Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když přijede pistolník Divoký Bill Longley do drsného hornického města Magdalena v Novém Mexiku, zjišťuje, že jeho přítel byl zavražděn bezohledným gangem psanců, který se utábořil ve městě a terorizuje místní obyvatele. Divoký Bill se rozhodne svého kamaráda pomstít, ovšem najednou se stane něco neuvěřitelného! Po důlní explozi se na zem vyrojí tisíce malých jedovatých hadů a plazí se ulicemi města… Zachraň se, kdo můžeš! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zkombinovat Western z hadim hororem zni od zacatku slusne ulitle ale tohle je bohuzel jen ptakovina podobny silenosti muzu ale co je moc je prilis nevim proc ale vetsina filmu o hadech je proste zkurvenych a kdyz mam brat totalni zetka prisel mi nejlepsi Python 2 kterej tu je uplne podelanej zatimco tohle je totalne vyzdvihovany no tak nevim asi mam styl jakej tu nema nikdo to co se tu libi se mi nelibi a naopak co nadelam... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Zápletka: Spousta špatně zpracovaných jedovatých hadů versus spousta nechutně přehrávajících kovbojů? Come on! Monstra: Bonusem je nečekaný zjev krále všech plazů na samotném konci, ničeho lepšího se v průběhu "filmu" nedočkáte. Herci: U některých nízkorozpočtových filmů není ani třeba se k nim vyjadřovat. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

B. Drago si nevie nájsť destináciu na herecky zaslúženú dovolenku , tak odcválal priamo na zinscenovaný " rozdivočelý " západ. Nevyšlo mu to - prekazili to totiž digi/hady. Úsmevná filmová fraška , preplnená kompletným westernovým klišé odpozeraným asi z rádia. Ak by som opomenula jasnú inšpiráciu skvelými " TREMORS " - dala by som 2 - takto ich dám aj tak - lebo TV blbinka - a silná ! P.S. Ten tieň " TOMBSTONE " je veselo nápadný. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já filmy od Syfy můžu, a tohle je další jejich výtvor. Film o hadech kteří se objeví v malém zapadlém westernovém městečku působí dobře i přes to že tak trochu kopírují čtvrtý Tremors. Od filmu se nedá nic moc čekat, první hadi se objeví až po 40 minutách předtím se baví hlavní hrdina s Billy Dragem. Vlastně celý začátek mi přijde celkem zbytečný, ne že bych se nudil ale moc mi tam neseděl. Hadi vypadají ale hrozně a to jsem si říkal že se Syfy každým filmem zlepšuje. Pravda kdo nehledá nijak dobré triky bude spokojen. A já jsem spokojen celkem byl. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama