Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

olmikee

olmikee (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No doufám, že to co psal v té recenzi není moc pravda. Moc se mi to číst teda nechce, ale snad to nebude mít takový vliv na to ne? I když je mi jasné že všechno na plátno nepřenesou tak to podstatné tam musí být doufám takže bude vše vysvětleno.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Šimpy

Jasně, ale Marigold to viděl určitě a ti dva co napsali komentáře, asi taky. Ale takový Roman.. to je jinej případ :)

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Na Rottenech už 27 recenzí, všechny fresh, průměrné hodnocení 7.8/10.

Jinak už byla novinářská nebo odkud se vzaly ty první hodnocení tady? 

na příspěvěk reagoval Šimpy

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

tabun

Vidím, že nemáš ohodnocen film Donnie Darko, mrkni na něj a až poté se podívej kdy ho natočili, možná budeš překvapen, brutto.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Niektoré príspevky do tejto diskusie. Premiérou skončia a ilúzie si nerobím, ale aspoň to bude o inom.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

tabun

Celé je to posunuté a začíná to v roce 1989 nebo tak, dospělácká část bude pak vlastně v současnosti.

A proč by jako dneska nedokázali vystihnout tu dobu, podívej se např. na Stranger Things.

tabun

tabun (hodnocení, recenze)

Tak celkom to nechapem.Toto je prvy diel,cize budu dva celovecerne filmy?To by chcelo skor nejaku tv miniseriu,alebo snad aj niekolkodielny serial,a pochybujem,ze sa v dnesnej dobe podari vystihnut atmosferu a klimu roku 1958,a  a osemdesiatkovy feeling roku 1985 detto.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Abes

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Což se za mě třeba v Enderově hře totálně nepovedlo...

Ale vzhledem k tomu, že adaptaci z roku 1990 mám za 4* (někdy v daleký budoucnosti to možná zkomentuju), tak se to aktuálně musí sakra povést :-)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

ajaxx

Počkaj počkaj, som si ani nevšimol, až v Abesovom príspevku, že pindáš na Apachove postrehy (nie hodnotenia ako píšeš) z ukážok, pritom ty sám máš To už v obľúbených? Skvelý si! :-D

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Abes

Já se třeba minule díval na scénu finálního střetu s klaunem v části s dětmi.. a nepřišlo mi to ani trochu děsivé, spíše úsměvné až hloupé. Ale některé předchozí scény byly docela fajn, jenom Tim pojal to Zlo strašně.. až parodicky. Působí to prostě poplatně 90. létům a televizním projektům té doby :) Já se celkově ale neumím srovnat s mnohými adaptacemi knih, pokud nejsou dostatečně věrné, asi taková má deformace. 

Jinak třeba teda odpustíš i nějaké ty lekačky, pokud bude vše ostatní výborné. A znovu napíšu, že trailery chtějí na ten film přilákat právě i ty dnešní generace a že film možná nebude mít těch lekaček zdaleka tolik. Možná i některé ty trailerové lekačky ve filmu ve skutečnosti lekačky v pravém smyslu nebudou, někde na redditu jsem četl malou analýzu, kde dotyčný říkal, že se mu některé ty trailerové scény zdají nějak divně sestříhané atd.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Všechno pravda, část s dětmi dobrá, dospělí nic moc. S tím souvisí i ono vystihnutí zla v Derry, u dětí to fungovalo, u dospělých nikoli. Tak proč se mi to líbilo? Asi jsem víc divák filmu, než čtenář knih. Více toho odpustím nebo co ;)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama