Reklama

Reklama

Recenze (8)

matolas 

všechny recenze uživatele

Paráda, po dlhých rokoch vynikajúca skeč šou. V pamäti mi azda najviac zostanú Sir Digby Chicken-Caesar, Big Talk, Numberwang, Remain Indoors, Helivets, Get me Hennimore a Mithcellov Bond-villain. V každej epizóde vás aspoň jeden skeč chytí za srdce a záverečný Holmes ja azda narážka na koniec Blackaddera (ako sami autori spomínali) a samozrejme Adrica. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

That Mitchell and Webb Look je seriál, který mě svým humorem vždycky dostal do pohody. Mitchell a Webb jsou lidé, kteří stojí za skvělou Peep Show (kterou jsem bohužel ještě nedokoukal). Are we the baddies? Homeopatická pohotovost? Skeče s bondovským padouchem? Jeden z nejlepších skečových pořadů. And that's a Numberwang! ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda, pro mě vůbec nejvyrovnanější sketch show, až jsem ji vtěsnal do topky namísto veterána MPFC. Toho v mých očích překonal přídavek v podobě frekventovanýho střílení do vlastních řad - ať už to je odlehčenej vhled do zákulisí příprav skečů nebo Mitchellovo karikování vlastní mediální tváře nesmělýho panice; takovej rozměr Pythoni prostě nenabízej. --- Osobní highlighty: Big Talk (s01e01), Padělatel (s01e02), Is This Seat Taken? (s01e03), Perfect Crime (s01e06), Wedding Greetings (s02e04) + Mořeplavci ("Greenland?!" - "Whatever"), Koní narozeniny (s02e06) + Numberwang Origins ("Yeees, that is a number!"), Sweet Taxi Driver (s03e02), Sweet Casino + Best Man (s03e03), Pissing in the Shower (s03e04), God + Vožraleckej hotel (s03e06), Mafia + Go Outdoors (s04e05), Talent Dredge (s04e06). --- "It's fine, I'll carry it!" ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Já zkrátka britský humor mohu! Náhodou jsem narazil na produkci těchto dvou pánů a jsem vděčen náhodě, jelikož jejich skeče vtipné jsou a ona půlhodinka vždy rychle uteče. Mohu směle doporučit. Přesto některé série skečů nebyly vždy zcela podle méhu gusta, předně jsem vždy ocenil samostatné kusy. Jen těsně tak nepřiřknu kultovní status jako např. Červenému trpaslíkovi či Černí zmji. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdový oříšek. Ale nakonec můžu prohlásit, že That Mitchell and Webb Look je bezkonkurenčně nejlepší sketch show od doby Monty Pythonů a Frye s Lauriem. Ano, kvalita 3. a 4. série sice nedosahuje těch prvních dvou, ale to nic nemění na mém celkovém vysoce pozitivním dojmu. David je mistr satiry a v těchto polohách předvádí své nejlepší výkony. Robert mu úspěšně sekunduje svým kvalitním herectvím. Nedá mi to a stejně musím vyjmenovat několik mých oblíbených scének: Překvapivá dobrodružství Sira Digby Chicken Ceasera (skvěle doplněná Armstrongem a Millerem v Comic Relief 2009), Zlý knihovník (Webb), Zlý číšník a Zlý farář (Mitchell), Jak sbalit chavette alá Cyrano, My jsme ti špatní? (Nazis), Simultánní tlumočník, Sketch show = Hit and Miss, Negativní feedback, etc. No a nakonec zvlášť musím zmínit i doslovnou dvojici vrcholů v TV tvorbě uplynulé dekády: Ranní nákup na růžku (Lager beer) a závěrečná scéna 4. série. ()

Reklama

Reklama