Reklama

Reklama

Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa

  • angličtina Kurt Josef Wagle and the Legend of the Fjord Witch
všechny plakáty

Obsahy(1)

Je skandinávská čarodějnice jen legendou, nebo skutečností? Žije Satanova nevěsta v lese Grytefjord, nebo je to snad někdo úplně jiný? Kdo vyhraje zápas se zlem? Tyto a další otázky jsou zodpovězeny ve ztracených videokazetách Kurta Josefa Waglea, které nalezne parta mladých lidí. (Epistemolog)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice jsem se vrhl na film norského režiséra Tommyho Wirkoly, ovšem tentokrát odcházím hodně zklamán. Tahle skandinávská „parodie“ na The Blair Witch Project je zatím tím nejhorším, co jsem měl možnost od něj vidět. Přitom jak Hansel and Gretel Witch Hunters , tak Dod sno; se mi líbili. Sledovat skupinu (retardů), kterak se vydávají hledat legendární skandinávskou čarodějnici, bylo doslova za trest, přestože to trvalo jen něco přes hodinu. Laciný humor mě už tolik nebere a když někdo někoho posere – to už taky není bůhvíjaký odvaz. Docela se divím, že se na tohle dal Kristoffer Joner. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wirkila si před Jeničkem a Mařenkou střihl další legendu a teda mě by zajímalo proč ho producenti či kdokoliv jiný vybral pro natáčení blockbusteru Jeníčka a Mařenky. Neříkám že jeho filmy jsou nějak extra špatné ale rozhodně to jsou zapomětlivéhodné filmy kde humor dost často rezignuje. Tohle je to samý, humor kde někdo na někoho sere(doslova) mě zrovna tady moc nebral a dementní ženská v podání chlapa? Nevím jak jsem to měl brát ale nesmál jsem se a o humoru nemluvě. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ešte problematickejší počin než predchádzajúce režisérove filmy. Wirkolu to musí baviť, inak si nedokážem vysvetliť, prečo by sa po realizačne náročnom ( a remeselne zvládnutom ) MŔTVOM SNEHU vracal k parodujúcej amatérčine primitívnejšej než jeho prvotina KILL BULJO ( a pozvánku do Hollywoodu mu istotne zabezpečili skôr uschnutí snežní náckovia než nórska čarodejnica ). Platí to isté, čo pre ostatné spomínané filmy - jeden dobrý vtip či nápad na celý kýbel trápnosti, a k tomu ešte vleklá nuda. Najväčším kladom je počuť na vlastné uši hovorovú nórčinu a spústu zábavy si človek užije aj pri preklade nórskych titulkov google translátorom... ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve městě Alta na severu Norska. (Cheeker)

Reklama

Reklama