Reklama

Reklama

Mitch a Dave jsou nerozluční přátelé. Jak ale léta ubíhala, jejich světy se od sebe čím dál více vzdalovaly. Dave je přepracovaný právník, manžel a otec tří dětí, Mitch je druhořadý herec, který mění ženy častěji než ponožky. Jednoho dne se spolu sejdou, popijí alkohol a u fontány si oba v tentýž okamžik přejí ocitnout se v kůži toho druhého. Následující den ráno se probudí a zjistí, že jejich přání byla vyslyšena. Nejraději by se zase hned přeměnili zpátky, ale kouzelná fontána byla mezitím odstraněna. Kam byla převezena, není možné kvůli byrokracii hned zjistit, a tak oběma mužům nezbývá než začít žít život toho druhého. Mitch musí zastoupit Davea v případu fúze firmy, na jejímž výsledku záleží, zda mu bude přiznáno partnerství. Dave má v Mitchově podobě natáčet porno. Ani jednomu se ale nový způsob života nelíbí. Podaří se oběma mužům nezničit si navzájem vlastní existenci dřív, než naleznou způsob, jak vše vrátit do původních kolejí? (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (429)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Koľko krát som už len na to myslel. Vymeniť sa s niekym( v mojich predstavách, to bola predovšetkým pekná spolužiačka, aby som sa mohol vidieť nahý:) a užiť si trocha iných problémov, len nie tých svojich. Lenže ako to býva, keby dvaja ľudia postavili na stôl svoje problémy, aj tak by si radšej zobral každý tie svoje. The Change-Up je príjemná oddychovka ktorá ťaží prevažne z hereckého talentu hlavných aktérov a v niektorých scénach si vypomáha s dvojicou krásnych ženských polovičiek Leslie Mann a Oliviou WIlde. Čo filmu musím vytknúť je komediálna rovina, ktorá jednoducho nefunguje. Netvrdím, že tam nie sú úsmevné miesta, ale za brucho som sa nechytal. Romantická línia je ale zvládnutá na výbornú. Hovorím síce romanticke ale pravdou je, že sú to všetky tie scény, kde sa niečo rieši. Či už postoj hlavných hrdinov, alebo uvedomenie si zmeny, ktorá sa im deje, alebo pochopenie, že chcú byť každý vo svojom tele - ktoré je inak spravená nepateticky, bez prednesov o životných pravdách, čím si u mňa film trocha šplhol. Dobkin je zručný režisér a vie krásne zvládnuť filmovú situáciu aj spraviť postavy uveriteľné. Myslím si ale že silou mocou sa snažiť o vtip je chodenie po tenkom ľade, lebo súčasný divák videl naozaj všetko a priznajme si to film to zase nejako originálne nezobrazuje. Ako oddychovka dostačujúce, ako nejaká pamätná komédia, príliš priamočiare. Zaslúžené tri hviezdy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Velice ztuha ty tři a to jedině díky Olivii Wilde, která je fakt úplně neskutečná kočka a při každým jejím úsměvu taju a nebýt línej jako prase, tak už mám nějakou její pěknou fotečku mezi oblíbenýma herečkama, ostatní v tomhle filmu moc nestojí za řeč, výměna těl dvou naprosto rozdílných charakterů tu už byla mnohokrát a hlavně lepší a zábavnější formou. ()

Reklama

Tirion 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se párkrát u komedie i zasmál, ale zase ne tolik, abych tenhle snímek hodnotil nějak vysoko. No a když vezmu v potaz docela pěkný holky a pár odhalenejch dívčích těl (teda až na tu divnou strukturu polymerů ženské podoby v "lornu"), tak to prostě byla na současnou dobu docela dobrá mainstreamová komedie s pár přehnanejma a trapnejma momentama. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že jsem se královsky bavil, hlavní plus jsou prostě největší hvězdy filmu, kteří opravdu mezi sebou mají úžasnou chemii a jejich počínání jsem jim věřil a žral. Vtip střídá vtip a není ani tak trapnej, ale sedí tam jak prdel na hrnec. Nápad celkem originální, za mě super a hlavně, kdy se vám podaří vidět Olivii Wilde v tangách? ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Divím sa, že v tejto neschutnej hovadine nehrajú Sandler so Schneiderom, ktorí by sa tu hodili perfektne. Slovných aj vizuálnych nechutností je tu požehnane, vtipné sú však maximálne 2-3, týkajúce sa manželských vzťahov. Od debilného (stačí našťať do fontány, WTF?) a neoriginálneho scenára (vo filmoch sa menili už deti na dospelých a naopak, aj muži so ženami) sa veľa čakať nedalo a nezachráni to ani priehrštie silikónových prsníkov a perfektný zadok Olivie Wilde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Většina nahoty ve filmu není skutečná. Olivia Wilde i Leslie Mann byly v pikantních scénách "svlečeny" pouze pomocí digitální animace. (oje)
  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama