Reklama

Reklama

M is for Malnutrition

Obsahy(1)

Boj o plechovku s jedlom sa pre dievča stane bojom o prežitie vo svete plnom nemŕtvych. (toi-toi)

Recenze (62)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Judith Bardós mě ve Fair Playi zaujala natolik, že jsem jí mrknul na filmografii a zaregistroval tohle slovenské mini-sci-fi. Jednoduchý příběh, super pointa a pěkný hrátky s temnotou. Na pět minut dobrý a musím říct, že od Slováků je to docela překvapení. Sice to nic neznamená, ale třeba se tam rodí zajímavý talent... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ďalší krvavý, hororový a vcelku vydarený kraťas s Judit Bárdos od Petra Czikraia (A..., Good Night). Trocha Saw imidž. K tomu Michal Kubovčík a kakaovník Michal Rovňák. Režisér máva fakt dobré, až výborné masky a vie robiť kvalitnú atmosféru. Celkom by ma zaujímalo, čo by sa stalo, ak by mu niekto dal vyšší rozpočet, lepšie scenáre a celovečernú minutáž. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena v boji so Zombie. Jediné po čom túži je jedna jediná plechovka jedla. Podarí sa jej dostať do bezpečia? Fííí ha. Tak takéto kvalitné gore v slovenskom prevedení som ozaj nečakal - 80%. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle fakt dělal nějakej Slovák? Tak to jo bylo to slušný, režijně zvládnutý a krvavý. Konec správně ironický.60% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý kraťas, ktorý najviac poteší tým, že je od nás. Na celovečerný film si asi nikto zatiaľ netrúfne, ale toto fakt nevyzeralo zle. Len som si nevšimol G. Marcinkovú...Ak by som si mal tipnúť , kde to vzniklo, tak na Slovensko by som ani nepomyslel. Treba väčšiu reklamu? 80%. Pozrieť sa to dá tu- http://vimeo.com/78136968 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Našlapané, vizuálne skvelé a pointa je super. Zombíci si aj na krátkej ploche dávajú 90% slovenskej tviorby na obed.Objektívne je to skôr za 4. Ale vlastne niet čo vytknúť, tak prečo šetriť hviezdičkami? P.S. Judit Bárdos je (doslova) na spapanie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Jo tak to není cizina? Zábavné, šťavnaté, pěkné masky, střeva a rudé cákance. Pointa je typicky slovanská...musíme si ze všeho dělat srandu? Ano, musíme, jinak bychom tu už snad ani nebyli.... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že tohle natočil někdo ze Slovenska, ale je tomu tak. Má to atmosféru, velmi dobré efekty, skvěle zpracované zombie a herečka vybraná také na jedničku. Škoda, že jde o krátké provedení, 10 minut této parády bych si užil daleko více a nemluvě o celovečerním snímku. No třeba se jednou od tohoto režiséra něčeho pořádného dočkáme. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Wau, skvěle vypointované děsuplné tři minuty na téma mých oblíbených zombies. Hororových kraťasů už jsem pár viděl a většinou jim něco chybí k dokonalosti, často je tím problematickým právě pointa, ale tady před ní smekám a nebojím se napálit plný počet. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Až se mi nechce věřit, že tohle dokázal natočit někdo na Slovensku. Zpracování na výbornou, efekty, herecký projev hlavní představitelky....všechno jak vystřižený z profi filmu z Hollywoodu. Režisér ma evidentně talent a kdybu tuhle sarkastickou zombie tříminutovku ještě o minutu nějakým způsobem rozvedl, s 5* bych neváhal. 80%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nestačil jsem zírat. Na slovenské poměry slušně zvládnutý krátkometrážní snímek. Zombie tématiku potažmo filmy nemám rád, ale tento tříminutový kousek na mě udělal větší dojem, než většina celovečerních filmů. Ten závěr sice mohli tvůrci ještě trochu vylepšit, ale jinak OK. Atmosféru i akčnost to mělo, zombie docela dobře provedené (masky), hudební kulisa rovněž. Takže nemám problém to oprávněně vysoko ohodnotit. 70% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce fakt hodně dobře natočená tříminutová scénečka z jakéhokoliv moderního pokračování ... of the Dead nebo Resident Evil. Technicky výborné, příběhově taková solidní jistota. Kdyby v příběhu nedošlo k jedné události, hodnotil bych ho i výše. Ale jako zombie horror ze Slovenska se to nemá vůbec za nic stydět. ()

Reklama

Reklama