Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (845)

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jo, druhý díl je o něco lepší než první. Je svižnější, a jednotlivé vtipy se tolik neopakují. Klidně by to myslím mohlo být ještě o něco ulítlejší, ale naprostá absence nechutnosti a trapných vtipů je vážně příjemná. Film je dobře obsazený, a hlavně je to sranda. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Koukatelné bez utrpení. Prostě jen další anti-hype vlna, na kterou jsem už dávno na ČSFD zvyklý. Buď je to bombastické, nebo sr*čka. Jako by se dnes netočili průměné komedie, s občas vtipným Atkinsonem. Neříkám, že mi to stačí, ale rozhodně bych to takhle masově neodsuzoval vy ovce. ()

Marykus 

všechny recenze uživatele

Kvalitní humor s úžasným hercem jako v 1. dílu! Nemůžu si stěžovat! Rowan Atkinson je super :) rozhodně doporučuju, protože tenhle film za to stojí si ho stáhnout! :-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že dvojka není horší než jednička (alespoň mě to tak nepřišlo). Atkinson je můj oblíbený komik, Scullyovou mám rád a Rosamund Pike je pěkná. Příběh je v rámci tohoto žánru klišé, ale i tak je to zábava. Uděluji tři hvězdy, jako v případě prvního dílu. ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

No prostě Mr. Bean v agentském obleku! Asijský ansámbl moudrých, drsných či hbitých postaviček byl pro film velkým plusem a snadno to tím překonalo jedničku. ()

Ombak▼Penari 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je pro film, když si za pár měsíců po shlédnutí nemůžu vůbec vzpomenout, o čem to bylo, ačkoliv jsem se roky chystal abych si to pustil... ()

Mukunda 

všechny recenze uživatele

Pro mě vcelku příjemný zážitek, řekl bych i, že o fous lepší než první díl. Humoru je zde požehnaně, akce také, hluchých míst jen pár. Zápletka, či také hlavní linie je sice poněkud hloupá a místy kostrbatá, silně někdy ustupuje humoru, ovšem toto není typ filmu, který bychom navštěvovali kvůli promyšlenému ději. Bylo pěkné, jak se v průběhu celého filmu názorně zúročí hrdinovy zkušenosti z Tibetského pohoří, naopak mě mrzelo opakování některých vtipů (zejména záměny babičky vražedkyně byly ke konci mírně otravné). Tleskat ale musím honičce s Číňanem v první části filmu, ta byla skutečně povedená. Celé to bylo koncertem Atkinsona, což mě nevadilo, vedlejší postavy zde byly jen do počtu a pro doplnění. Kolem a kolem - víte-li, na co jdete, užijete si to. ()

Viky.05 

všechny recenze uživatele

Všechno bylo vidět už v x filmech, žadne nove napady nic. Ale je to Rowan Atkinson a tak sem se parkrat zasmal. Dostal jsem co sem čekal, bohužel však nic vic. Komu se libi 1. dil, bude se libit i dil 2. Chtělo to vic typickeho "Mr. Beana". Škoda ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Skvělá oddychovka, která dosahuje kvalit prvního dílu. Originalitu jsem nečekala, a ani se jí nedočkala, ale smála jsem se od začátku až do konce. Dokonalé scény agenta Englishe s uklízečkou. Pro mě určitě komedie roku. ()

horovska 

všechny recenze uživatele

Asi poněkud nadhodnocuji, nejspíš proto, že jsem od tohoto filmu nic nečekala. Ale vlastně už po dvou dnech si jen ztěží vybavuji některou scénu. Nebylo to ani zvláš´t vtipné. Takové "nic". A to je možná ta nejhorší varianta - naprostá ztráta času. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce dustojný pokračování tak trochu jinýho Jamese Bonda. Atkinsonovi xichty jsou k nezaplacení viz. Mozambik (moc jich tu ale nakonec nebylo). Občas mi nepřišly vizuální efekty uplně nejlepší, na druhou stranu třeba úvodní a závěrečný titulky byly hodně povedený. Všechny neduhy ale nakonec doháněl slušnej scénář nebo spíš povedený scénky, při kterejch jsem se dost zasmál (honička v Macau nebo útěk na vozíčku). Ani jsem nečekal, že mě druhej English takhle pobaví, skvělá oddechovka, čtyři silnější hvězdy. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Tak ako jednotka, tak ani pokračovanie nevyviazlo zo spárov nedotiahnutej komiky a či chce, alebo nie, z času na čas sa ocitne vo vlnách decentného trápna. No napriek tomu je tu sada vyložene kvalitných vtipov, ktoré to udržia v priemere a keby ich bolo podstatne viac, film by sa dostal na úplne nový level. Slovom klasika: "V rámci možností v poho". Musím ale dodať že tisíca rekapitulácia toho istého vtipu (zámena osôb, ktoré si zaslúžia namlátiť tácom) už je moc aj na tak skromného človeka ako som ja. No a na záver povzdych: "Kiež by som mal hlasom ovládaný Royce Rolls". ()

jurca 

všechny recenze uživatele

Působí to dost lacině. Ovšem Rowan Atkinson je prostě klasik a fakt ten jeho ksicht miluju. Pobaví, neurazí. 3* jsou na místě. ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

V podstatě jen taková velmi odlehčená variace na první díl, o parodii na agenta 007 nemluvě. Měl jsem pocit, že autorům buď došly vtipy a nebo nechtěli točit komedii. Jedním slovem, mdlé. 40 % První díl se mi líbil víc. ()

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama