Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel se vydá na svatbu na jeden z ostrovů kousek od Istanbulu. Přijedou si užít velkou oslavu, ale celá tato akce se brzy začne vyvíjet úplně jinak, než všichni předpokládali. V jednom okamžiku se totiž celá svatba promění v krvavou řež. Všichni jsou zde uvěznění a myslí jen na jedinou věc - přežít. (xFelix)

Recenze (4)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Turecký found footage horror v němž se svatba změní v boj o život. Inu, ono se říká, že vám svatba změní život. Zombíci zde útočí mimo jiné na mešitu, hlavními hrdiny jsou muslimové a muslimky (a ani jedna z nich není v hábitu, naopak, jsou fakt dost sexy - to jen tak k aktuálnímu tématu). FF je to naprosto klasické, nic objevného, máme tu roztřesenou kameru, noční vidění, zběsilé utíkání, prosby na kameramana, aby přestal natáčet, dotazy proč to pořád natáčí, i jeho odpověď proč tak činí a co s materiálem udělá. Mezi jednotlivými prostřihy se ztrácí logika, postavy před kamerou se objevují a mizí skoro nahodile. Chlapi jsou na pěst, fakt debílci, holky jsou v tomhle ohledu rozumnější. Co tedy pochválit? Některé masky jsou fajn a některé záběry (hlavně venku v noci v lese) mají dobrou atmosféru. A pobavil mě závěr. Paradoxní je, že než se objevili zombíci, bylo to alespoň trochu zajímavé, pak prakticky vůbec. Ani ve found footage ani v zombie žánru to nepřineslo nic nového a zajímavého, naopak, je to jen další ukazatel úpadku, vyčerpání a slabosti obého. Tenhle film si měl pustit Macura, ušetřil by za cestu do Turecka, aby zjistil, že tam stojí normální zděné domy a jezdí auta. 1,5* ()

sibskyn odpad!

všechny recenze uživatele

Turci viděly REC a chtěli natočit něco podobného, akorát neměli žádný rozpočet, což by mi nevadilo, ale to co vzniklo je čistý amatérský, nekoukatelný film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama