Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Recenze (430)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem ten humor moc nepobíral. Sem tam se někdo posral, pak se zase pro změnu někdo poblil. Vtipný to ani moc nebylo, spíš akorát tak na poblití, když bych u toho jedl, což jsem vlastně jedl. Pak ale proběhla ona výměna těl a celé se to jemně proměnilo. Sex s těhotnou v 9 měsíci nebo děti hrající si s noži a elektrikou. Tenhle film je hrozně neortodoxní, ale pokud se adaptujete a přežijete první půl hodinu, vcelku příjemně to shlédnutí skončí. Nevěřil jsem, že to dokoukám, ale nakonec některé scény za to fakt stály. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $52miliónovTržby USA $37,081,475Tržby Celosvetovo $75,755,822Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,367,286 //počet predaných kusov 159,210Tržby za predaj DVD v USA $16,624,942 //počet predaných kusov 1,047,417║ len tuctový výplach kde sa na humore dosť pritvrdilo ale nie moc účelne /40%/ ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,CHCI TVŮJ ŽIVOT! CHCI SEX S CIZÍMI ŽENAMI, KOUŘIT CELEJ DEN TRÁVU, POŘÁDNĚ SE VYKADIT, ANIŽ BYCH BYL NEUSTÁLE VE STRESU...“.... /// A tak se dva magoři, závidící si svoje životy ,,pro-přeměněj“. Ve výsledku nejde o víc, než že když si Dave honí péro, honí vlastně péro Mitche. Jeden má totiž IQ lehce nad 50 a druhej je právník. Kdo z nich je větší kretén? 300 let jsem takovou stupiditu neviděl! ,,STRČ PALEC DO PRDELE TÉ MILÉ DÁMY!“ 118 minut! To je dávka – ne pro koně, ale pro uchyláky! (A vůbec to není legrace!) HLEDÁTE FILM NARVANEJ PŘESNĚ TÍM TYPEM HUMORU (???), KTEREJ NESNÁŠÍM? Tak to jste tady správně! A rozhodně to není tím, že jsem ženatej!! Než další takovouhle kokotinu, tak to radši budu každej den nadávat na dementy v domácích hororovejch experimentech. Nebo se nechám vopíchat do voka... (kecám...). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím si, že když mimina nemluvěj, tak jsou retardovaný. 2.) Mám napsanej ,,Rakovinovej seznam“. 3.) Vzrušuje mě seroucí ženská. 4.) Vždycky jsem si přál kámošovi oholit ptáka a vychcat se v obchoďáku do fontány. 5.) (Přesto) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Nemohol som si pre dnešný večer vybrať lepšiu komédiu ako práve CHange-UP, ako musím povedať že s takto dobrým pocitom a náladou som už dlho nešiel spať. Že je to klišé o tom nikto nepochybuje, ale aj tak sa nemôžem zbaviť pocitu že sa jedná o jedno z najlepších prevedení tohto komediálneho štýlu. A Olivia Wilde? no comment. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdo by občas nezatoužil vyměnit svou bídnou existenci za život někoho, komu zdánlivě nic nechybí? Znám tedy osobně pár iluminátů, kteří o směně patrně nepřemýšlí, ale standardní závistivec by hravě dokázal ve svém okolí najít oběť, kterou by ouveksloval o pár životních výhod. V tomto snímků se tedy nejedná o cílenou výměnu penisů i s příslušenstvím, ale to na zábavě nic neubírá, na rozdíl od pár pokusů o vtip, které se pohybují v, pro tento snímek nijak zvlášť vhodné, oblasti výkalového humoru. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Velice ztuha ty tři a to jedině díky Olivii Wilde, která je fakt úplně neskutečná kočka a při každým jejím úsměvu taju a nebýt línej jako prase, tak už mám nějakou její pěknou fotečku mezi oblíbenýma herečkama, ostatní v tomhle filmu moc nestojí za řeč, výměna těl dvou naprosto rozdílných charakterů tu už byla mnohokrát a hlavně lepší a zábavnější formou. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takové středoproudové americké remake té české jakože komedie Já nejsem já s Nárožným a Kaiserem. Film občas působí, že jde tvrdě na věc, ale pak vždycky trochu ubere plyn, aby to bylo plus mínus autobus. Pro muže středního věku dobrá komedie a slušný úlet do fantazie o sexy manželce a myšlenek typu jejich starosti bych fuck chtěl mít. Pro ženy pohodová romanťárna s dobrýma hláškama na sobotní večer. Pro malá miminka, která se na to podívají snad omylem těžký mindfuck. Jedná se tedy o ne úplně nejhorší film, kde to výchovný happyend trochu kazí, ostatně, k tomu to prostě celou dobu dost v daných mantinelech spěje. Přesto si tam lze najít solidní pasáže, které na tu bránici prostě zaútočí, jak se tak říká. Reynolds mě po Green Lantern podruhé letos překvapil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Lucas, Scott Moore | Hudba: John Debney | Produkcia: David Dobkin, Neal H. Moritz | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media, Original Film, Big Kid Pictures | Rozpočet: 52 miliónov $ | Tržby: 75,450,437 $ || K takýmto kusom potrebujem byť sakra správne naladený, najlepšie troma deci pálenky. Chlast som po ruke nemal, a tak som to skúsil za triezva. Nepodarilo sa. 15% | Blu-Ray, HU DTS | ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Vcelku pozerateľná záležitosť, ktorá aj napriek dementnému námetu ponúka veľa vtipných momentov a množstvo situácií, na ktorých sa dá kvalitne pobaviť. Nápad výmeny osobností je pomerne tuctová stávka na istotu, a práve to podkopáva kvality a ambície filmu. Nepomáha ani typizovaná šablóna romantickej mainstreamovej koméfie, ktorej sa Dobkin držal zubami-nechtami. Herci sa ale vo svojich rolách doslova našli, poteší spŕška nekorektných narážiek, dirty humoru a odvážnejších záberov pre dospelých. To všetko v pomerne dobrom tempe, takže som sa nakoniec celkom slušne bavil. 70%. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě mnohem nebojácnější než Freaky Friday, nicméně jedině v případě, že za vrchol odvahy považujete několik gagů s dětskými hovínky a natáčením porna. V zásadních otázkách totiž The Change-Up zůstává stále při zemi a ničeho, co by dokázalo narušit morální bezúhonnost hlavní dvojice, se ani náznakem nedočkáte. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasická mimotělní zkušenost s často až neuvěřitelně bizarním humorem překvapivě dobře odsýpá a díky hereckému duu Reynolds/Bateman v principu funguje. Humor ale létá od fekálií v obličeji a olizováním umělých koz nahé bábinky k povedeným branicovým dloubákům a působí tak hodně nekonzistentně. Opravdovým trumfem je Olivia Wilde ve vysněné poloze každého chlapa. Slušná jednohubka. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Piata tak trochu z trucu, ale dlho ma žiadny americký mainstream takto nepotešil. Odskúšaná premisa, presný casting a Dobkin ani v tých najdojemnejších scénach nezabúda, že pupok sveta má svoje miesto v iných žánroch. Nadhľad ľudia, ten tu dlho nebol. 90% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neustále si stěžuji na nedostatek kvalitních rom-comů, naštěstí jich v minulosti vzniklo tolik, že je pět a více let dozadu stále kde brát. Ano, čekal jsem přisprostlou komedii s Reynoldsem, ale výsledek mě neskutečně pozitivně překvapil a co je neuvěřitelné, dokonce i motivoval do života. Hrozně jsem si to užil a budu pokračovat v kompletování Reynoldsovy a Batematovy filmografie PS : Olivia Wilde tu má poměrně malou roli, ale je vyloženě odzbrojující...9/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem chtěl jít do kina (taky proč ne, ukázky, co běžely v televizi, nevypadaly špatně) ale bohužel to nějak nevyšlo. Nicméně teď toho lituju, protože pro mě je The Change-Up překvapením roku. Když o tom tak přemýšlím, tak naposledy jsem se takhle bavil u Love and Other Drugs (ale tam to nebylo překvapení, ten film jsem měl v merku už nějaký týden, kdežto tenhle ne). A to i přesto, že k (novým) americkým komediím většinou píšu komentáře ve stylu "dalo se na to koukat, ale zasmál jsem se tak dvakrát". To u tohohle filmu jsem se zasmál nesčetněkrát a k tomu ten dokonalý casting! Ryan Reynolds a Jason Bateman tvoří skvělou dvojku, která se navzájem dokonale doplňuje, takže fakt, že jsou přátelé už delší dobu, jim věříte, Olivia Wilde je prostě definicí dokonalosti (hlavně kvůli ní jsem si film vůbec sehnal) a Leslie Mann taky přispěla svou troškou k mému hodnocení. Až po skončení filmu mi došlo, že to mělo prakticky necelé dvě hodiny, ale já si to chtěl pustit znovu a nepřišlo mi, že by film měl nějaké slabší místo. Co se týče amerického mainstreamu, tak tenhle kousek minimálně letos zřejmě jen tak překonán nebude. A já si ho rád někdy znovu pustím. Mých 100 % není vůbec nadsazených, prostě jsem si tuhle komedii užil i přes dvě fekální scény, které většinou nemusím. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Co si má člověk myslet o komedii, v jejiž první scéně dítě posere Jasona Batemana a proměna dvou hlavních postav proběhne díky močení do fontány? Jako fakt rád by chtěl vidět, v jakým stavu byl scénarista, když tuhle scénu psal, protože tohle nemůže připadat vtipný ani člověku po base piv. No i když po tý base možná jo. Jinak je totiž absolutně nevtipná komedie, která z již dosti vyčpělý zápletky nedokázala vytěžit skoro nic. Jenom dokázala totálně ztrapnit hlavní dva představitele. Jedna hvězda je za sexy Olivii Wilde a ta druhá (nebo spíš půlka) je z lítosti nad všemi těmi slavnými jmény a upadající kariérou kdysi nadějného režiséra Davida Dobkina.30% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Komédia s nadštandardnou stopážou, ktorá sa predstaví v úvodnej odpornej fekálnej scénke. A ďalej pokračuje podľa známeho scenára - výmena rolí, klasické zámeny, následné poučenie a zmena životných hodnôt o 180 stupňov...Štandardné komediálne peripetie neprinášajú nič nové, sem tam sa dá na niečom aj zasmiať, hlavne v situáciách, v ktorých sú prvoplánové vtípky ponúkané z nadhľadu. Absolútny priemer. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Nejde o originální námět, avsak ruku na srdce- mám dojem, že většina námětů je jiz větší části již natočena. O co to tedy jde je hlavně zpracování a zde se to podařilo. Hodnocení 65% (25.1.2020) v pripade této komedie považuji za velmi nízké, neboť narozdíl od desítek podobných snímku má styl, nenudí, je zde nemálo povedených vtipů a výborné obsazení /tedy hlavně Bateman/. Fekální humor mě v této komedii (narozdíl od mnoho jiných)neurážel a naopak mi přišel v pohodě. Po delší době jsem se u nenáročné komedie bavil a přes mírné připomínky ji považuji za velmi povedenou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh, ale ten humor ma zo začiatku fakt nebral. Prvá polka filmu ma fakt nudila a až ta druhá ma presvedčila, že ten film nie je zas tak zlý. Herecký je to dobre obsadené, ale úchylností už mám asi dosť (ale nie zas tak, samozrejme, že som sa miestami zasmial :-)). Záver už sa dostal konečné na inú kolaj a okrem nevydarených vtipou (možno dabing) začali byt postavy viac zaujímavejšie, škoda, že to tak nebolo od začiatku. 65% - 3* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Zase jeden ze soudku, kdy se hlavní hrdinové necítí ve své kůži... Tenhle se ale nijak nevymyká průměru, ty dvě hodiny se vydržet dají a já mám komedie s tímhle námětem docela v oblibě, takže si nemůžu stěžovat, ani přes fakt, že hlavní hereckou dvojici moc nemusím... ()

Reklama

Reklama