže když se potkali v jednom filmu, byl jsem velmi spokojen. Pro mě za 75% a 4 hvězdičky jsou jasnou volbou. ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

"Říct či neříct. To je, oč tu běží." O tom je film, jehož zápletkou je dilema hlavního hrdiny, jestli říct či ne svému nejlepšímu kamarádovi o nevěře jeho ženy. Nějak se film plácá v tom, jestli to má být komedie nebo drama, ale není to nijak špatné, i když od režiséra Howardova formátu bych asi nejen já čekal něco víc. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Režie Ron Howard, hudba Hans Zimmer, herci Vince Vaugh, Jennifer Connelly, Channing Tatum a stejně houby z toho. Ničím nezajímavý a neoriginální film, který se zve komediíí,a le komediální prvky mu hrozbě schází. Od začátku se jedná o nemorální kravinu, která se postupně moralizuje a moralizuje. Vzipné scény byly snad 3 nebo 4 a ještě se prakticky neobešly bez Channinga, který jako jediný ve filmu skutečně nezklamal. Nechápu, jak mohl toto natočit takový režisérský formát, jakým je Ron Howard. Důvody proč to vidět: Channing, Dodge a závěrečná scéna na ledě. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)
  • Jedná se o první komedii režiséra Rona Howarda od vánočního snímku Grinch (2000), který byl uveden o 11 dříve. (Coldrex)

Reklama

Reklama