Reklama

Reklama

Pohádky z lesa 2

  • Španělsko Espíritu del bosque (více)

Obsahy(1)

Bezohledný obchodník pan D'Abondo má v plánu vystavět dálnici skrz nedaleký les, jeho zlá žena vycítí šanci zbavit se tím lesa, který ze srdce nenávidí. Strom Carballo a všichni ostatní v lese jsou ve velkém nebezpečí. Furi, Linda a myška Piorno se jen tak lehce nevzdají. I ostatní se rozhodnou chránit svůj les. Dokonce i bláznivé mouchy Hu-Hu a Ho-Ho přiletí, aby přidaly křídlo k dílu. Je třeba promyslet plán a hlavně zjistit, z čeho má největší strach mstivá paní D'Abondová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak v o sedem rokov novšej animácii by som už nečakal nejaký posun, minimálne v sympatickosti postavičiek. Tá sa však nesie presne v duchu prvého filmu. Už len kvôli deťom eko-agitka neurazí a oproti prvému dielu je to aspoň o čosi svižnejšie. ()

piglit odpad!

všechny recenze uživatele

Výchova malých ekoteroristů z naších dětí - silnice je špatná, lidé jsou špatní, myši jsou dobré, komáři jsou dobří, stromy se nesmí kácet, protože jsou moudré a umí mluvit. Když k tomu přidáme trochu toho fekálního humoru, máme pohádku jak malovanou... ()

Reklama

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama