Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vítejte v druhé nejstarší profesi... Kultovní film ve stylu Hitchcocka a filmů Podraz, Mechanický pomeranč a Hodný, zlý a ošklivý.  Bubba Brady žije ve skomírajícím průmyslovém městě. Za nic na světe nemůže najít jakoukoli práci. Jediné co jej drží nad vodou je slib jeho kamaráda Joye. Jednoho dne Bubba potká Jima. Ten sice nevydrží na jednom místě déle naž 72 hodin, ale vždy mu vše vycházelo. Jim poradí Bubbovi, ať si zajde na pracovní úřad. Tam mu úředník hned napoprvé dává skvělou práci. Ale tato práce není taková, jak se na první pohled jevila. Bubba zjišťuje, že jestli chce tuto práci dělat opravdu dobře, bude v sobě muset najít instinkt zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

12.4.2011 ~ DVD Edice uvádí těžký podprůměr. Příběh o maníkovi, co je ve špatnou dobu ve špatném životě. ~ Bubba žije ve zkrachovalém průmyslovém městečku, kde je o práci nouze. Z tohoto hnoje ho vytáhne až náhodný cesťák-kovboj, který mu dohodí kšeft. Tím kšeftem je ale nájemná vražda a Bubba se do ní nemá. Jenže zaměstnavatel na NE neslyší a Bubba tak uzavře pakt s kovbojem. Samozřejmě, kdyby všechno klaplo, tak by byl film o ničem a nedostal by ode mě ani tu jednu hvězdičku, o které dělejte, že ještě nevíte. ~ Problém je, že celý film jsou tam dvě hlavní postavy, Bubba a kovboj a pouze ony dvě nefungují jako rohypnol. Všichni ostatní jsou tak levní a rádoby vtipní (odtud ten pokus o komedii), že to film shazuje někam do tamního bahna, které za deště pomalu odtéká do kanálu. Není to ani vtipné, ani zajímavé, bylo mi fuk, kdo a jak zemře a kdo a proč ne, protože děj byl předvídatelný až běda. ~ Nápad je hezká věc, ale v některých případech by mělo zůstat jen u něj a k realizaci nepřistupovat. Zbytečných filmů už je beztak dost. Tak, a teď to nečekané hodnocení: 1* ()

serioga 

všechny recenze uživatele

Kultovní film ve stylu Hitchoccka a filmů Podraz, Mechanický pomeranč a Hodný,zlý a ošklivý.Odvážne tvrdenie distribútora,ktoré má k pravde ale veľmi ďaleko. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Podfuk.....áno súhlasím, ale tak trochu podfuk na diváka.....pretože záver vám zoberie vietor z plácht....Divák určité v závere očakáva smŕšť zaujímavého rozuzlenia a ten ( záver) je bohužiaľ odbytí rádoby jednoduchou a nikterak pôsobivou scénou... ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Černá komedie s tak chaotickým dějem, že mám pocit, jako by scénář psalo pětileté dítě, kde i samotné dialogy jsou zmatené. Pokud tento snímek měl nějakou hlavu a patu, tak mně se jí nepodařilo najít. A závěr vaše rozpaky ještě umocní. Alespoň že se tedy párkrát pousmějete (protože na opravdový smích nedošlo) a že budete nejspíš jako já moct ocenit herecký výkon P.J.Fluegera. Protože ničeho jiného, co by stálo za zmínku, se bohužel nedočkáte. Oblíbená část- cesta se spacákem na místo určení ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Detroitu (Michigan, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama