Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (845)

jioex13 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný film, který ničím nepřekvapí. Humor ve styli pana Beana s Rowanem samozřejmě nechybí, ale po prvním Johnny Englishi jsem očekával něco nového a chytřejšího. ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

Srandicky, srandicky a to je tak cele. Bola to sice sranda, ale nejaky trhak to nebol. Asi za to moze Rowan Atkinson a ten jeho tupy ksicht, z ktoreho nemozem a situacie, ked vyzeral jak uplny dement proste milujem. ()

MrAldridge 

všechny recenze uživatele

Neurazí, ani se smíchy nepomočíte. Ale na takové nedělní odpolende dobrá oddychovka. Za zmínku možná stojí Gillian Anderson, která je teď pětkrát větší kočka, než dvacet let zpátky jako Scullyová... ()

PeterLBerger 

všechny recenze uživatele

Johny English II. se od jedničky liší především tím, že tam téměř chybí vtípky a gagy. Jednička není geniální film, ale divák se zasměje. Ve dvojce se není smát čemu - pokus o vtípky jsou neuvěřitelně trapné a - hlavně - je jich málo. Snad jediný moment, kde lze hovořit o nápaditosti - honička v kolečkovém křesle pro invalidy - je prostě zmatlaný. Tvůrcům měl někdo vysvětlit, že nestačí, že se herec prostě posadí do křesla a pět minut jezdí. Že scéna má mít spád, napětí, překvapení atd. Mezitím jsou divákovi předváděny bondovské rekvizity na prvotřídní úrovni: Miranda Frost, kasino, agentské hračky, luxusní vozy.... Díky tomu není film o nic horší než reklamy. Jestli hledáte film - kulisu, Johny English Reborn může dobře vyhovovat. Jen místo Atkinsona mohli dát nějakého hezouna. ()

Puchyr 

všechny recenze uživatele

Prvnímu dílu jsemdal za čtyry, po shlédnutí druhého dílu musím jedničce hvězdičku ubrat, protože dvojka je stokrát lepší. Jednička neměla nic moc scénář a některé laciné vtípky suchého anglického humoru už za čas omrzely. Tento díl má ovšem tempo. Několik zajímavých momentů vtipů a hlášek doplněné akčním pozlátkem. Film nedal čas jako u předchozího na pauzu a scéna za scénou byla zábavnější. Scéna s rtěnkou, na sněžném skůtru, honička lanovky, pilotování helikoptéry a honička po Anglii na kolečkovém křeslu, šílená honička šílené uklizečky z vysavačem a několik svélých Beanovkých obličejů a v závěru slušná akční komedie. Docela dost jsem se bobavil, zatím co jednička rychle vyprchá dvojka se ve mně udrží ještě dost dlouho. 75%.. ()

JR54 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, místy hodně vtipná. Přijde mi o trochu lepší než jednička, protože je zde více akce, ale film si stále zachovává svůj komediální ráz. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

to se dalo čekat.Nosný příběh slabší,ale jednotlivé gagy drží film nad vodou.Rowan dělá co může,leží to na něm.Jen díky tomu nadprůměrná komedie. ()

limalama 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem uvažoval jestli se mám na tento film podívat, potom o čem byla jednička. Nakonec sem to zkusil a přesně sem věděl proč sem do toho nechtěl jít. Opět nuda, Rowan Atkinson je akorát tak dobrý jako Mr. Bean a do filmu ať se nesere, nestojí to za nic ()

Fanys 

všechny recenze uživatele

Horší než první díl, banální zápletka a ani ty vtipy už nebyly moc originální. Ale pořád stravitelnější než americké "komedie" s fekálním humorem, typu režijních kousků Adama Sandlera a podobně. ()

JohnDean 

všechny recenze uživatele

Jak mohlo někoho napadnout, že ty bláznivé grimasy ještě někoho zajímají. Spolu s prostoduchým scénářem a slabými vtípky (zasmál jsem se jen jednou - u golfu) kámen úrazu toho všeho. Toho, co radši vůbec nemělo být. ()

Yelush 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Englisha neponúklo nič nové ani prevratné, čo je škoda, lebo tvorcovia na to mali dostatok času. Film však nenudí, príbeh celkom ujde, Rowan je stále vo forme a celkovo je to príjemná oddychovka a fanúšikovia Atkinsona sa aj pobavia a zasmejú. Tých, ktorí však Mr. Beana nemusia, tento film určite nepresvedčí. ()

GH98 

všechny recenze uživatele

Sledovat tento film je jako sledovat pračku, když ždímá. Zřídkakdy se vám objeví úsměv na tváři. O ničem, nepovedené, nudné. ()

RajmikCZ 

všechny recenze uživatele

Přesně tak jak jsem si to představoval. Rowan opět nezklamal. Těšil jsem se a on mě nezradil. Pravá nefalšovaná anglická komedie, kde dokonce ,,zmlatí'' i samotnou královnu. ()

themiracle 

všechny recenze uživatele

Film plnohodnotně splnil má očekávání. Příběh skutečně v takovém snímku nehraje prim, ale Beanovské vtípky jsou holt neustále zábavné i v podání pana Johna Englishe. Za mě 85 % v žánru komedie. ()

Akatsuki 

všechny recenze uživatele

Johnny se nám vrátil a tentokrát to nedaruje ani důchodcům ani vozíčkářům! Přesto se určitě nejedná o to nejlepší, co nám mohl Johnny nabídnout. U několika scén jsem se ale opravdu nasmál, jednoznačně vévodí paní "uklizečka" s vysavačem. Englishovo závěrečné střetnutí s touto paní je "královské" . Místy se ale film snad bere až příliš vážně a je to spíš na škodu. Pokud šílenou komedii, tak úplně. Nicméně jako příjemná oddychovka s celkem slušným humorem k nedělnímu odpoledni či na zabití prázdninové nudy, proč ne? ()

Dieman 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se trapnosti jako v bylo vidět v předchozím Englishovi. Ale kupodivu to tak od dvě laťky stouplo. Děj je sic né moc vydařený má někde své mezery, ale i tak jsem si Rowana Atkinsona užil. Jinak je to výborně obsazený film a jsem rád že jsem ho viděl narozdíl od předchozího dílu kdy bych se nejradši odstřelil. Možná to je změnou režie možná něčím jiným. Ale pokud by se tento styl trochu vypiloval, možná ale zdůrazňuji možná bych se u toho bavil jako u Bláznivé střely. ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele

Slabší odvar jedničky, která byla aspoň oddechovou komedií. Tohle už je jen oddechová nekomedie u které se občas pousmějete. ()

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama