Reklama

Reklama

VOD (1)

V Benátkách mušketýři Athos, Porthos a Aramis s pomocí Milady de Winter kradou plány vzducholodí od Leonarda da Vinciho. Milady je však zradí, omámí a plány prodá vévodovi z Buckinghamu. O rok později d'Artagnan opouští svou vesnici v Gaskoňsku a míří do Paříže v naději, že se stane mušketýrem jako jeho otec. Tam se ale dozví, že mušketýři byli z finančních důvodů rozpuštěni. Ve venkovské hospůdce vyzývá kapitána Rocheforta, vůdce stráží kardinála Richelieu', k souboji poté, co ho kapitán urazil. Rochefort nechce bojovat, a tak ho pouze postřelí. Když se chystá d'Artagnana zabít, objeví se Milady a zabrání mu v tom. Jakmile je d'Artagnan v Paříži, potkává se postupně s Athosem, Porthosem a Aramisem a nechtěně všechny tři urazí. S každým si tak naplánuje samostatný souboj. Athos přivádí Porthose a Aramise k souboji jako své sekundanty. D'Artagnanovi dochází, kdo jsou muži vlastně zač. Richelieuovy stráže souboj překazí a chtějí je všechny zatknout, ale mušketýři proti nim bojují a vítězí. Všichni čtyři jsou předvoláni před mladého krále Ludvíka XIII. Richelieu na něj naléhá, aby je potrestal, ale i na královnu Annu zapůsobila jejich statečnost a společně s králem je místo toho odmění. Richelieu instruuje Milady, nyní svého komplice, aby umístila falešné milostné dopisy do komnat královny Anny, ukradla její diamantový náhrdelník a odnesla ho do Tower of London. To by usvědčilo královnu, že má poměr s Buckinghamem. Král Ludvík by ji nechal popravit a vyhlásil by válku Anglii. V tu chvíli by lidé požadovali silného a zkušenějšího vůdce, samotného Richelieu. Aby se pojistila, Milady požaduje, aby Richelieu písemně prohlásil, že pracuje jménem Francie, což on udělá a potvrzení jí předá. Falešné dopisy jsou nalezeny a předány králi Ludvíkovi, kterému Richelieu doporučí uspořádat ples, na který si královna Anna bude muset vzít náhrdelník – dar od svého muže. Pokud to neudělá, pak je její poměr skutečností a musí dojít k válce. Služebná královny Anny, Constance Bonacieuxová, odhalí Richelieuův plán a prosí d'Artagnana, aby ho zastavil. Mušketýři se rozhodnou mu pomoci... (TV Nova)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Fenquick

Fenquick (hodnocení, recenze)

Tohle jsou spíš 'Piráti z Kadibrku' bez Johnyho Deppa střihnutí Ninja Želvama. Tři mušketýry jsem četl, viděl v kině, v TV a v divadle, ale tohle to opravdu nebylo.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

GarfieldM

Já se u toho bavil a slušně :) Původní filmy mám rád a tu verzi s Yorkem a Reedem miluji, ale ani tohle mě nijak neurazilo ;)

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Hlavně,že to máte ve 3D.Někdo píše,že se párkrát uchechtnul - čemu?Nevtipný,nezáživný,nemastný,neslaný.Proboha co tam dělaj ty vzducholodě?Já bych bral spíš věrnost knížce nebo starým filmům - Tady ani nevím kdo je kdo a co tam dělá...Paule podej si ruku s Uwem...

na příspěvěk reagoval Jakkob

Ludja

Ludja (hodnocení, recenze)

Dokud se tam neoběvila vzducholoď a na střeše nezačal skákat nějaký charlieho andílek, vypadalo to zajímavě... bohužel to je hnus. Nezachránil to ani Hans Landa 😃

Mersina

Mersina (hodnocení, recenze)

Hopkins

Súhlasím s troma hviezdami. Ak by som musela dať tomuto filmu jednu hviezdu,  niektoré skutočné prepadáky, by som nemohla hodnotiť kvôli chýbajúcej zápornej hodnotiacej škále :)

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

Jakkob

No :-) kdyby se to jmenovalo jinak, mělo to dobrou zápletku, vyměnili se tam někteří herci :-) změnili se názvy postav :-) Ano mohlo by z toho být zajímavé dobré pokračování :-DDDD 

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo, a to mám tématiku mušketýrů opravdu hodně rád, a původní zpracování (oboje) mám zrovna tak ve velké oblibě. I když to byla jedna velká nadsázka, plná hloupostí a nesmyslů, mělo to celkem spád a brát to jako takovou odvážnější variaci na Dumasovo dílo mi celkem problém nedělalo. Něco jako "mezi tím v alternativním vesmíru" ;)

Hopkins

Hopkins (hodnocení, recenze)

Já si myslím že ty 3 hvězdičky si to zaslouží, objektivně vzato když vezmu jiné příšernosti co se natáčí tak tohle nebylo úplně nejhorší :-) To že to z původními adaptací nemá nic společného je jedna věc, na druhou stranu když se odprostím od toho, tak jako pohádka o víkendu kdy dávají Telenovely nebo třetiřadé béčkové braky od "Rosamundy Pičler" tak těch 50% to má :-) 

na příspěvěk reagoval Mersina

 (hodnocení, recenze)

Apollyon09

Paul W.S. Anderson... netřeba dodávat nic jiného! Já to vypl asi po 15 minutách, ale taky by ten film hrál 20 minut bez zpomalovaček?

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Ako tomuto môže dať niekto viac ako 1*?!

Veď je to totálna píčovina. Od začiatku až po koniec. Odtrhnuté od reality, desné efekty, desné kostýmy, desná výprava, desná choreografia, des sa vôbec dívať ako sa Waltz, Mikkelsen a spol. ocitli v takejto tragédii nebeských rozmerov.

Čo je toto vôbec za ohavnosť, neprihladiac na to, že ide o úplné sprznenie svetovej klasiky.

Tento kus je postrachom filmového plátna a TV obrazoviek.

na příspěvěk reagoval reich

Mersina

Mersina (hodnocení, recenze)

Mne sa herecké obsadenie absolútne nehodí do filmu. Orlando Bloom i keď má talent, vyzerá vo svojej role príšerne a na tom mladom Dartagnanovi mi prídu sympatické asi len jeho vlasy.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

"""Paul W. S. Anderson ve své moderní interpretaci ctí reálie příběhu a své novodobé ztvárnění hodlá přiblížit výpravnosti původního literárního díla.""""

 

No to si asi dělaj legraci. :D Že prej přiblížit se původnímu dílu Dumase. :D

Jako nečekal jsem žádnou slávu, a ani by mi nevadilo, že to nemělo s Dumasem nic společnýho, ale tohle mě fakt dostalo. :))

na příspěvěk reagoval Jakkob

bary64

bary64 (hodnocení, recenze)

Další důkaz,že američané nemají absolutně žádnou úctu k ničemu,co není americké. Bestiální píčovina!

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

pro mě je to prostě gigitální sprzněnina klasickýho románu. Mám rád parodie a ty nejhorší béčka, to zase jó ale tohle je prostě normální znásilnění.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

darthhokro

Mě oboje verze přijdou svým způsobem dobré a povedené a kdykoli se na jednu či druhou rád podívám. Proč ne? Mám rád i klasické mušketýry s Yorkem, Reedem, Chamberlainem a dalšíma, ale upřímně natočit něco takového dnes by potom bylo trošku zbytečné, když už tu min. dvě parádní verze klasických muškětýrů máme. Podle mě není tak úplně od věci zvolit jiný, odvázaný styl, navíc když to moderní technologie dovoluje. Zde je jasně vidět že to tak bylo točeno a herci si to všici od začátku do konce s úsměvem na rtech užívají.. ;)

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

Po tomhle filmu jsem přehodnotil mušketýry s Charliem Sheenem a už mi nepříjdou tak strašný :D Mám P. W. S. Andresonna celkem rád ale tohle fakt přestřelil a nic než odpad si to nezaslouží.

na příspěvěk reagoval Jakkob

reich

reich (hodnocení, recenze)

Kubrickon

Tarantino je blázen už od doby, kdy vstoupil do showbiznysu. Takže bych se ani nedivil. Ale tohle je fakt moc. Tento film se naprostá blbost. 

na příspěvěk reagoval Kubrickon

Kubrickon

Kubrickon (hodnocení, recenze)

Tarantino tento film označil za jeden z najlepších filmov roku 2011! On sa zbláznil!!!

na příspěvěk reagoval reich

reich

reich (hodnocení, recenze)

xKatiex

Pravda je, že je to slátanina, ale další zpracování mušketýrů nemá prostě už cenu. Zbytečné vyhazování peněz.

reich

reich (hodnocení, recenze)

Jakkob

Mě to prostě přišlo jako parodie na několik filmů a urazila mě tato verze. Už nebudu zkoušet další remake tří mušketýrů nikdy víc.

na příspěvěk reagoval Jakkob

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Případ nemá řešení, prostě je to strašná bejkárna a reakce tomu odpovídaj. (Tak já třeba bych brala sequel.)

na příspěvěk reagoval xKatiex

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

reich

Neim, mě to jako nějaká slátanina ve zlém slova smyslu vůbec nepřišlo.. ;) Jako že ano, byla to samá nadsázka a fikce, ale jako celek mě to rozhodně neurazilo. Rád se pobavím nad nadsázkovým pojetím stejně jako nad vážným a seriózním, proto mi lahodí stejně tak klasická verze s Yorkem a Reedem, jako ta s Scheenem z roku 92 tuším a stejně tak i tato.

na příspěvěk reagoval reich

xKatiex

xKatiex (hodnocení, recenze)

reich

Hm, ale aj takí Francúzi samotní z toho vedia urobiť poriadny odpad. Pred dvomi rokmi v lete niekde v telke išiel 2-dielny francúzsky film s názvom D'Artagnan a traja mušketieri a po prvom dieli som mala fakt že dosť. Dobre, možno tu porovnávam hrušky s jablkami, ale aj tak... A pripravme sa na to, že ešte stále nebolo tak zle, ako môže byť - aspoň pokiaľ ide o (ne)podarené adaptácie (interpretácie) klasických diel.

na příspěvěk reagoval reich

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

Tři mušketýři se dočkají nové epické verze

14.02.2021

Klasiku Alexandra Dumase Tři mušketýři už jsme tady měli na mnoho způsobů. Mezi poslední adaptace se řadí například britský seriál od BBC, v němž si zahrála Emily Beecham nebo Peter Capaldi, a ještě… (více)

Tak kdo si pochutná na člověčině?

Tak kdo si pochutná na člověčině?

06.06.2012

Hannibal Lecter má novou tvář, k tomu konec Spartaka a seriálový Vřískot. Ale popořadě: seriál Hannibal, který na motivy thrillerů Thomase Harrise, zejména pak Červeného draka, připravuje stanice NBC… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Reklama

Reklama