Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (845)

Elam 

všechny recenze uživatele

Za mne plný počet. Atkinson vtipný jako vždy a má to spád. Rozhodně jsem se nenudil. " Děkuji ti Šůšane "!! :-)))) ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Po jedničce jsem se moc těšila na dvojku, ale tohle byl trochu úlet o ničem. Začátek slibný, mlátičky v Hongkongu, ale pak to šlo akorát z kopce. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

"Znemožnil jste mě před ministrem zahraničí, ztratil jste jedinou stopu na Vortex a navíc jste chtěl zabít moji matku!" - "Dvakrát." Bean znovu jako Clouseau... Teda English. Dělá si to srandu z akčních filmů a samoosobě to akční je. Pobavila mně nebezpečná babička s vysavačem, English na invalidním vozíku nebo rvačka na lanovce. Je to lepší než jednička o tom žádná, ale pořád to není víc než průměrná komedie. "Vám svoje číslo nedám!" - 60%. ()

Jurys 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu lepší akce, slabší humor. Atkison znovu bezchybný, stejně jako nová "bondgirl" Rosamund Pike. Ovšem David Kaluuya mi přišel jako slabší parťák oproti prvnímu dílu, nahradil to však Dominic West, který skvěle zahrál slizkého padoucha. Opět strašný scénář, kdy v polovině filmu místo vyřešení případu všem vypne myšlení, ale i tak se u filmu po většinu času pobavíte. Slabší tři hvězdičky než u dílu prvního. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Pár scén opravdu vtipných, většina lehce úsměvná, pár vyloženě trapných. Ten novej černoch v roli poskoka a zároveň babysittera Beana mi vůbec neseděl a připadal mi hodně zbytečnej a nevtipnej. Bough z jedničky byl úplně jiná liga. STejný případ jako u trojky, vcelku vtipný, ale jednička je jiná liga. 60% ()

Dwayne47 odpad!

všechny recenze uživatele

1 a 3jka boli ok dalo sa zasmiat aj fajnovo ,ale tato 2jka je absolutna žumpa žúmp hodnotenie -20 tomu davam , uplne trapne od zaciatku az po koniec totalka cele zle... ()

mistr97 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je podle mě o poznání vyspělejší a propracovanější než první. V některých ohledech se jedná skoro o plnohodnotný akční film, i když jsou neustále k vidění klasické „Beanovské” situace. Některé vtipy jsou docela povedené, ale že bych se smál od začátku až do konce, tak to rozhodně ne. Ani jsem se však nenudil. Slušné tři hvězdičky. ()

Woodman 

všechny recenze uživatele

Johnny English se vrací. Pro ty co rádi komedie doporučuji, opravdu se pobavíte a musím říci, že je to z trilogie o Johnnym ten nejlepší film. Rowan Atkinson umí pobavit nejen jako Mr. Bean a tento film je toho důkazem. Příběh je trochu slabší, vynahrazují to však vtipné scénky. Pro ty, co se rádi smějí, jasná volba. ()

pavelj 

všechny recenze uživatele

Dvojka lepší jedničky. Aspoň dle mého názoru. Docela jsem se pobavil a dokonce i moje paní vydržela až do konce a bavila se. Sice nedosahuje genialitu bratří Zuckerů, které dpíše vykrádá stejně jako Růžového Pantera, ale na příjemné pokoukání to stačilo. No a kdo čekal mě. Brána nechť se necítí ošizen. Přestože tam jsou určité jeho polohy tak pan Atkinsona hraje trochu jinak. ()

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama