Reklama

Reklama

Obsahy(1)

12-ročný Erik ide na pláž s jeho priateľkou Sofie a jej otcom. Sofie má rada Erika, ale on sa viac zaujíma o jej otca... (Nehru-ur)

Recenze (6)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Výborne vypointovaný "genderový art". Holanďania majú snáď ešte väčší cit pre kraťasy než celovečeráky. By ma zaujímalo, ktorý dobrák to prekladal do angličtiny, lebo ono to nemá byť dych, ale chtíč, túžba (lust) - jedine, že by to bolo naschváľ dvojzmyselné. Keď už nič iného, tak sa aspoň naučíte počítať po holandsky do 10. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* velmi decentně a citlivě natočený kraťas o touze po něčem téměř nedosažitelném. Na krátký film tak akorát a se vším podstatným a hlavně s poetickým vyzněním. Tady má podle mě nízké hodnocení (58%), tak trošku nadhodnocuji. Přehrát si ho můžete třeba tu [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Takto nejako vyzerá genderový art. Dievča má rado chlapca, ten však radšej jej otca. Všetko v rytme lúčov letného slnka, opaľovacieho krému, vody a kradmých pohľadov na objekt túžby. Ak by to nebolo tak kŕčovito prirodzené a letne optimistické v duchu zblíženia sa každého s každým, azda by bolo aj hodnotenie vyššie. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek pojednávající o lásce a sexuálních pudech, které se probouzí ve všech ke všem, a to nehledě na věk, nebo pohlaví. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama