Reklama

Reklama

Věda je detektivka

(pořad)
  • Austrálie Kid detectives (více)
Rodinný / Krimi / Mysteriózní
Austrálie / Německo, 2009, 26x25 min

Obsahy(1)

Tedy ne, že by už věda nebyla zábavná, leč každá zábava musí někdy skončit. Ovšem i detektivka může být zábavou a zároveň jde o vědu, že? A ani při tom nemusí padat na zem mrtvoly a tryskat krev. Stačí třeba ... rozlité mléko. Nuda? Ale kdež! Jak si myslíte, že se učili slavní kriminalisté? Jak vznikly ty nejznámější kriminalistické metody? A proto vzhůru do všedního života, který je plný situací, na nichž se nůžeme některé z těch úžasných metod naučit! Náš tým detektivů nakonec vždycky spolehlivě najde viníka, to si pište! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

saaaky 

všechny recenze uživatele

Tedy, musím upřímně říci, že série Věda je zábava byl seriál, na který jsem se po příchodu ze školy, notně otráven, popř. rozčílen, u oběda docela bavil. Člověk se - narozdíl od této " detektivky " - dozvěděl sem i něco nového. Tohle by se dalo nazvat jen snětí prvoplánových nápadů, známých fičur a věcí, které znají snad i ty mimina. Navíc vše obaleno v trojobale nesmyslného " okecávání " a komentování každé zbytečné hlouposti. Tak nevím, avšak tento seriál mne nijak nenadchl. ()

Sarrow 

všechny recenze uživatele

Uznávám že to vyšetřovaní je trochu trapný, stejně jako moderátoři, ale tady jde především o to co se (nejen)dítě naučí a může hravě využít v praxi... ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Ty děcka rostou pro kriminál, samý krádeže a podvody... Je pravdou, že rozdíl mezi pořadem Věda je zábava a Věda je detektivka, tkví v tom, že v pořadu Věda je detektivka opravdu, ale opravdu chybí zábava. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Dětský seriál typu "Nina a neurony", který naprosto okouzlil našeho šestiletého drobka. Oproti Nině je o několik příjemných stupňů méně infantilní a k velikému prospěchu je mu i absece dospěláckých protagonistů. Děcka jednoduše a svěže představují všem dostupné metody z trasologie a obdobných základních kriminalistických technik. Díly rozdělené na několik krátkých "případů" mají celkem dynamiku, spád i pestrost, podporují postřeh a logické uvažování. Jsem ráda, že děti mohou práci detektivů načíst takto reálněji i bez prvků nevhodných pro nejmenší a moc nechápu všechny ty "odpady" tady a vůbec většinové nízké hodnocení (že by sesterský pořad fenoménu Teletubbies, který se bůhvíproč seriózně a ve velkým snažilo sledovat celkem dost lidí a hledat v něm nějaké zašifrované informace pro dospělé?)... těch 5 hvězdiček dávám určitě spíš tak trochu na vyváženou, ale jako dětský pořad pro přeškoláky si opravdu zaslouží razantně vyšší hodnocení! ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama