Reklama

Reklama

M is for Malnutrition

Obsahy(1)

Boj o plechovku s jedlom sa pre dievča stane bojom o prežitie vo svete plnom nemŕtvych. (toi-toi)

Recenze (62)

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší krvavý, hororový a vcelku vydarený kraťas s Judit Bárdos od Petra Czikraia (A..., Good Night). Trocha Saw imidž. K tomu Michal Kubovčík a kakaovník Michal Rovňák. Režisér máva fakt dobré, až výborné masky a vie robiť kvalitnú atmosféru. Celkom by ma zaujímalo, čo by sa stalo, ak by mu niekto dal vyšší rozpočet, lepšie scenáre a celovečernú minutáž. ()

Mythago 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že když je to slovenské, tak to asi nebude žádný zázrak (nic proti slovákům nemám, dokonce jsem napůl taky, ale naše i jejich nové filmy, to je prostě děs), ačkoliv článek, díky kterému jsem se o tomto dozvěděl říkal něco jiného. Každopádně hned jeden z prvních zábvěrů byl skvělý, gore bylo zvládnuto excelentně, mělo to skvělý vizuál, atmosféru a závěr vzatý s nadsázkou, která to neposlala dolů, ale spíše naopak. No prostě klobouk dolů. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zábavné, vtipné, akčné tri minúty. Výstižné tri minúty bez zahrievacieho kola. Kratasom neholdujem, ale tento je dobrý aj krvavosť tu ma svoje miesto a tak som spokojný. Vôbec som netušil, že to je Slovenský kratas, názov filmu ma zmiatol a tak dvojaká spokojnosť. Slovákom zatiaľ zombie filmy idú a to je len dobre. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až se mi nechce věřit, že tohle dokázal natočit někdo na Slovensku. Zpracování na výbornou, efekty, herecký projev hlavní představitelky....všechno jak vystřižený z profi filmu z Hollywoodu. Režisér ma evidentně talent a kdybu tuhle sarkastickou zombie tříminutovku ještě o minutu nějakým způsobem rozvedl, s 5* bych neváhal. 80%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý kraťas, ktorý najviac poteší tým, že je od nás. Na celovečerný film si asi nikto zatiaľ netrúfne, ale toto fakt nevyzeralo zle. Len som si nevšimol G. Marcinkovú...Ak by som si mal tipnúť , kde to vzniklo, tak na Slovensko by som ani nepomyslel. Treba väčšiu reklamu? 80%. Pozrieť sa to dá tu- http://vimeo.com/78136968 ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Film nesie svoj názov vďaka súťaži "ABCs of Death", do ktorej bol prihlásený. Súťaž je pre tvorcov krátkometrážnych hororových filmov. Súťažný ročník 2013 sa niesol v téme písmena M. (toi-toi)
  • Producenti Ant Timpson, Tim League a organizátor súťaže Ted Geoghegan sa rozhodli vytvoriť vlastnú filmovú kompiláciu svojich 26 obľúbených súťažných filmov. Czikraiov M is for Malnutrition bol medzi nimi. Vznikol tak nový celovečerný spin-off film s názvom ABCs of Death 1.5, ktorý bol digitálne celosvetovo distribuovaný cez Drafthouse Films. (DaviD3141)

Reklama

Reklama