Reklama

Reklama

Když ve městě Derry ve státě Maine začnou mizet děti, musí skupina mladých chlapců a děvčat čelit svým největším obavám v boji proti zlému klaunovi jménem Pennywise, jehož vražedná a násilnická historie se táhne napříč staletími. (Vertical Entertainment)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak snad ten seriálový prequel nepodělají. Když už je konečně potvrzen.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tonik3333333

To 2017 ve mě vyvolal vzpomínky z dětství.. Ta hudba a atmosféra tomu nahrávali.. Taky jsem znal podobný dům, kde jsme s partou chodili do něj slidit.. V tom domě se objesil takovéj samotář, a po revoluci se ještě dalo podívat do takových zchatralych domů, aniž by soused volal benga.. Vždycky když chci zavzpomínat na dětství, pustím si tenhle snímek..

na příspěvěk reagoval tonda_soukup

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

cakal som podpriemerny film, ale dostal som opak, vyborne. jedina vyhrada, tim curry bol o rad strasidelnejsi, mali pouzit jeho masku.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Obávám se, že vysvětlení to není jediné. King je už několik desítek let jeden z nejprodávanějších spisovatelů na planetě a To patří k jeho nejznámějším knihám. Na nové filmové zpracování čekal jistě nejeden jeho fanoušek. Navíc je to natočeno ve stylu "wanovek", které v poslední době vydělávají velice dobře, protože se líbí nenáročným teenagerům, kteří plní kina.Takže i po této stránce bylo dobře políčeno. Vysoké výdělky filmu proto nejsou až tak velkým překvapením. Překvapením je (alespoň pro mě) většinově kladné přijetí filmu i jinak poměrně náročným a kritickým publikem.

na příspěvěk reagoval Demonn

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Demonn

tak zrovna tenhle film, mi sedl, nemusím všechno od Kinga, ale tady King jede hodně podle sám sebe, spíš se bojím druhé kapitoly. 

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Dobře...třeba uplně né...jen jsem si tu potřeboval vylejt zklamání z toho, jak moc se mi to nelíbilo a hledal jsem zpřízněnou duši :D...Lacike to asi vystihl....ale moje velká nespokojenost převládá :D...u hororu bych se rád bál ale tady bohužel nebylo čeho.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Demonn

Je to film pre dospelych, ktory maju stale detsky vkus. Vzhladom na trzby je takych ludi neurekom.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Demonn

Pre mladé mamičky, ktoré by už aj potrebovali toho trošku iného napätia, aj sa ešte nechcú stresovať príliš a že je to celé vlastne hlúposť nevadí, pretože okolitý svet sa im ešte len začína nanovo otvárať a vnímajú to teda tak ledva spolovice.

Demonn

Demonn (hodnocení, recenze)

Kdo mi vysvětlí, pro jakou cílovou skupinu To bylo? Za mě To nebylo ani pro dospělý (bylo To moc dětský) a samozřejmě To nebylo ani pro děti protože je To nepřístupný, tak sakra pro koho To bylo??

na příspěvěk reagoval Mr.Apache, Yoshitsune, mm13, Šimpy

Příspěvek byl smazán administrátorem.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Tak to vyzera ked sa poberu klise zo vsetkych priemernych "hororov" a zmixuje sa to do jedneho paskvilu a nezabudli pridat aj dom "Adams family".
Tu clovek nerozmysla, ci sa ma bat, ale skor ci plakat alebo sa smiat.
Inac zvlastny fenomen poslednej doby...
...zrobia celovecerny film o hovne...
...v osemdesiatych - devadesiatych rokoch stacilo na film v priemere 90 minut a teraz vam s tymi pocovinami zabiju cely vecer...
...a este chcu za to peniaze...
...a ovce im to zeru...
...no - pokail tie ocve za to platia...

Uživatel shuster smazal svůj příspěvek.

FRANTACZ1

FRANTACZ1 (hodnocení, recenze)

Dvojfilmu z roku 1990 jsem musel dát o hvězdičku víc, než jsem kdysi dal, protože tohle se fakt nedalo... Jestli tohle je "a", tak tamto je "B".

na příspěvěk reagoval Nevka

ssg_Barnes

ssg_Barnes (hodnocení, recenze)

podle mě dobrý - co mi chybělo, je větší zaměření na Beverlinu rodinu. Přitom věta "on Tě bije Beverly?" mi  přišla dokonale vystihující celý zlo a zoufalství z Dery

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Dobre natoceno.. Hudba delala hodně.. Celkově se mi to libilo, 4*... Uvidime jestli dvojka bude na 5*..

Hanyou

Hanyou (hodnocení, recenze)

Nevka

Já zas čtu teď Dunu (Spasitele Duny) a hanba mě fackuje, že jsem se k tomu nedostala už dříve. Super knihy, zatím. :)

 (hodnocení, recenze)

Čerstvě zhlédnuto a musím konstatovat, že jsem od toho nic moc nečekal a právě To se mi dostavilo. Jako nebylo to špatné, ale musím přimouřit jedno oko, abych tomu dal aspoň ty tři hvězdičky. 60%

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Originál to byl, to jo. Ale přiznej si sám, že jsi čekal něco víc...jak to říct...no dejme tomu rozumnějšího, co by kopuli vysvětlilo. Takhle to zahrál do autu a úplně zabil.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Wallis3

Jo, tak u mě to takto není, že bych kvůli poslední větě náhle zjistil, že kniha byla hrozná. Když mě celou dobu bavila a má třeba špatnej konec, tak to stále byla skvělá četba. 

A stále si nemyslím, že ten konec byl až tak špatnej. Nevím zda by se ti víc líbilo něco klišovitější, ale tohle mi přišlo originální a docela děsivé.

na příspěvěk reagoval Wallis3

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To jo. Já říkal, že děj byl propracovanej jak sviňa, to se mi líbilo, charaktery silný jak bič, ale prostě když to nemá řádnou pointu, tak příběh dokáže zgurvit i poslední věta.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Wallis3

Nakonec ale šlo v tom příběhu stejně o něco jiného než o tu kopuli. Ta jenom dala do pohybu celej ten rozklad, King má rád své psychotické šílence a zmanipulované fanatiky.

na příspěvěk reagoval Wallis3, Wallis3

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Wallis3 , TheDarKnig

Nemyslím to úplně tak, že by se nic nedělo z hlediska děje, ale spíše podle toho, jak někteří hodnotí knihy podle toho, jestli je na každé straně epická bitva atd. Navíc je Kvothova postava skvěle uvěřitelná. Podle vydavatele by to měly být Dveře z kamene.

 

Píseň ledu a ohně mám také přečtenou, ale nejlepší je zdaleka Bouře mečů. Momentálně čtu Odinovo dítě, které má také dost potenciálu, ale uvidíme.

na příspěvěk reagoval Hanyou

Související novinky

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

Muschietti míří od Flashe k Batmanovi

17.06.2023

Nadějně rozjetý Andy Muschietti, režisér původem z Argentiny, si v Hollywoodu udělal jméno efektivními horory Mama, To a To kapitola 2. Právě tento čtvrtek do našich kin vstoupil i jeho nejnovější… (více)

Horor To se dočká seriálového prequelu

Horor To se dočká seriálového prequelu

30.03.2022

Streamovací služba HBO Max oznámila, že chystá seriálový prequel kultovního hororu Stephena Kinga To. Projekt se momentální jmenuje Welcome to Derry a odkazuje tak na ikonické městečko, ve kterém… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Reklama

Reklama