Reklama

Reklama

Jsme to, co jsme

  • Mexiko Somos lo que hay (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž po své smrti za sebou zanechal vdovu se třemi dětmi. Jeho žena je zničená a sama neví, jak rodinu uživí, ovšem tato děsivá skutečnost skrývá ještě děsivější pravdu o celé rodině, která je plná kanibalů. Břemeno lovit nyní spadá na nejstaršího syna Alfreda, kterému právě nastal čas znovu nakrmit hladovou rodinu. (PetriK12)

Recenze (13)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Whaaat?! Už dlouho jsem se u hororu takhle nebál (, že nikdy neskončí). Zpočátku jsem se pouze okázale nudil, někdy kolem poloviny mě ale tenhle mexický průšvih začal aktivně srát v takové míře, že jsem si při něm chvíli i zabrouzdal na netu, což jinak kategoricky odsuzuju. V závěru pak místy chytá obstojnou atmosféru, ale to už je příliš pozdě. Vzhledem k poměrně slušné technické kvalitě je až neuvěřitelné, jak blbě a nezvládnutě mnohé scény vyznívají. Nefunguje to vůbec, a navíc se mi ani nepodařilo dešifrovat, jakým způsobem by to fungovat chtělo (a jak tak koukám, je nás víc). Zajímavě totální fail. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak podľa mňa film vie, čím chce byť, chcel by byť brutálnym kanibalským hororom. Lenže je dosť obtiažne pozerať brutálny kanibalský horor bez brutality a kanibalizmu. Keby boli aspoň tie mordy podarené, ale zase takto, mimo záber? A rozrezávanie mŕtvoly bolo tiež poriadne suché. Navyše nemám rád, keď musím vyše hodiny trpieť, aby som sa až na konci dočkal nejakej akcie (ale aspoň som sa niečoho dočkal, to je jediné malé plus). Čiže stiahnuť, pozrieť posledných 20 - 25 minút, vymazať a zabudnúť - moje odporúčanie. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezvládnutý mexický pokus o tajuplnou atmosféru asijských hororů. Když se potřicáté objevil záběr na zavírající se dveře, přestala jsem počítat. 82% na rottenech je zcela mimo mé chápání. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nope. Tohle fakt ne, nevím co jsem čekal od Mexického filmu ale tohle byl shit. Nejenom že postavy jsou extrémně nesympatické ale naprosto tupé. Navíc každý dialog co vypustí kdokoliv z úst, vyloženě bolí, a ti policajti na konci? Co to mělo bejt. Chování postav je fakt naprosto idiocké, a celej film jednoduše stojí za prd. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Ten film buď neví, čím by chtěl být, nebo není tím, čím by se chtěl stát. Tak či onak svým pátým hodnocením posílám film do černých barev, tedy přesně tam, kde by takový film být měl - v černočerné tmě. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože někdy to prostě není možné, takové průjmy dabují a titulkují a pořádny horor se nedostane nikde. Herci cely film asi držely sraní podle výrazu protože i mě chytlo málem sraní. Příběh hloupy a nelogický prostě chujovina jakože horor. ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Kdo ceka hektolitry krve a hollywoodskou primocarost, bude bezpochyby zklaman. Tady jde v prve rade o drama satiricky nahlizejici na nesvary soucasneho Mexika (neschopna policie, homofobie, opustene poulicni deti atd.), rodinciny stravovaci navyky jsou v onom kontextu v podstate az druhorade a nahlizene jako samozrejmost, ne jako nejaka extremni uchylka. Spravedlivejsi hodnoceni by melo byt nekde mezi modrymi a cervenymi cisly. Z podobneho ranku lze take doporucit novejsi TIGERS ARE NOT AFRAID. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Snímek který se tváří jako horor, ale přitom se tam bůh bere z 80% filmu do huby a akce nikde....pro pobožný možná poučný/naučný, pro fandy krve a brutality zbytečnost.... 15% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Mexické horory a celkově filmy se k nám moc nedostanou o to víc jsem rád že máme možnost nahlédnout i do těhle vod. Pošahaná rodina přijde o otce a musí se o sebe postarat jsou tak chudí že volí krajní řešení a jí lidí, celé to ukazuje neutěšené poměry v Mexiku kde bují násilí, prostituce, chudoba opuštěné děti a bez naděj, neschopná policie. Pomalé tempo děje jen dává vyniknout depresivní atmosféru. To hodnocení si ten film nezaslouží vůbec to není špatné. Ps-ta ta dcera je pěkná kočka, jen magor. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Po druhém zhlédnutí výrazně zvyšuji hodnocení. A možná (pouze možná) mi dochází, co chtěl režiser říci. Nebo taky ne... Film, který hodně vypovídá o situaci v Mexiku, nebo snad o pomyslné duši Mexika. Pod povrchem, chaoticky, kakopticky, přerývaně... téměř bez pohybu, a přece do krajnosti. 2,5* ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně je místní hodnocení alespoň trochu objektivní. Neskutečný odpad, neskutečná hovadina, která nestojí ani za 500 MB místa na mém externím disku filmů. ()

kaspar odpad!

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem měl (bohužel) tu čest uzřít při nočním promítání v kině Oko. Děj ve mě vyvolával nezadržitelné výbuchy smíchu. Zásadní nedostatky v nepochopitelnosti toho, co se před vámi děje, jsou první (a poslední) co vás zaujme. Neskutečně tmavá kamera, která se snaží vyvolat "strašidelnou" atmosféru, dialogy, které nenesou naprosto žádné poselství nebo smysl. [spoiler] Celý "lov" prostitutky nebo drobný vývoj postav nemá vlastně vůbec žádný smysl. Není objasněno, k čemu má "rituál" sloužit, jestli chce klanová rodina jednoduše uctít smrt své hlavy, nebo cokoli jiného. Scény na diskotéce "lovení homosexuála" a "dcera zabíjí policistu sekyrou" jsou vrcholem zoufalosti a vypadají neuvěřitelně uměle a bez jakékoli výpovědní hodnoty.[spoiler] Nevím, jak film vůbec brát, protože není hororem, není sociální sondou do života chudiny, není pokusem o zachycení reality a stejně tak není ani thrillerem - trochu se bojím, že není ani moc kulturním prvkem. ()

Reklama

Reklama