Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čas na koupání je pro děti časem zábavy, cákání s hračkami ve vaně. Rubbadubbers jsou vodní hračky, které tohle všechno mají moc rády. Žijí v koupelně a když není v dohledu žádný člověk, jako zázrakem ožijí a zažívají spoustu kouzelných dobrodružství. A Rubbadubbers mají bujnou představivost – z houby se tak lehce stane pustý ostrov, zubní kartáček se promění v strom a z misky na mýdlo se stane loď. (StrYke)

(více)

Recenze (5)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Arr-arr-arr!!! Takhle totiž neustále dělá ten strašný žralok. I ostatní postavičky mají v hlavě pěkně vygumováno! Bodejť by taky ne, když jsou z gumy a jsme s nimi v koupelně... :-) Náhodou, docela originální omyvatelné hračky, s nezaměnitelnými osobnostmi a poměrně zábavné. Synovi se to líbí a mě to nijak zvlášť moc nes..re     (a co chtít od seriálu pro děti víc?).      A jejich příhody občas mívají i ne zrovna lehce předvídatelný konec, takže jsem se dokonce tu a tam přistihl, že na to se synem čumím taky, zvědavej, jak to dopadne  :-)           Například:  Krokodýlovi se potopila jeho loď a hodná ponorka Amélie mu ji vyzvedla z mořského dna zpátky na hladinu. Krokodýl: „Nedoufal jsem, že ještě někdy uvidím stěžeň své lodi!“   Ale říkal to radostně i smutně zároveň. (Totiž ta koza Amélie si nevšimnula, že při vyzvedávání lodi moc zabrala a urvala stěžeň, takže nad hladinu vyzvedla jen ten stěžeň.) Pro děti poučné – v životě nebývá vše dokonalé. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Jsou to hračky do vany které mají velkou fantazii a dokáží v ní proměnit vše tak, aby mohly prožívat svá dobrodružství. Není to žádný zázrak, ale má podmanivou ústřední melodii. ()

Reklama

Reklama