Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (845)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Za mne o proti jedničce určitě lepší. Hodně jsem se nasmála, vychytávky speciální, zápletka ušla. Za mne 85%. Jsem zvědavá na trojku. ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Druhá, né-li lepší parodie na Jamese Bonda... I přes velice vtipný začátek komedie neztrácí tempo a je podařená až do konce... ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Sranda! Po delší době zase dvojka lepší jedničky. Pryč jsou fekální vtípky a megalomanské nápady, naopak vítězí inteligentní humor (např. moudrost místo mládí) a menší gagy (levá ruka vs. pravá). Moc dobře jsem se bavil. ()

Colleague 

všechny recenze uživatele

Děj strašnej, scénář nic moc, výkony některých herců průměrné, všechno naštěstí zachraňuje ksicht Rowana Atkinsona. Ten kdyby tam nebyl, dal bych nejspíš odpad. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Ano pobavil jsem se! Musím uznat, že některé „inteligentní“ vtípky stáli za to. Ale spíše pokládám otázku, jestli tento druh humoru, který se občas ve filmu objevil „kocour“ není už u Atkinsona spíše trapný a vyčpělí… ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

no přirovnal bych to k ptákovinám, který děláte před miminem aby se začlo smát :-) no a tady to funguje i na dospělý, asi ne na všechny podle ostatních komentářů. Ale mě se to moc líbilo. (další kino film) a taky sem neviděl předchozí díl ani ty filmy co odkazujete že paroduje :-) ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Na začátku komentáře musím přiznat, že od shlédnutí jedničky v mém případě uběhl už nějaký ten pátek. Není to náhoda, že Rowan Atkinson proslul svými hereckými schopnosti a dokládá to i v pokračování Englishe. ()

Rokle 

všechny recenze uživatele

Rowan se vrátil ve slušné formě. Odprostil se od svých typických šklebů a pouze je tu za blbce :) Jeho agent netrhá bránici po celou dobu, ale vyváženost jednotlivých vtípků ujde. U mě je to lepší jak první díl. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Ale ta treti hvezdicka je opravdu s odrenyma usima...Opravdu sem se nesmal, kdyz hlavni hrdina tahal po dvore kamen uvazany za svym bimbasem...Jako celek to ovsem docela fungovalo, ac se nektere gagy az otrocky recyklovaly... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Příklad přesně průměrného filmu. Nikdo si na nic nehraje, nikdo nepřehrává a hlavně nikdo nečeká superextrabombastické vtípky, u kterých se vám bude bránice klepat jako o život. Všechen ten humor je už hodně suchý a vyšumělý, ale pořád vás udrží v takové té domáci pohodě. Vypněte mozek, rozdělejte brambůrky a hurá do toho. ()

John8 

všechny recenze uživatele

Opět je tu pravidlo že to nejlepší je v traileru a více se nedočkáte, oproti vtipné a trefné jedničce, tu máme dvojku ze které se stal jen MR. bean ve smokingu, Ta věc s parťákem... ono jak dáte k blbci nějakýho parťáka? Dáte k němu většího blbce? NE! mohl by toho prvního zastínit, tak tam dáme pitomce, který je ale trapnější než původní blbec. A bití stařenky nebylo vtipné ani jednou, natož třikrát. Spíš se tvůrci měli natočit film o místní akční uklízečce :) i tak jsem se ale v celku vzato bavil. *** ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Účel byl splněn a já se opět bavil. Do hlavy se mi nicméně vkrádá nutkání srovnávat s dílem předchozím a z tohoto souboje vyjde o něco lépe díl první, ale i tak si myslím, že si Johnny drží kvalitu + - stejnou. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No tak se musím přiznat, že po začátku, který mě zrovna moc nebral, čím víc se film blížil ke svému konci, tím větší procento scén mě bavilo. English je pi*omec. Pit*mec, kterému se člověk ani moc smát nemůže. I když...třeba ona honička, kdy se English nespotí, je divácky vděčná a značně příjemná...a titulky jak úvodní, tak závěrečné se mi taky líbily:-) Režie: ***; Scénář: **; Hudba: ***; Herci: ** (ale ani krásná Rosamund Pike mé hodnocení nedokázala přehoupnout na ***) ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě oproti jedničce celkem bída. Jelikož mám ale Rowana Atkinsona rád, snažil sem se najít co nejvíc pozitiv. Našel jsem pár vybraných scén, u kterých jsem se opět upřímně zasmál, ale v poměru s jedničkou je jich mnohem méně. Omyly s čínskou uklízečkou byly legrační hned na začátku, na konci už se opakovaný vtip jaksi nepovedl. Jinak bych vyzdvihl scény s vrtulníkem, a seskok z padáku včetně následovaného sestřelení lanovky. Úvodní titulky bomba! (60%) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam netroubelínoval pozadu na jedný noze s vyplazenym blemcákem etc etc(znáte to s tim opakovanym vtipem-v tomhle případě vtipy),tak by to byl docela pěknej Bond.Jenomže to by tam musel hrát Black Adder a ne Mr.Bean. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Film trpí klasickým neduhem pokračování, a to je, že jednička byla lepší. Ne, že bych se u filmu nebavil, je to ten humor na který jsme u Atkinsona zvyklí, ale opakovaný vtip není vtipem (uklízečka) a příběh taky moc originality nepobral plus klasické klišé s hezkou a přitažlivou ženou, ale co už, viděl jsem horší filmy. ()

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama