Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není snad pod Sluncem většího smolaře, než je Aarush (Akshay Kumar). Neustále přivolává různé nehody i nedorozumění, smůla se mu pořád lepí na paty. Prokletí se prý zbaví, až najde milovanou osobu. Jenomže přítelkyně odmítne jeho nabídku k sňatku. Dobře nedopadne ani domluvené manželství, protože Devika (Jiah Khan) mu uteče první den líbánek. Nešťastný Aarush se chce utopit, ale z vody ho vytáhne Sandy (Deepika Padukone). Bude snad ona Aarushovým talismanem pro štěstí? (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10,1miliónaTržby USA $1,183,658Tržby Celosvetovo $18,726,300║ Dosť praštená uletená komédia, v niektorých momentoch aj prestrelená, čo dokonca až na silu otravná. Hlavne úvod bol taký dosť mimózny, až som sa obával že pokiaľ to bude v takom duchu pokračovať to dopadne zle nedobre... ale popravilo sa to, samozrejme príchodom, koho iného než šarmantnej Deepiky Padukone. Tam to začalo mať konečne nejakú tu fazónu, dodalo tomu iskru a začalo to aj baviť, teda zabávať. Tie prestrelené úvodné gagy kompenzujú niektoré tie nadmieru praštené ale zábavné scénky, keď si menia smoliari svoje úlohy v domácnosti aby sa vykryli pred rodinou. Takže taký priemer. /60%/ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné. Ku koncu ale tupučké. Hoci vyzradenie tajomstiev počas predávkovania sa plynom je celkom haluz. Padukone krásna a Kumar sympatický. Oceňujem že Sajid Khan chcel spraviť vtipnú frašku, ktorá je tak zamotaná, že ku koncu sa všetci rozhodnú že ju nemá zmysel rozmotávať, ale rovno pretnúť. Niektoré piesne v pohode a herecké osadenstvo na zakúsnutie. V zásade nič prevratné. Jedna zo stoviek typických indických komédií, ale dnes mi to sadlo náramne. Blbosť ale zábavná. A dávam si to do kolonky guilty pleasure. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak toto je totální úlet a už dlouho jsem nezažil, že bych se většinu filmu smál. Příběh pěkný, později hodně zamotaný se slabším finále, ale bavil mě hodně. Herecky obsazené pěkně a písničky parádní. 90% :) ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, toto má byť komédia? Nie, nie a nie! Nedokázala som to dopozerať do konca a tú chvíľu, u ktorej som obsedela, som musela väčšinou pretáčať. Ani neviem, prečo som tomu nedala odpad. Asi som sa cítila štedro. Alebo preto, že dámy vo filme sú naozaj krásne. :P To je asi aj všetko. OPRAVA> Pustila som si niektoré pasáže znovu a po tej prvej polovici je to o stupienok lepšie, než na začiatku. Aj hudba sa mi zapáčial. Takže pridávam hviezdičku :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kluci si to asi užívali, ale na plátně z toho zbylo jen trapné přehrávání, kdy se tváří za dementy. A humor je většinou násilný. Ne, že by to občas nebylo vtipné: "Vaše novomanželka je tady na líbánkách ještě i s někým jiným?" Ale obvykle to sklouzává k primitivním vtipům typu vlezlého hoteliéra a motiv chlapíka, na kterého se jen lepí smůla, po půlce téměř vymizí. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama