Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Sugar Wolf (Shaggy 2 Dope) se po letech vrací do svého rodného města Mudbug a zjistí, že ho po zabití jeho otce ovládl nemilosrdný obchodní magnát Big Baby Chips (Violent J) a řídí ho společně se svými kumpány. Sugar Wolf se rozhodne, že si vybuduje respekt místních obyvatel, jaký měl jeho otec, a vyžene gaunery z města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Je dobrý zase vidět všechny známý tváře pohromadě. Je to víceméně dost podobný jako Big Money Hustlas, ale za zhlídnutí to určitě stojí ! ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Po deseti letech se ICP vrátili před kamery a natočili volné pokračování svého kultovního snímku Big Money Hustlas. Tentokrát se děj odehrává na divokém západě, tedy na posledním možném místě, kam by vás napadlo zasadit příběh s ICP v hlavních rolích. Spousta die-hard fans tvrdí, že Big Money Rustlas se nepovedlo tak jako Hustlas, ale s tím nesouhlasím – já mám naopak tento kousek radši. Přijde mi vyzrálejší, vtipnější, ucelenější a v neposlední řadě také kvalitnější. Hustlas byl prakticky jen takový experiment a legrácka pro juggalos a také to tak vypadalo. Tohle je samozřejmě opět dělané pro skalní fanoušky, ale už to má co nabídnout také nezainteresovaným divákům. ()

IMPAIRED 

všechny recenze uživatele

Tak po Hustlas velký zklamání, 2 hvězdy dou za několik dobrých vtipů jinak je to absolutně o ničem. V porovnání s hustlerama kde se člověk prakticky nepřestane smát je tohle vymletá slátanina plná facek a hluchých míst, která staví více méně jenom na hrdinech předchozího dílu. ()

Reklama

Reklama